Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

torstai 25. helmikuuta 2016

Projektin voimalla

Tämän kituviikon budjetti on 40 euroa.

Tähän mennessä tuhlattu: 22,37€ (Huuiiiiii?! ja Jeeee!?)
Ei mutta hamstrasin kahvia tarjouksesta, hankin pari hygieniatuotetta koko kuukaudelle ja ostin viikon safkat. Vielä silmätipat apteekista niin kulutustavarat tälle viikolle on plakkarissa.

Tämä projekti antaa voimaa ja vie ajatukset pois siitä, että muuten elämäni on tällä hetkellä henkisesti raskasta.

Ylimääräisiä matkakuluja saattaa asian tiimoilta kyllä tulla (tällekin viikolle ainakin kymppi), mutta se on tässä vaiheessa yksi hevonhailee.
Se laivareissukin saattaa osaltani peruuntua samaisesta syystä.

En kuitenkaan lähde tässä vielä avaamaan suruja ja murheitani, koska kaikki on auki ja asian kanssa eletään päivä kerrallaan. Jos ja kun asia vaikuttaa joskus lähitulevaisuudessa talouteeni, on raportointi ajankohtainen. Mutta että ette ihmettele jos kerronnan sävy on välillä vähän alavireinen.

Mutta nyt siis keeping calm ja counting my coins.

Käyn myös uudella hienolla HALVALLA kuntosalillani erittäin paljon hermolepomielessä ja olen muuten laihtunut tämän blogin alusta 7 kiloa!

Laihduttaminen ja säästäminen tuntuvat tukevan toisiaan muuten melkoisesti.

Impulssiostoksia ei ruokakaupassa tule senkään takia tehtyä, kun dieettiruokavaliolla ei kato millään voi...

Lisäksi molemmissa tarvitaan pitkäjänteisyyttä ja ymmärrys siitä, että tulokset saavutetaan hitaasti mutta varmasti kovalla työllä.

Molemmissa myös iloitaan pienistä välietappivoitoista. Säästöprojektissani palkkapäivisin ja dieetissä painonpunnituspäivisin, joka on muka kerran viikossa, mutta todellisuudessa joka ikinen aamu :D
Ja verrattavissa siihen, miten lähes joka päivä käyn tuijottelemassa tilitietojani, säästöjäni ja velkojani. Muuttuisivatpa nekin numerot maagisesti yön aikana, varsinkin jos on illalla muistanut juoda vihreää teetä!
Heh...

2 kommenttia:

  1. Onpas sinulla isoja muutoksia ollut pienessä ajassa, lähes kaikki elämäntapasi ovat muuttuneet, kun lopetit tupakoinninkin. Toisaalta ehkä nämä kaikki valinnat tukevat toisiaan kuten jo kirjoititkin, eli mietit ihan kaikkia valintojasi aika tarkasti. Ja älä stressaa jos tulee alamäkiä tai repsahduksia, aina pääsee takaisin ruotuun. Tsemppiä!!

    VastaaPoista
  2. Mulla on vähän sillä lailla, että saan kiksit juuri siitä että käynnissä on jonkun sortin projekti. Varsinkin jos elämässä muuten ei kaikki mene ihan toivotulla tavalla, antavat projektit valtavasti energiaa jatkaa eteenpäin.

    VastaaPoista