Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

tiistai 22. joulukuuta 2015

Onni potkii

Luulin jo, että meneepä nyt huonosti. Rahat hupenee. Jouluun on aikaa. Seuraavaan palkkapäivään vielä enemmän aikaa. Noin sata vuotta suunnilleen. Mutta mutta.. Siiten päivät alkoivatkin kulua nopeasti. Kauppaan ei ikinä ehtinyt, kun posotti töissä kaiken päivää.

Pikkujoulut, joissa pelkäsin tuhlaavani omaisuuden, menivät seuraavanlaisesti:
Juomiin meni ehkä 15 euroa, koska tarjolla oli sitä kuuluisaa vaarallista ilmaista viinaa..
Lisäksi löysin juhlapaikalta maasta 50 euron setelin?!?! Huonolla omallatunnolla jemmailin sitä sitten lompsassa, mutta kukaan ei tullut kyselemään, joten kai löytäjä saa sitten pitää. Mulle ei ikinä tapahdu tällaista :O

Tarjosin löytörahalla pizzat kanssajuhlijoille ja käytin loput viimeisiinkin joululahjoihin. Ja vieläkin ollaan plussalla.

Tässä ehkä pärjäilläänkin ihan mukavasti tammikuun palkkikseen saakka. Sekin on jo 8.päivä, koska 10.päivä on sunnuntai. Jippikaijei!

Lähden joulunviettoon huomenna ja ihanat perheenjäsenet järjestivät autokyyditykset joka paikkaan, joten matkoihinkaan ei mene hynää. Hyvänen aika! Joulun vietto alkaa tällä tontulla jo huomenna, eikä kauppaankaan pääse moneen päivään, joten olen hyvin optimistinen :)

Ehkei tästä niin kitukuuta tulekaan.

Suuria valintoja:

Jos päivää ennen palkkapäivää tilillä on vähänkin rahaa, pitää nyt miettiä laitanko sen jämän ylläritilille vai mastercard 2:seen. Ja jos ylläritilillä on rahaa palkkakauden lopussa, niin pitäisikö sillä lyhentää myös master kakkosta? Varmaan pitäisi. No ehtiihän tässä vielä pohtia.

Päiviä jäljellä 17

Käyttötilillä: 107€
Yllätystilillä   70€
Lompakossa 19€

Yht              196€

No ei tässä nyt ihan miljoonista puhuta... Saa nähdä. Tosin sitä on tultu ennenkin toimeen koko kuukausi vielä vähemmällä. Palataan tilannekatsausten merkeissä.
Ja tiedän tiedän.. Yllätystili on vain yllätyksiä varten, mutta kun tässä jo alkoi näyttämään, että se mukaan luettuna en tule toimeen tämän kuun normaalielämisestä, niin nyt ollaan jo paljon valoisemmissa tunnelmissa.
Iloista joulua! Tiptap!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti