Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

torstai 19. marraskuuta 2015

Miten tässä näin kävi?

Moi!
Olen joku, joka muutama vuosi sitten sai pakkomielteen omasta asunnosta. Säästin apinanraivolla iiiihan kaikessa. Hankin kakkostyön ja posotin keväästä syksyyn lähes joka päivä töissä. Syksyisin olin sitten rättipoikki ja tuli tarve keksiä vastapainoksi jotain kivaa.
Nyt seuraa tunnustus: Olen hyvin impulsiivinen tytteli ja hetkenmielijohteet ja päähänpistot ovat tässä osoitteessa arkipäivää.

Tässä yhteenveto viimeisen kolmen vuoden ajalta:

ASP-tilin saldo kasvoi mukavasti, mutta koska mihinkään ylimääräiseen en halunnut/älynnyt/suostunut jättämään rahaa, piti yllärimenot kustantaa sitten Visalla. Fiksua eikö!
Pam! Velka numero1.

Yhtenä päivänä päätin haluta uuden sohvan. Matkustin hetken mielijohteesta Askoon vähän  ostoksille ja tulin sieltä Mastercard-kortti kourassa takaisin. Kätevää eikö!
Pam! Velka numero2.

Olin vuosia inhonnut rillejäni ja haaveillut silmäleikkauksesta. Yhtenä päivänä eksyin surffailemaan laserleikkaushoitojen sivuille ja hyvänen aika...Terveystalossa oli osamaksumahdollisuus. Makasin kaksi viikkoa myöhemmin leikkauspöydällä. Ihanaa eikö!
Pam! Velka numero3.

Kauhukseni kaveri kyllästyi omaan asuntosäästämiseensä ja päätti pistää säästöt haisemaan puolessa vuodessa AUSTRALIASSA! Haikein mielin hyvästelin tämän hurjapään ja viikon kuluttua katselin pikkuhiprakassa hänen lähettämiä kuvia Land Down Underista. Ja arvatkaa mitä... Keksin lähteä talvilomalla Sydneyyn kaverin luo kahville.. Santanderilta irtosi parissa päivässä parin tonnin laina. Ja korko vain 29%. Siis eikä..Näppärää eikö!
Pam! Velka numero4...


Eli tilanne helmikuussa 2015 oli tattadattaaa:

Velkaa: -8245€

Jei.. Ja silloin alkoi ryhtiliike. Ja siitä kertoo tämä stoori

Tilanne tänään 18.marraskuuta 2015

Velkaa: -5519€

Tavoite: Kaikki veks. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti