Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Sisuuntumista

Mökötys lopetettu. Sisu löydetty. Kreisisäästö aloitettu.

Plääni:
Kunhan helmikuun palkkapäivä joskus koittaa, otan käyttöön Ekonomimmin hyvän ehdotuksen pyrkiä pärjäämään joka viikko 60 eurolla. 60 x 4 = 240, joka on paaaaaaaljon vähemmän kuin se suunniteltu 400. Toki tiedän jo valmiiksi, että yllätyksiä tulee, mutta josko saisin tuosta 400 eurosta edes vähän säästöön maaliskuun ja huhtikuun pahojen päivien varalle. Vaikka laskinkin maaliskuulle käyttövaraa sen 400 egee. Huhtikuun huolet kun ovat vielä usvan peitossa niin varaudun niihinkin mahdollisimman perusteellisesti.
Eli nyt alkaa yllätystilin saldon kasvatus.
Edellistä ruikutusta ei olisi jos mulla olisi siellä jemmassa vaikka se viisisataa. Nih!

Tämä viikko:
Jatkoin sittenkin jokapäiväistä rahojen syynäämistä ja heitin kuukausibudjetin mäkeen. Perusajatus oli vain selviytyä mahdollisimman vähällä rahalla.

Tämän viikon kulutus:
Ma 2,23€
Ti 0,96€
Ke 5,50€
To 0,19€ (banaani)
Pe 8,05
La 10,20
Su 0

Yht 27,23€

Aloin apinanraivolla myymään tavaraa nettikirppiksillä. No kysyntä ei ollut ihan niin raivokasta kuin mitä tämä myyjä toivoi, mutta tienasin viikon aikana 17 euroa! Lisäksi kävin toisen puolesta kaupassa ja sain ns. "hakista" 1,72€. Pieni summa, mutta tässä taloudessa tärkeä ja tuloksi laskettu. Eli tuloja yht. 18,72€.

Viikon todellinen tappio siis 27,23€- 18,72€= 8,51€ ei huono..... :)

Luulen, että toivoa siis siihen kuudenkympin viikkokulutukseen on :)
Helmikuussa on myös kaksi viikonloppua töitä, joten en myöskään niin helposti pääse vetämään rahojani kurkusta alas. Tai siis sori...bilettämään...

Jatkan nettikirppiksen täyttöä turhalla roinallani, jos saisin vielä muutaman lisäeuron. Hehe..Luen yhtä kirjaa nyt innolla, jotta saan sen luettuani myös myyntiin :D
Kellarissa pitäisi myös käydä kollaamassa mahdolliset myyntiin menevät. Itsepalvelukirppikselle mulla ei enää taida riittää kamat. Säästövillitykseni alussa muutama vuosi sitten vein puolen vuoden aikana 5 kirppispöytää ja kaapit tyhjeni aika huolella, mutta jostain sitä kamaa tulee aina lisää vaikka kuinka pihisti elää..? Sitäpaitsi nettikirppiksellä saa tavarat myytyä yleensä parissa päivässä ilman pöytämaksuja ja myyntiprovikkaa. Joten koen kannattavammaksikin.

Palkkapäivään 10 päivää.
Rahat melko finaalissa.
Jatkan tarkkaa syynäämistä.
I will survive!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti