Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

torstai 4. helmikuuta 2016

Harjoituksia

6 päivää palkkapäivään....

Harjoittelua 60 euron viikkokulutusta varten:

Viikon kulutus so far:
Ma 7,66€
Ti 15,53
Ke 4,11

Yht. 27,3€

Eli jo puolet viikon maksimista...
Mutta tiistain "supertörsäämisessä" on selityksenmakua. Lähikaupassa oli jauhelihoissa -30% täppä, joten ostin kaikki eli 6 pakettia kerralla. Eli niihin upposi 8,35€, mutta nyt on pakastimessa monen viikon lihat :)

Myin taas yhden tavaran nettikirppiksellä 10 eurolla. Muttamutta.. Ostaja halusi välttämättä, että lähetän sen postiennakolla Suomen toiselle puolelle. No postiennakko tuli maksamaan itsessään enemmän kuin tuote eli 12,10€. Joka meni siis minun pussista, mutta palautuu tilille tuotteen hinnan kera, kun/jos ostaja lunastaa sen postista. Hiukan stressaa, että olikohan ostaja nyt varmasti tietoinen postiennakon määrästä ja noinkohan lunastaa pakettinsa pois. Jaa-a..

Pyykkitupaan olisi mennyt 3,60€, mutta kolikkolipas oli hajonnut ja sessio olikin tällä kertaa ilmainen! Eikä... :D

Let's face it. Käyttörahat ovat loppuneet. Visaa on jouduttu käyttämään. On erittäin huono omatunto.Ehkä ei mene tällä kertaa ihan tappiin saakka. Tai sitten menee... :(
Tässäkin vahvistuu taas päätös ryhtyä keräämään yllätystilille puskuria. Projekti alkaa kuuden päivän kuluttua.
Maksoin visalta tulevan talviloman risteilyn. Kanssamatkustajat maksoivat osuutensa takaisin suoraan tililleni. Eli tässä pilvessä on pieni hopeareunus, sillä jos olisin siirtänyt visalta fyffeä käyttötilille olisi mennyt pankille siirtomaksu ja lisäksi prosentuaalinen osuus siirrettävästä summasta. Visamaksusta ei taas mene mitään kuluja ja suurin osa summasta päätyi tällä tavalla maksutta käyttötilille.
Jooo....Seliseli...

Selvää sähläämistä. Nyt olisi aika ryhdistäytyä näissä asioissa ihan oikeasti. Ainoa todellinen hyvä puoli kaikessa tässä säädössä on, että velat pienenevät taustalla hitaasti, mutta varmasti.
Tämä visaleikki on nyt lopetettava ja puskuriraha kerättävä.

Kevään tavoitteeni kuuluivat näin:

3/2016 Masterit pois
5/2016 Visan luottoraja 2500eurosta 2000 euroon
6/2016 Yllätys(puskuri)tilille 500 euroa
7/2016 Varsinaiselle säästötilille 1000 euroa (kesälomaa varten lomarahoilla)

Suunnitelma muuttuu nyt näin:

3/2016 Puskuriin 500
5/2016 Masterit pois
6/2016 Puskuriin toiset 500
7/2016 Säästöön lomaa varten 700

Ja se visan luottoraja...Jossain tossa välissä. Sitten kun opin lopettamaan sen kanssa leikkimisen ja se oikeasti vähenee.

Tässähän tätä haastetta taas.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti