Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

maanantai 15. helmikuuta 2016

60 euron haaste vko1.

Penkin alle....
Rahaa paloi 81,26€

Mutta ei haittaa! Eikä nyt tule edes mitään selityksiä. Budjetti toimi hienosti:

Kävin kaksi kertaa ruokakaupassa
Ostin hiusväriä
Kävin ravintolassa syömässä
Tarjosin vielä kaverille buffetlounaan palkinnoksi hiustenvärjäyksestä
Kävin leffassa
Kävin leffan jälkeen lasillisella

Budjetti ylittyi vasta kun päätin jäädä lauantain kunniaksi jatkamaan illanviettoa pikkutunneille ja kävin vielä iltapalalla. Päätös oli tietoinen, koska täytyy sitä vähän elääkin ja kakskymppiä siitä on aaaikaas pieni hinta. Joten so what! :)

Pyrin silti nipistämään tuon tuhlatun 21,26€ ensi viikon budjetista.
Ensi viikon viikonloppuna tulee tosin reissu johon on budjetoitava erikseen n. 60-70 euroa. Reissuun kuuluu meinaa junalippuja, tapahtumamaksuja, ulkona syömistä ja juomista yms.

Joten vain ma-pe-akseli mukana ensi viikon haasteessa ja haasteraha 38,74€. Tuntuu tosi realistiselta ellei jopa liioitellulta, koska tällä ekalla viikolla mukana oli aktiviteettia jos jonkinmoista.

Yllätystilin nimi vaihdettu puskuritiliksi. Puskuritilillä tapahtunut seuraavaa:

1. Puskuritilin saldo nyt: 427,14€
Mukana 80 euroa odottamassa puhelinlaskua ja mastercard2:n laskua.

2.Viikko sitten myymäni ja kauas pohjoiseen postiennakolla lähettämäni nettikirpparituote oli lunastettu postista ja tilille ilmestyi 22,10€ (sisälsi siis tuotteen hinnan 10€ + maksamani postiennakkokulut 12,10€). Siirsin summan puskuriin.

3. Sain lääkärissäkäynnistä poliklinikkalaskun 32,70€ jonka maksoin puskurista. Miksen käyttörahoista..? En tiedä.  Puskurin tarkoitushan on se ettei käyttörahabudjetti kärsi yllättävistä menoista. Harjoittelen vasta, mutta tämä tuntui hyvältä toimintatavalta.

Kaikenkaikkiaan tyytyväisenä tähänastiseen odotan innolla uutta jännää haasteviikkoa! Kokkailin muuten juuri kaapeista ja pakastimesta löytyneistä aineksista kattilallisen safkaa joka riittää noin neljälle päivälle.


2 kommenttia:

  1. Yes, nyt sulle tulee ns. Nollan euron kulutuksen päiviä helposti ainakin 3-4 ennen kuin lähdet reissuun. Mukavaa reissua ja pysy siellä tiukkana ennakoimassasi budjetissa.☺

    VastaaPoista
  2. Aivan varmasti tulee! Laskin, että tällä viikollakin älä-osta-mitään-päiviä oli 3. Ja viikonlopun rientoihin nostan käteistä, jotta pystyn kontrolloimaan budjettia paremmmin :)

    VastaaPoista