Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Hyvästi mastercard 2

Vihdoinkin!

Vuosittainen bonus tulee! Se tulee, se tulee, se tulee!!!

Tarkkaa summaa ei ole vielä kerrottu, mutta ylimielisesti oletan että summa on sama kuin viime vuonna eli verojen jälkeen n. 350 euroa.
Bonari saapuu tilille 18.3.

Posti toi tänään Mastercard 2:n laskun. Jäljellä 189,45€.
(Huom! Puskurissa oli siis odottamassa 60 euroa tämän laskun maksamista varten. Siksi helmikuun palkkapäivän tilannekatsauksessa on eri luku.)

Maksoin koko roskan puskuritililtä, jonne jäi n. 250 euroa. Meinasin ensin odottaa bonuksen saapumiseen asti, mutta olen iiiihan liian malttamaton. Bonus päätyy aikanaan kokonaisuudessaan puskuritilille.

Soitin Nordeaan ja halusin sanoa irti koko luoton. Se ei onnistu mitenkään muuten kuin netissä monen mutkan kautta. No aha...
Mutta sen sijaan pääsin kuuntelemaan pitkää litanniaa siitä miksi luotto kannattaisi sittenkin pitää varalla:
"Sillä voi maksaa missä tahansa, missä on mastercardmerkki, voi nostaa rahaa automaatilta, käy myös ulkomailla, mikäli luottoa ei ole, ei myöskään vuosikustannuksia ole ja päläpäläpälä......."

Sori mutta Operaatio luotonlopetus on silti käynnissä.

Eli....

Velkoja on enää 3kpl!

Tilanne nyt:

Visa         2444
Täsmä      2010
Master1.     317

Yht      4771

Velattomuus, täältä mä tuun! Nälkä muuten kasvaa syödessä. 
Ihan hitonmoinen tarve päästä tuhoamaan Master1:stä. 

2 kommenttia:

  1. Onnittelut! Ja lopeta ihmeessä se kortti heti, vaikka sen lopettaminen on tehty vaikeaksi. Laita vaikka verkkoviestiä niin kyllä se on pakko onnistua.

    VastaaPoista
  2. Onnea myös täältä! Nyt sinulle jää taas entistä enemmän rahaa muuhun. Voit päättää lisäätkö muiden velkojen maksamista tai jatkatko puskurin kartoittamista. Näin sitä matkaa vaan kuljetaan, vaikka arki tylsää onkin.

    VastaaPoista