Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Kaaos

Elän kaaoksessa. Hukun tavaraan.

Haimme eilen kaverin kanssa äidin tavaroita autolastillisen. Toinen lastillinen on vielä tulossa. Hukun tavaraan. Luojan kiitos huonekaluja ei tarvitse tänne roudata. Ne saavat jäädä äidin pitkäaikasielle miesystävälle, jonka kanssa asuivatkin yhdessä monta vuotta.

Äidin kanssa oli kuitenkin sovittu että haen kaiken pienemmän irtaimiston ja ne mitä en pidä, muutan rahaksi. Äiti stressasi aina sitä, ettei pysty jättämään perintöä, joten ohjeet omaisuuden rahaksi muuttamiseen sain jo vuosia sitten. Meidän perhe ei koskaan ollut niin tunnearvojen perään ja opin tavaran kierrätyksen ja myynnin jo lapsena. Kaikki mitä ei koettu enää tarpeelliseksi myytiin niin saatiin uutta mahtumaan tilalle.

Joten koko aamupäivän olen täällä lajitellut pussukoita, nyssyköitä ja jätesäkkejä.
Nettikirpparilla käy kuhina ja jo nyt parissa tunnissa olen sopinut kaupat 55 euron arvosta tälle illalle. Siinä lähtee tosin vasta 3 esinettä, joten tämä työmaa ei ihan heti lopukaan. Varaan myös itsepalvelukirppikseltä pöydän kahdeksi viikoksi. Omista kaapeista löytyy vielä lisää tarpeetonta joten saan aivan varmasti pöydän vähän liiankin täyteen. Pitää muistaa täydentää sitä maltillisesti.

Käytän kaikki myyntivoitot velkojen maksuun. Niin äiti olisi halunnut. Ja tällä tavalla itsellenikin tulee vähemmän huono omatunto tästä ns. "haudan ryöstöstä", vaikka äidin luvalla tässä piinkovaa bisnestä tehdäänkin.

Palkkapäivään 4 päivää. Palkkaa tulee himpun verran vähemmän kuin piti koska menetin sairasloman takia vähän lisiä. Tiedossa 1468€, mutta onneksi 18.3. tulee bonusraha viime vuodelta 359€.
Sijoitan bonukset master1:seen ja puskuriin. Tarkempi erittely ja velkatilannekatsaus luvassa palkkapäivänä.

Käytössäni on jo puskurin rahat, koska elän kaaoksessa ja yllättäviä menoja tulee koko ajan esim matkoista ja mitä-ja-missä-sattuu-syömisistä.  Tarkkaa puskurin kulumaa ei ole vielä tiedossa, koska viikonlopun maksutapahtumat eivät ole vielä päivittyneet. Mutta edelleen hyvä mieli siitä, että puskuri on ylipäätään olemassa. Eli lisää velkaa ei ole tullut eikä ole tulossakaan!

2 kommenttia:

  1. Osanottoni sinulle, olit ajatuksissani! Toivottavasti jaksat kovan työn ja kevät näkyy jo valoisampana.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Rankkaa aikaa tämä on ja tuntuu ettei ehdi oikein pysähtyä suremaan. Onko se sitten hyvä vai huono.. Mutta ainakin aika kuluu nopeasti ja hautajaisista alkaa onneksi viikon loma, jonka aikana ehdin levätä ja jatkaa surutyötä. Elämä jatkuu ja kevättä ja valoisampia aikoja odotan jo kovasti.

    VastaaPoista