Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Tyhjyydessä

Olen lomalla. Hautajaiset on hoidettu.
Hoidin kolme viikkoa taukoomatta järjestelyjä, myin raivokkaasti tavaraa, jottei olisi hetken rauhaa pysähtyä miettimään ja suremaan, koska sureminen pelotti.

Ja sitten se iski. Tyhjyys. Ikävä. Väsymys. Tai ne kaikki yhdessä. Loma tuli erittäin hyvään saumaan. Olin hautajaisten jälkeen 5 päivää vain paikallani. En ottanut stressia mistään. Keho oikein huusi laiskottelua. Positiivisena seikkana siinä sekin ettei rahaa pahemmin mennyt kun ei jaksanut lähteä edes kauppaan. Tuijotin sarjoja HBO Nordicilta, jossa on menossa ilmainen kokeilukuukausi. Olen Pihi-Iita ja käytän kaikki ilmaispalvelut mitä irti lähtee :D

Nyt aloin taas heräillä! Kävin pääsiäisristeilyllä vähän piristymässä. Itsepalvelukirpparilta tuli viime viikolla 220 euroa tienestiä.Päätin hemmotella itseäni ja otin koko summan mukaan laivalle. Tuhlasinko jälleen kerran kaiken? No en! 80€ jäi. No eilen kävin kivan pojan kanssa syömässä ja tuhlasin 20 euroa lisää, mutta loput vein talletusautomaatin kautta tilille.

Palkkapäivään on 12 päivää, mutta en jaksanut jemmailla rahoja ja malttamattomana lyhensin taas täsmää ylimääräisellä lyhennyksellä :)

VELKATILANNE  

Yht   4280

Käyttötilillä on tällä hetkellä noin 60€ ja lompakossa 13euroa. Ajattelin pärjätä :)
Roudasin kellarista taas tavaraa myyntiin. Kuvasin ja tungin nettikirppareille. Täällä vallitsee kohta ihan konkreettinen tyhjyys..
Jos/kun kauppoja taas ensi viikolla syntyy, pyrin laittamaan joka sentin täsmään.
Ihan käsittämätön pakkomielle saada tuo velkasumma alkamaan 3:lla!

Puskurissa on tällä hetkellä 250. Tavoite on pitää siellä edes se 300€. Totesin että 500 euroa olisi toki järkevämpi, mutta kun tuon 300 euronkin pitäminen siellä vaatii malttia, niin harjoittelen nyt ensin sillä.

Perunkirjoitus järjestetään tässä kuukauden sisällä. Pidän suoraan sanottuna nyt tahallani taukoa asioiden hoidosta. Onneksi tuli pääsiäispyhät ettei edes voi olla yhteyksissä virastoihin!

Hyvää pääsiäistä kaikille! Nauttikaa vapaista ja rentoutukaa! Jos on tekemisen puutetta, niin käykää vaikka nettikirppareilla! :D (siis myymässä tietysti...)


2 kommenttia:

  1. Minä yritän myös kovasti myydä käyttämätöntä roinaa muuton alta pois. Tosin edellisestä muutosta isommasta pienempään on vasta 7kuukautta, joten suurimmat karsinnat on jo tehty. Osaa artikkeleista on hankala myydä, joten ehkä jotain puoliturhaa voi säilyttääkin. Tsemppiä tuohon puskurin kasvatukseen ja samalla seuraavan luoton tuhoamiseen.

    VastaaPoista
  2. Kuin myös tsemppiä projektiin! Olen kokenut nyt Facebookin paikalliset kirppisryhmät kaikkein parhaimmiksi, luotettavimmiksi ja nopeimmiksi. Toki pistän kuuluisaan Tori.fi:n joitakin tuotteita, mutta paikallisuudessa on jotain turvallisempaa, kun lähes kaikki ostajat ovat jonkun tutuntuttuja :)
    Paljon pikkusälää ja vaatteita jäi myös odottamaan kevään uutta itsepalvelukirpparia!
    Tämä myös hillitsee omia ostohaluja, kun on koko ajan olo ettei mitään uutta halua tänne kun yrittää jo päästä entisistäkin eroon.

    VastaaPoista