Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Takaisin ruotuun

Vaikka olenkin myynyt tässä kuukauden sisällä melkein kuudellasadalla eurolla tavaraa ja maksellut velkoja ylimääräisillä lyhennyksillä, on normaali rahankäyttö ollut silti ihan retuperällä.

Nyt tuntuu, että on aika palata ruotuun.
Palkkapäivään aikaa 4 päivää. Käyttörahaa noin 30€.
Puskuriakin on käytetty. Aijaijaijai... Se hävettää eniten. Siellä on jäljellä noin 60 euroa.
Yritän toitottaa itselleni että velka ei ole kasvanut. Velka on itseasiassa pienentynyt enemmän kuin piti, joten eihän tässä mitään katastrofia ole tapahtunut.

Nyt perjantaina tulee vielä ihan surkea palkka. Jotain 1400 euron luokkaa. Tiukaksi menee siis tämä kuu...
Mutta! Ylityökielto on nyt ohi ja olen taas saanut kerätä ylimääräisiä työvuoroja! :) Toukokuun palkka tuleekin olemaan taas ihan mahtava!

Perunkirjoitus suoritetaan parin viikon kuluttua, kun kaikki laskut ovat vihdoin saapuneet. Tulen saamaan noin pari tonnia, mutta kunnioituksesta äitiä kohtaan, sijoitan ne puoliksi ASP-tilille ja puoliksi täsmäluottoon. Niitä ei ole siis tarkoitus käyttää normitalouteen.
Sitten muuten ASP-tilillä alkais olla 10 prossaa asunnonhinnasta... Jännät ajat lähestyy.

Tässä kuussa yritän hankkia uudet puhelin- ja nettisopimukset. Molemmissa olisi mahdollista säästää 10 euroa. Ei haittaisi. Suuressa myyntiinkelpaavan tavaran etsinnän aiheuttamassa suursiivouksessa löytyi kirjekuorellinen virikeseteleitä, jotka ovat voimassa tämän vuoden loppuun asti! Ottaa vain päähän että unohdin mennä maaliskuun viimeisenä päivänä maksamaan toukokuun kuntosalimaksun niillä. Nyt lasku siitä ehti muodostua ja se on maksettava huhtikuun aikana tililtä. Damn. Ois säästäny siinäki 20 egee. No säästän sen sitten ens kuussa.

No mutta nyt kohti kevättä ja uutta hienoa kituviikkoa. Aye!

2 kommenttia:

  1. Muista kuitenkin, että olet aina ennenkin ollut tässä tilanteessa ennen palkkapäivää :) Suunta on aivan loistava. Päätökset ja ratkaisut jotka teet kuun varrella merkkaavat eniten. Kiva että löydät kaikkea hyödyllistä käyttöön :) Äitisi olisi varmasti ylpeä miten aiot käyttää perintörahat.

    VastaaPoista
  2. Tajusin itsekin, että mitä mä tässä ruikutan. Tilillä on vielä rahaa ja palkkapäivään 3 päivää. velkaa ei ole tullut eikä todennäköisesti tarvitse ensi kuussakaan tehdä vaikka lentoliput ostankin. Lisäksi Vaikka palkkaa tulee noin vähän niin kiinteistä menoeristä puuttuu nykyään molempien mastereiden lyhennykset, joten sekin helpottaa. Hei....Kaikkihan on ihan hyvin :)

    VastaaPoista