Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Huhtikuun palkkapäivä

Jei taas se on täällä!!

Viimeinen kuukausi (ainakin vähään aikaan) kun palkka on itse ankeus.


Koska tässä kuussa jokainen senttikin on tärkeä, niin tässä tilanteen valopilkkuja:

- Palkkaa tuli enemmän (en ikinä opi laskemaan loma-ajanpalkkaa...)
- Nettikauppa heräsi taas eloon ja myin tuotteen 10 eurolla.
- Tästä innostuneena, varasin taas kirpparipöydän viikoksi.
- Tilille jäi päivää ennen palkkapäivää 7 euroa.

Noniin ja palkkaa tuli siis:

1505€

Palkan "hajautus":

Vuokra        636
Matkakortti  100
Puhelin         30
Netti             30
ASP            100
Eläke            30
Vakuutus       42
Visa              75
Täsmäluotto   93
Kuntosali       20
Jäsenmaksu   10
Pyykkitupa     40
Lentoliput      150

Yht.            1356

Jää:              149
Puskuri          59
Myynti            10
Tilijämä            7

Käyttöraha      225

Tilannekatsaus:

Velat
Visa  2344
Täsmä 1796

Yht      4140

Säästöt
ASP                 9388
Eläkevakuutus   1231
Säästötili               11

Yht     10630

Havaintoja:

- Puhelinlasku on noussut kympillä, koska määräaikainen sopimus loppui. Toimenpiteet uuteen halvempaan on jo aloitettu. Eli siis yritän pummia kaverilta halpaa liittymää, kun myy niitä :D

- Yritin myös löytää halvempaa nettiliittymää, mutta lopputulos oli tämä: Saisin huippuhalvan liittymän puoleksi vuodeksi, jonka jälkeen hinta pompsahtaa korkeammalle kuin mitä mulla nyt on, vaikka nopeus olisi hitaampi..?? Ni ei kiitti.. Olen pöyristynyt.

- Jäsenmaksu on ammattiyhdistyksen vuosimaksu, josta ei ole pahaa sanottavaa. Paitsi että maksoin sen jälleen kerran myöhässä...

- Pyykkitupakäytäntö muuttui ja tuo summa on puolen vuoden käyttöoikeus + avainpantti.
(Oli sitten ihan pakko vaihtua tässä kuussa kun rahaa on muutenkin vähän)

- Puhelin-, netti-, kuntosali-, ja pyykkitupamaksu ovat vasta tuloillaan, joten siirsin ne puskuriin, samalla kun siirsin puskurista jäljellä olevat rahat käyttötilille. Nyt tulee olemaan tiukkaa..

- Lentoliput. Lähden toukokuussa Amsterdamiin viikonloppureissulle ja lentoliput yritetään hankkia Hulluilta päiviltä halvemmalla. Muuten liput tulevat maksamaan n. 250€...
Jää tietty nähtäväksi onko meno niin hullua, ettei niitä enää saa. Pitäkää peukkuja!

-Parin tonnin perintö saapunee juuri ennen vappua. Olen miettinyt tarkasti miten sen sijoitan, mutta luultavasti on irrotettava ehkä satanen käyttöön, etten ihan mieron tielle joudu jääräpäisyyksissäni. Lisäksi ajattelin antaa perunkirjoituksen tekijälle väkisin palkkion vaikka tämä ei sitä missään nimessä halunnut. Siihen palaan sitten aikanaan.

Aikomus siis kuluttaa nyt mahdollisimman vähän rahaa. Laskin, että 45 euroa per viikko on budjettini mun.. No hei jee.  Aloitetaan nyt sillä, että tulevan viikonlopun budjetti on kymppi. Ja toivotaan, että pian ilmestyy lisää ostajia nettikirppistuotteille!

Mutta ei tämä kitukuu nyt kyllä mieltä masenna ollenkaan. Kevät auttaa myös hirmuisesti!
Olen samanlaisessa tarmonpuuskassa kuin Ekonomimmi viime kuussa!
Tämä on haaste! Bring it on! Hehe..!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että työtilanteesi muuttuu taas paremmaksi! Ja reissu tekee varmasti ihmeitä, toivottavasti ehditte ekana hullareiden jonoon ;)

  Omalta osaltani täytyy sanoa, että pihistelybudjetin suhteen meni onnekkaasti metsään, sillä koirani operaation hinta olikin vain puolet (!!) siitä mitä arvioitu! Jäi siis käyttörahaa viimeiselle viikolle ihan hyvin. Nettikirppikset on kyllä mielenkiintoisia, jotain minun mielestä karseeta lyhtyä jonottaa helposti 7 henkilöä ja sitten itselle tärkeää ja hienoa tuotetta ei meinaa kukaan ostaa :)

  VastaaPoista
 2. Millainen budjetti sulla on tuohon matkaan suunniteltu? Aika tiukalla budjetilla olet mennyt, joten toivottavasti matkan jälkeenkin on vielä varoja puskurissa.

  VastaaPoista
 3. Matka on tulossa vasta toukokuussa jolloin palkkaa on tulossa yli 1900€. Tällä hetkellä matkabudjetti on 300€ ( 4vrk), koska majoitukset on ilmaiset kaverin luona.
  Juuri saamani tiedon mukaan Hullareilta ei kuitenkaan lippuja saatu, joten mikäli muualta näyttää tulevan liian kalliiksi, reissu saatetaan siirtää tuonnemmaksi tai perua kokonaan. Toisaalta höh, mutta toisaalta saisin enemmän käyttörahaa tähän huhtikuun kurjuuteen ja toukokuussa puskurin takaisin.. Siinäkin olisi puolensa.

  VastaaPoista
 4. Hyvänolosta ja rentoa pohdiskelua, jään lueskelemaan tulevia seikkailuja talouden maailmassa :D

  Sellanen ajatus tuossa tuli mieleen kun kerroit nettilaskusta. Oletko harkinnu kiinteästä netistä/mokkulasta luopumista? Nykyään ainakin Androideissa ja Applen i-tuotteissa pystyy jakamaan puhelinliittymän netin langattomasti muille laitteille. Itse viskasin vuosi takaperin Soneran 30€/kk kaapelin mäkeen ja hyvin olen tullu toimeen Sony-puhelimen 4G-yhteydellä jonka jaan tietokoneelle :)

  VastaaPoista
 5. Hei hyvä idea! Mulla on tällä hetkellä soneraviihdepaketti eli modeemi on samalla digiboksi. En tarvitse nettitallennustoimintoa pahemmin niin ihan hyvin voisin luopua siitäkin ja siirtyä takaisin normidigiboksiin.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen ja raikas on otteesi elämäntapainflaatioon!
  Hienosti näkyy lumipallo pyörivän.
  Kun olet velaton kohta puoliin, on aika jatkaa oikaistulla kurssilla.

  Panen blogin seurantaan.
  Lycka till!

  VastaaPoista