Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Tilannekatsaus ja Big picture

Sentinvenytys näyttää tuottavan tulosta, eli näytän selviävän tästä kuusta ilman uutta velkaa.
Ensi viikolla on perunkirjoitus, josta irrotan käyttöön satasen.

Huolestuttaa koko ajan, että jos siinä meneekin jotain vikaan. Unohdan jonkun paperin, sukulainen ei osaakaan tehdä perukirjaa oikein, saapuu vielä lisää ylimääräisiä laskuja, jotka tiputtavat loppusummaa, yms. yms.

Toisaalta sitten perunkirjoitus vain siirtyy vapun jälkeiseen elämään. En ole edes laskenut sitä ylimääräistä satasta mihinkään tämän kuun budjettiin, joten ei kaada maailmaa. Kaikki säästyvä raha päätyy uuden puskurin kokoamiseen.

Pihipiiperrys sujuu itseasiassa niinkin hyvin, että haaveilen saavani maksettua tästä kiturahasta vielä sen 36 euroa, jonka käytin visalta it-asioihin.

Mutta nyt niihin isojen tyttöjen isoihin haaveisiin:

Big picture-plan

* 28.4. perintö noin 2110€ sijoitetaan näin:
Palkkio 200€ tekijälle. Käyttöön 100€. Täsmään 1000€. ASPiin 811,78€, jotta  tilillä olisi tasasumma.

* 10.5. Vihdoinkin (parilla ylimääräisellä työvuorolla saavutettu) kunnon palkka n. 1934€
Olin suunnitellut tästä Täsmään 300€, mutta uusi puskuri on nyt kerättävä,
joten Täsmään 200€ ja Puskuriin 100€
Hollannin 4 päivän matkalle budjetoin 300€. Ei vielä mitään hajua mitä siellä tapahtuu. Jännää! :D

*10.6. Saapuu lomarahat, joita luonnollisesti en osaa taas laskea pätkääkään, mutta arviolta n. 2500€ pamahtaa tilille.
Silloin katoaa loput Täsmästä n. 600€ ja ASPiin sijoitan 200€, jolloin Asuntosäästössä on 10500€, joka on 10% keskiarvoisesta yksiön hinnasta täällä päin. Eihän sitä tietenkään voi vannoa, että tuolla summalla irtoaa mitään juuri sillä hetkellä, tai edes sitä että vaikka irtoisi, irtoisiko se juuri tälle Donnalle, mutta ainakin menen Täsmänluoton kampituksen jälkeen pankkiin kysymään, haittaako jäljellä oleva parin tonnin visalasku lainan saantia ja jos ei haittaa, saisinko siitä mustaa valkoiselle, jotta pääsen juoksentelemaan näyttöhin Por Favor!

Että sellasta meinaan. Huisia... O_O

3 kommenttia:

  1. Hard work is paying off :) Oletko yhtään laskenut minkälaista lainaa ja yhtiövastiketta pystyt järkevästi maksamaan, saisitko asumiskuluja silloin tiputettua?

    VastaaPoista
  2. Voisin seuraavan postauksen tehdä just siitä. Kun vuokra ja asp-säästö vaihtuu lainanlyhennykseen ja vastikkeeseen, jää himpun verran enemmän rahaa itselle, mutta siinä vaiheessa kolme velkalyhennystä on historiaa ja visan nostorajan alennuttua sekin on vähemmän, joten käytännössä silloin rahaa jää PAAAAAAAALJOON enemmän muihin tarkoituksiin! :)

    VastaaPoista