Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 27. toukokuuta 2016

Independent woman

Noniin!

Nyt loppui odottelu!
Koska se perintöraha ei näköjään nyt suvaitse saapua, alan asennoitumaan niin ettei se saavukaan.
Apinanraivolla rynnin varaamaan kaikki uudet ylimääräiset työvuorot mitä pystyin ottamaan. Pelkästään tämän viikon ajalle sain ylimääräisiä työtunteja 16,25, joista 6 tuntia on tuplapalkalla eli lisätienestejä on tämän viikon aikana ansaittu verot pois lukien 217 euroa, jotka siis näkyvät kesäkuun palkkapäivänä. Olen erittäin tyytyväinen.

Ainoastaan se harmittaa, että työnarkomaaniuteni takia olen täysp*ska kummitäti veljeni lapsille, joita en ole nähny vähään aikaan. Otankin projektiksi raivata tilaa kyläilyyn töistä huolimatta. Minun jos kenen tulisi tässä vaiheessa arvostaa perheen tärkeyttä.

Koska pankkitilillä ei tapahdu mitään, järkkäsin tosiaan 200 euron lainan kaverilta. Häpeilin ihan kauheasti ruinata tätä lainaa ja julistin, että tämä on viimeinen kerta. Saan lainarahat huomenna.

Myin myös yhden sisustustuotteen nettikirpparilla. Tuotto hilpeät 7 euroa. Kaupat tosin toteutuvat vasta viikonloppuna.

Eli palkkaa on siis ensi kuussa tulossa (lomarahoineen) noin 2627 euroa. (Vauuuu....)

Normaalien kiinteiden kulujen jälkeen summa käytetään näin:

Kaverille takaisin se 200€
Puskuriin 800€
Käyttöön 450€
Täsmään n. 125€ (93euron lyhennyksen sijasta)

Pankki byrokratioineen saa haistaa pitkän peen.
Tienaan itse fyrkkani. Nih!
Jos joskus hamassa tulevaisuudessa saan perintörahani ulos, maksan Täsmän kokonaan veke ja loput...
Niin..
Mieli tekisi tunkea loput ASPiin, mutta järkevintä olisi ehkä lyhentää Visaa niin paljon kuin mahdollista. Just in case.

Tarkimmat varmaan huomasivat, että olin tässä asuntokuumeessani jo lakaisemassa visavelkaa vähän niinkuin piiloon maton alle. Voisin vaikka pohdiskella sitä asiaa uudestaan.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti jaksat hyvin tuon "ylityökauden", niin kyllä se sitten palkitsee :)

    VastaaPoista
  2. Mietin ensin samaa, mutta loman jälkeen on taas motivaatiota posottaa eteenpäin ja ensi viikonlopun yo-juhlien takia olen poissa töistä ruhtinaalliset 4 päivää! Huimaa pelkkä ajatuskin :D Sain kesäkuun kaikki muut sunnuntaivuorot, mutta niitä seuraavat maanantait ovat vapaita ja koska heinäkuun puolessa välissä alkaa varsinainen kolmen viikon loma, niin kyllä mä uskon jaksavani.

    VastaaPoista