Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

tiistai 17. toukokuuta 2016

Puuduttaa

Varoitus: Ankeita ajatuksia luvassa. Ainakin vähän.

Ilmassa on kyllästymistä, lannistumista ja ahdistusta.

Perintörahoja ei vain vieläkään näy. Raharintamalla mikään ei etene. Sen sijaan rahaa vain kuluu ja ensi viikonloppuna sitä Hollanissa vasta kuluukin.
Lisäksi olen vieläkin pettynyt itseeni viime kuun rahanmenoepisodeista ja puskurin poissaolosta.
Koen täällä kuulkaa epäonnistumisen tunnetta!

Aamulla oli tullut puhelu ja mietin heti paniikissa, että "Voi luoja nyt se on sieltä pankista ja perukirjassa oli sittenkin vielä jotain vikaa", mutta fonecta tiesi kertoa, että puhelinmyyjähän tuo oli ollut. Voi hitsiläinen etten ehtinyt vastaamaan... :D

Eli ei auta kuin rauhoittua ja odotella.

Seuraavaksi perukirjan kanssa pitäisi mennä S-pankkiin, jota jostain syystä olen siirtänyt ja siirtänyt. S-pankista on tulossa perintöä noin 19 euroa. Ehkä siksi ei niin hurjaa kiirettä olekaan ollut.

Olen siis 1,5 viikon kesälomalla tällä hetkellä!
Ankeista talousajatuksista huolimatta olen ollut ihan pirtsakka lomalainen ja käynyt esim.
halvalla piknikillä ILMAISkonsertissa :)
Rahaa on toki mennyt lomarientoihin vähän liikaakin. Sekin alkaa masentaa. Tosin kolmen päivän kuluttua olenkin jo Amsterdamin koneessa ja kehiin astuu erikseen puskuritilillä odottava reissubudjetti.
Viikonlopun jälkeen nähdään kuinka tyttö selvisi Hollannissa. Mahdollisimman edullisesti toivon mä.
Raporttia on sitten luvasssa.

Paitsi jos sellainen odotettu ja mieluisa tilisiirto yhtäkkiä ilmestyykin tilille tulen julistamaan sitä tänne kissankokoisilla kirjaimilla.

6 kommenttia:

 1. Hyvää reissua ja nautihan lomastasi, ihan vain siitä ihanasta vapauden tunteesta (josta muuten voi nauttia tuhlaamatta yhtään :D))!

  VastaaPoista
 2. Minä ajattelisin niin, että jokainen hyvä ateria, nautittu juoma ja eletty hetki on just sen arvoista kun on. Nauti, äläkä murehdi liikaa. Mahtavaa, että jonkinlainen reissurahasto on olemassa. Sensijaan kannattaa tosiaan miettiä, että onko ihan pakko ostaa tuliaisia, matkamuistoja, mitään...

  VastaaPoista
 3. lueskelin blogiasi tuolta alusta saakka ja kuulostaa tutulle! Otan osaa äitisi puolesta, itse menetin äitini 3v sitten juuri näitä aikoja. Pidän hauskasta kirjoitustyylistäsi ja lueskelen seikkailuistasi jatkossakin! lepää ja hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ja tervetuloa mukaan! Tutustun myös juuri omaan blogiisi! Kärsin tällä hetkellä pienestä motivaationpuutostaudista, mutta juuri kanssabloggaajilta saatu tsemppi tuntuu auttavan! Lueskelin juuri itsekin oman blogini alusta alkaen läpi, jotta muistaisin että onhan tässä jo matkaa oikealla tiellä tehty, eikä tässä todellakaan luovuteta vaikka tahti hetkeksi hidastuisikin.

   Poista
 4. Tsemppiä kovasti! Nyt et luovuta! Nauti lomasta hyvällä omalla tunnolla ja kerro sitten kuulumisia tänne blogin puolelle :) Sulla on ollut raskasta ja vastoinkäymisiä, mutta kyllä sä selviät tästä. Vaikka tulisi takapakkia, niin ei se kaada maata. Aina voi yrittää uudelleen :)

  VastaaPoista
 5. Mieliala voi vaihdella.
  Mielialaa voi myös vaihtaa,kun elää tässä hetkessä. Itselleni se on slow foodin laittamista tai kävelymeditaatiota metsässä. -Siis että kun joku huhkii ohi, voi ajatella, että menkööön..

  VastaaPoista