Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 19. elokuuta 2016

Iloisia ajatuksia

Heeeiiiii!!!! Nyt se iski!

Ilo ja ylpeys siitä, että rahatilanne on parempi kuin.. no milloinkaan ennen!
Sekä viikko- ja kuukausitasolla että ylipäätään.

Viikkotasolla:

Viime viikon sössimisen jälkeen tämän viikon budjetti laskettiin 60 euroon.
Tähän mennessä tuhlattu 47,43, sisältäen kummitytön synttärilahjan.
Kaupassa tulee vielä toki käytyä, mutta esimerkiksi huomenna ei tarvitse kokata ollenkaan, koska lupasin mennä supernälkäisenä broidilaan veljentytön synttäreille, sillä käly on innostunut leipomaan niin hulppean määrän herkkuja.
*Onnistuu*

Kuukausitasolla:

Rahaa jäljellä 210€
Palkkapäivään 21 päivää
n.65 per vko
10€/pv

Kuulostaa yhtäaikaa ankeudelta ja haasteelta. Suorastaan jännältä! :D

Ja miten tämä nyt sitten kuuluu iloisten ajatusten piiriin? No sillä lailla, että tällä kertaa ei olisi pakko kitkutella näin. Puskurissa on 445 euroa jemmassa. Luottokortilla käytettävissä 447 euroa.
Ei sillä, että haluaisin missään nimessä näihin koskea, mutta kun niin lukuisia kertoja tilanne on ollut tämä sama tai vielä tiukempi ilman minkäänlaista back-uppia.
Tästä syystä tämän kuun pihistely tuntuu pikemminkin leikiltä tai peliltä.

Ylipäätään

Vaikka tuhosinkin puskurin tosta noin vaan loman aikana, on fiilis sen suhteen hyvä. Jälleenrakennus on mielettömän helppoa nyt kun velkoihin ei uppoa omaisuuksia. Tuli taas lyhyen ja iisin lisätyökeikan mahdollisuus. Otin sen. Ensi kuun palkasta oli jo muutenkin tulossa ihan kreisin kokoinen, mutta nyt se suureni vielä 60 eurolla.
Laskelmieni mukaan palkkaa tulossa ensi kuussa 2070€...woooowww... O_O
Puskuri kasvaa näin ollen ensi kuussa yli 500 eurolla. Joten ei hätii mitii...

Ensi kuussa visanvelka tippuu myös alle kahden tonnin!!!
Ekan kerran yli kolmeen vuoteen. Silloin nimittäin visan nostoraja oli 2000 ja aina tapissa. Olin lomamatkalla Kyproksella, kun rahat loppuivat kesken ja visan nostorajaa pystyi kätevästi nostamaan 500 eurolla. Aikaa meni 10 minuuttia.
Tosta noin vaan verkkopankin kautta kännissä kyproslaisella terassilla keskellä yötä. Opa!
Että niin helppoa se velkaantuminen oli...

Suunnittelin pitkään, että tässä vaiheessa laskisin visan nostorajaa takaisin kahteen tonniin. Ja sen vielä myöhemmin teenkin, mutta pidän asuntojahdin takia nyt nostorajan vielä entisellään, koska jos unelma-asunto osuu eteen kuin salama kirkkaalta taivaalta (vaikka tänään!) niin on parempi, että on nopeasti nostettavaa vararahaa varmuuden vuoksi, mikäli aspiin pitää tunkea muutama satku lisää, tai kun yhtiövastike, lainanlyhennys ja vuokra pärähtävät kaikki maksettavaksi yhtä aikaa.

3 kommenttia:

 1. Mahtava fiilis kun homma on hanskassa eikä ole mitään hätää :) Tsemppiä visavelan nitistämiseen, vaikka matka tuntuu välillä pitkältä niin määränpää kyllä palkitsee! Itselläkin jäljellä rapea 8 tonnia autolainaa niitattavaksi, hitaaaasti ja hissunkissun hyvä tulee (vielä joku kaunis päivä)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehostin hieman itseäni tuplaamalla tuon ylläolevan kommentin... Hups :O

   Poista