Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

maanantai 2. tammikuuta 2017

Tähtäimessä kymppitonni

Uusi vuosi saapui ja valtava tarve saada tavoite saavutettua marraskuuhun mennessä kasvoi entisestään.

Teen täällä ihan hullun kiilto silmissä laskelmia, suunnitelmia ja "strategioita".
Tarkastelin viime postauksessa edellisen vuoden aikana kehittämiäni yllättäviä menoja ja pohdiskelin myös tapoja minimoida tämän vuoden yllläreiden aiheuttamia vahinkoja jo etukäteen.

Tähän asti ideoidut:

1. Kerään säästötilille huhtikuun etelänmatkaa varten hynät jo etukäteen. Käyn matkamessuilla kyttäämässä mahdolliset tarjoukset ja jahtaan silmä kovana Happy hour-hintoja.
Matkan kokonaisbudjetti on about tonni.

2. Suunnittelen konmarituskierros-kakkosta ja alan myymään taas sinnikkäästi roinaa sekä netti-, että itsepalvelukirppiksellä. Olisi ihan hyvä siivota muutenkin ihan kaikki turha täältä nyt lopullisesti hittoon ennen muuttoa uuteen asuntoon. (Myin itseasiassa jo eilen vanhan telkkarini kympillä veke...)

3. Omistan 8-bittisen nintendon, mutta pelaan sillä ehkä pari kertaa vuodessa, niin rakas kuin se onkin. Mitäs jos myisin? Vehje on jo keräilyharvinaisuus ja siitä saisi hyvät hynät. Mutta tätä täytyy nyt vielä vähän pohtia. Nyt uidaan syvissä vesissä...
(Neuvottelin jo vähän UV-juhlissa asiasta. Ilmoitus aiheutti aikamoista tarjouskisaa..? Wou.. O_O )

4. Etuovi.comiin on ilmestynyt potentiaalisia yksiöitä. Taidan tilata pariinkin niistä esittelyajan, tässä kun tätä vapaata nyt on ja pankkiinkin ehtisin sopivasti.
Asp-tili sai tänään 99,11€ korkoa. odotin vähän enemmän, mutta ei nyt valiteta.
Sehän on melkein satku lisää tosta noin vaan.

5. Blogissani ei ole mainoksia näkynyt. Syy: En osannut niitä laittaa. Oikeesti, ei mitään käryä miten ne sinne saa. Olen yrittänyt nyt 7 kuukautta. Työkaveri on it-neropää ja palkkaan hänet auttamaan olutpalkalla. Ja kyllä. Olen varautunut siihen, että nyt puhutaan ihan vain hiluista, mutta kiinnostaa nähdä miten koko prosessi toimii, joten hoitakaamme tämä piakkoin...

6. Vietän joka toisen (tai kolmannen jos liian vaikealta tuntuu) kuukauden pihistelykuuna, jolloin käyttörahan määrää pienennetään. Selvisin Menot-kuriin-marraskuusta loppujen lopuksi noin 250 eurolla, joten selviän varmasti uudestaankin. Aloitan tammikuusta. Käyttörahaa saakin jäädä vain 300€. isch... Tai ehkä 350. Tarttis saada uudet kengät.

7. Olin saanut sattumalta 5 päivän vapaat eli miniloman ja meinasin toipua joulumasiksestani laiskottelemalla tuon ajan, mutta nyt on niin rahanhimo, että taidankin mennä parina päivänä tekemään ylimääräisiä työvuoroja. Show me the money!

8. Taidan lopettaa Bookbeat-palvelun, koska en oikein saa siitä enää mitään irti.
Säästyisi 17 euroa kuukaudessa. Annan sille vielä tammikuun ajan mahdollisuuden, mutta jos ei natsaa enää niin we are official over.

9. Kesälomaa varten on pakko kerätä jo valmiiksi yli tonni ehkä jopa 1500€ ettei käy niinkuin viime vuonna kun ryöväsin mielivaltaisesti puskurini melkein tyhjäksi.

10. En keksi enää tähän hätään muuta! :D

P.S. Rahaa on vielä jäljellä uuden vuoden juhlistamisen jälkeen noin 80 euroa.
Palkkapäivään 8 päivää.
Kymppä per päivä.
Ihan varmasti onnistuu!

Tästä tulee mahtava vuosi!

9 kommenttia:

 1. Mielestäni sinulla on hyvät suunnitelmat kunhan et nyt käy liikaa viihteellä ettei rahat vain sula =D

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä! :D
  Harkitsen jo vakavasti tipatonta.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyviltä suunnitelmilta ja varsinkin tuo menoihin varautuminen etukäteen voi olla se ratkaiseva tekijä tavotteiden saavuttamisessa :)

  Muista kuitenkin ottaa välillä reilusti rennosti eläkä ahnehdi töiden suhteen liikaa jos on mahdollisuus pääkopan lepuuttamiseen, stressitön pää on paras pää myös säästöasioiden kohdalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Just siksi joka toinen kuu saa luvan olla ns. normaali. Mulla alkaa pipoa kiristämään niin helposti, joten välttämällä stressaantumista vältän samalla niitä pahimpia ylilyöntejä :)

   Poista
 4. Nintendo 8-bittinen. ♡

  VastaaPoista
 5. Meillä olisi 8 bittinen ja se seuraava malli, oliko se 16 vai 64 bittinen. Marion pääsen läpi vaikka silmät kiinni pelaten, ainoa peli jossa olen lapsia parempi 😁

  Yrititkö google adsensea laittaa vai muita mainoksia? Meillä meinasi mennä myös hermot kun tyttärelle adsensea asennettiin, kunnes kokeiltiin perheen toisella tietokoneella ja sillä onnistui. Olisiko siitä ekastaa koneesta puuttunut joku cookie tai flash tai mikä lie ohjelma mutta... toisella koneella onnistui. Meidänkin neitokainen voi jelpata jos tarttet apua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opetan juuri 5 vuotiasta veljenpoikaa pelaamaan SuperMario ykköstä ni sen takia ois kurja myydä pelikonetta, mutta kun se töröttää tuossa suurimman ajan vain pölynkerääjänä, niin harkitsen myymisasiaa vielä.

   Tradetrackerilla yritin mainoksia laittaa. Adsensen mielestä blogini ei ollut tarpeeksi asiallinen, joten pitäköön tunkkinsa. Huomenna tulee eräs it-kaveri kokeilemaan josko onnistuisi. Ilman palkkaa vielä :D

   Poista
 6. Jos ette it kaverin kanssa onnistu niin laita viestiä... kerran kun sen opit niin sitten sujuu.

  Minunkaan blogia ei adsenseen hyväksytty, ajattelin sen johtuvan siitä että on vasta 4kk vanha. Mutta sinullakin on jo vuoden vanha... pitäisiköhän kuvia olla enemmän... sinun tekstit ainakin on mielestäni kivoja😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä tartunkin tuohon tarjoukseen tarvittaessa! Adsense oli mulla pari oäivää ennenkuin päättivät etten kelpaa nillle ja ehdin nähdä kaksi mainosta: Elloksen luoton ja Eliittikumppanin... :D
   Trade on siitä parempi että firmat voi valita itse. Ni katotaan nyt miten käy!
   Toinen it-tuki on vielä varalla mutta ehdotti että jos vaihtaisin tuon nintendon siihen apuun. En oikein arvostanut tätä suunnitelmaa :D

   Poista