Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 13. tammikuuta 2017

Vedonlyönti

Nyt ette tykkää tästä yhtään mutta...

...löin vetoa painonpudotuksesta

Leveilin helmikuussa 2016 laihtuneeni 7 kiloa.
Kaikki tuli loppuvuoden aikana takaisin. Korkojen kera.

Vedonlyönti

Veto tapahtui jo uutena vuotena, mutta yritin pimittää sen täältä.
Päätettiin kaverin kanssa ryhtyä tositoimiin tänä vuonna ja päästä kerrankin tavoitteisiimme asti. Meitsin tavoitteeksi asetettiin 8 kiloa, joka tosin oli oikeasti 10 kiloa, koska olen tyttö ja valehtelin lähtöpainoni...
Kaverin tavoite on 11 kiloa, mutta koska kyseessä on mieshenkilö, on se hänelle huomattavasti helpompaa.
Tästä tulee kova kamppailu.

Aloitin dieetin heti 2.1. kun olin juhlahumusta selvinnyt ja painuin salille.
Nyt ramppaan siellä 4-5 kertaa viikossa ja esimerkiksi tänään aamulla talsin tuolla lumituiskussa tunnin aamulenkin. Kun on päätetty niin on päätetty!

Ensimmäisenä tavoitteensa saavuttanut voittaa ja häviäjä tarjoaa ravintolaillan kaikilla mausteilla jatkot mukaan lukien.
Panoksena on siis illasta riippuen vähintään 100 euroa.
Todennäköisesti voittaja on tavoitteessaan huhtikuuhun mennessä.

Ihan dorkaahan tämä on, mutta kyllä tuo veto tsemppaa treenaamaan ja pysymään terveellisessä ruokavaliossa. Tälläkin viikolla sivuutin pokkana työpaikan pullat ja nautiskelin vieressä Lidlin rahkasta tehtyä sössöäni. Samasta syystä kieltäydyin myös afterworkeista työkavereiden kanssa.
Tuli heti ymmärrys tositv-laihduttajia kohtaan. On paljon motivoivampaa, kun on kyse rahasta.

Taidan päätyä tosiaan pitämään tammikuun tipattomana, koska painonpudotus voisi muuten kärsiä ja se taas vaikuttaa positiivisesti koko kuun budjettiin! Ja tulee vaikuttamaan muuten huhtikuuhun saakka, koska dieettiin kuuluu herkkupäivä vain kahden viikon välein ja jos on ihan pakko nauttia alkoholia, niin niputetaan se nyt sitten niihin herkkuihin.
Mutta siis tammikuun herkkupäivät ovat näillä näkymin raittiit.

Herkkupäivän säännöt:
Jottei herkkupäivänä ihan lähde lapasesta, asetin säännön, että mässäilyyn saa kulua korkeintaan vitonen. Ensimmäinen herkkupäivä on lauantaina. Katsotaan minkälaisen satsin saan kerättyä :D

Psst...Huomaatteko kuinka ynseästi suhtaudun bailabailaan tällä hetkellä...? :D
Alunperin tänä tulevana viikonloppuna piti olla villit bileet, mutta nyt pohdinkin sen sijaan, että mihin aikaan ehdin lauantaina salille ja onko silloin jalka-, vai käsitreenin vuoro.
Lisäksi otin sunnuntaille rahakkaan ylimääräisen työvuoron, kun en kerran olekaan darrassa.

Eli yhteenvetona: 

Vaikka häviäisin sen satkun, tulen todennäköisesti säästämään paljon enemmän tämän projektin takia. Katsotaan nyt miten Dieetti-Donnan matka etenee.
Pudotusta nyt -1,2 kiloa...

13 kommenttia:

 1. Nyt kuulostaa hyvältä vedolta tämmösen salirotan korviin :D

  Jos saa vinkkejä antaa niin ota kokonaisvaltaisia liikkeitä jotka rasittavat yhdellä liikkeellä useampaa lihasryhmää. Esimerkiksi itellä on tällä hetkellä 2-jakonen ohjelma jossa toinen päivä sisältää rinnan, olkapäät ja kädet. Penkkipunnerrus+pystypunnerrus peräkkäin raskailla painoilla tehtynä hapottaa oikein nätisti myös ojentajat jollon niille ei tartte omaa päiväänsä tai kolmea eri liikettä vaan riittää esimerkiks raskaat dippisarjat treenin loppuun. Ja mitä enemmän kroppa saa ärsykettä isoilla pääliikkeillä niin sitä tehokkaammin se nostaa aineenvaihduntaa ja rasvakin tirisee tehokkaammin ;)

  Vitosella ei välttämättä cheat daytä selvitä, mutta kun muistaa ostaa sillä vitosella mahdollisimman kaloririkkaita ja puhtaasta lähteestä tulevia pöperöitä niin hyvin menee. Lohkoperunat ketsupilla, wingsit ja joku hyvä törkyrasvanen dippi on oma suosikki :P

  Pidähän meidät kartalla kuinka projekti etenee, mukava seurata joskus muitakin haasteita kuin talouteen suoraan liittyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi kun alkoi tehdä mieli lohkoperunoita...
   Nyt tänä ekana herkkupäivänä nollaan mielitekoja kaiken maailman munkeilla ja suklaalla. Siksi se budjetti on asetettu noin alhaalle ettei lähde lapasesta ja 1. tule paha olo ja 2. rahaa pala turhaan.

   Salilla käytän kolmijako-ohjelmaa joka on aika kevyt vielä näin aluksi ja pyrkii lähinnä rasvanpolttoon eräänlaisella nopeatempoisella heat-taktiikalla. Ja lisäksi aerobista ja lenkkelilyä. Hedelmät on tämän dieetin heikkous, mutta katson tammikuun loppuun, että kuinka paljon lähtee jos päivässä herkuttelee yhdellä ompulla ja kahdella satsumalla. Vois mennä huonomminkin... Otetaan ne sitten pois ruokavaliosta jos en ole tyytyväinen. Ja kun niitä on nyt ostettu niin kyllä ne hitto vie syödään! :D

   Poista
 2. Hyvä tavoite, toivottavasti pääset siihen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tässä nyt on päätetty sekä saavuttaa tavoite että voittaa! Tulee jännät 3 kuukautta!

   Poista
 3. Mulla ois saman verran tiputettavaa. Oon tässä taas vähentänyt reilulla kädellä herkuttelua, mutta jotenkin onnistun hoitamaan sen uusilla tavoilla. Tänään esimerkiksi leivoin miehen synttäreiden kunniaksi kakun, jossa oli valehtelemaan kilo suklaata ja puol voita. Syöjiäkin oli paljon, mut siitä kakusta on vielä puolet jääkaapissa ja se huutaa mun nimeä. Huoh... ärsyttävän hankalaa. Parempaa onnistumista sulle :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä söin lähestulkoon puolet joulukuusta berliinimunkkeja. Kutsuin niitä onnenmunkeiksi, jotta pysyin joten hyvällä tuulella joulumasiksessa. Ne huusi mun nimeä ja kovaa! :D
   Nyt kun mulla on herkkupäivä kahden viikon välein, niin mätän naamaan mm. sen berliinimunkin yms. joilla nollaan mieliteot taas kahdeksi viikoksi eteenpäin. Ja tosiaan kun herkkupäivän budjetti on femma, niin ei käy kukkaron päälle! :)

   Poista
 4. No niin, ketkäs muut lähtisi mukaan tähän, minulle riittäisi 5kg mutta 7kg olisi jotain oikein hyvää. Onnistuttaisiinko yhdessä😁 Tavoitteena tuplata osingot ja karistaa kilot😁

  VastaaPoista
 5. No niin, ketkäs muut lähtisi mukaan tähän, minulle riittäisi 5kg mutta 7kg olisi jotain oikein hyvää. Onnistuttaisiinko yhdessä😁 Tavoitteena tuplata osingot ja karistaa kilot😁

  VastaaPoista
 6. Hehee! Mä olin ihan varma että joku kirjottaa tänne: "Jos tästä tulee laihdutusblogi ni mä lopetan lukemisen."
  Mutta jälleen kerran te ootte ihan mahtavia tyypit! :D
  Joo kaikki mukaan skabaan! Mulla on maaliviiva huhtikuun puolivälissä, jolloin koittaa talviloma ja etelänmatka ja pitäiskin jo olla biksukunnossa ja matkakassassa jotain millä mällätä.

  VastaaPoista
 7. Tuosta Cheatdaysta muuten juttelin jonkin asiantuntijan kanssa hetki sitten... sanoi vain, että koska kyse on kuitenkin kokonaiskalorinkulutuksesta - jos vetää lauantaina koko viikon edestä kaloreita niin silloin ei lopulta laihdu. Loogista.
  Ja nythän uudet tulokset toteavat, että laihtumisen kannaltahan tärkeintä on hyvät yöunet ja hyvä tilanne stressihormonien suhteen. Eli rankat reenit vaatii paljon lepoa :) Tsemppiä tavoitteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä syön vaan illalla pari tuntia mieliteot pois ja senkin teen vasta salireissun jälkeen.

   Poista
 8. Jos tästä tulee laihd... Ei sentään! :-D Itsellä samat suunnitelmat, tosin hyvin maltillisesti 0,5-1 kg/kk. Reilu 10 tarkoitus saada pikkuhiljaa pois lähinnä turhaa herkuttelua vähentämällä. Lompakko kiittää, minä kärsin.. :-D taidankin hypätä spinningpyörän päälle kera uuden Metallican...Polkeepolkee jaksaajaksaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa! :D
   Tsemppiä projektiin! Näytä sille pyörälle kuka on pomo!

   Poista