Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

tiistai 25. huhtikuuta 2017

Uusi haaste (elämä) alkakoon

Tällä viikolla saa siis käyttää rahaa femman päivässä eli 35 euroa koko viikon aikana.

Eilen ekalla kauppareissulla Lidliin meni 13,90€.

Kuvassa saalis:




Lisäksi kävin pullokassin kanssa S-marketissa hakemassa jugurttia, lihapullia, omppuja ja porkkanaa ja pulitin niistä omaa rahaa 1,57€!

Eli tähän mennessä (kahdessa päivässä) tuhlattu siis 15,47€.

Ja väittäisin, että näillä voisi pärjätä koko loppuviikon, ottaen huomioon, että kaapeista ja pakastimesta löytyy jo valmiiksi mm. kuivaherneitä, riisiä, makaronia, kierrepastaa, ananasta, sipulia, 250g kananpaistisuikaleita, kanamunia, näkkäriä, 2 pakettia ruisleipää, vadelmia, öljyä ja margariiniä. Mausteista puhumattakaan! (Tein inventaarin...)

Varmasti viikon aikana tulee vielä mieleen sitä ja tätä ja tota, mutta yritän tulla toimeen lauantaihin asti 20 eurolla! Lauantaina saan vielä poikkeuksellisesti töissä ilmaisen ruuan!

Sunnuntai on vappuaatto, eikä mitään hajua minne joudun, mutta ajattelin käydä ostamassa Rainbow Spritekopion ja sekoittaa siihen energiajuomaa, jota löytyykin jo sopivasti jääkaapista, koska en muistanut juoda sitä ennen matkalle lähtöä!
Joten tulevaan "vappuriehaan" on varattuna sitten se 15 euroa.
Baarit ei kiinnosta. Kuulin ja näin ihan tarpeeksi mölinää ja meteliä Turkissa.

Tämän päivän menu:

Aamupala: Kaurapuuroa, vadelmia ja jugurttia
Lounas: Kanasalaatti
Välipala: Ananasrahka
Päivällinen: Riisiä, lihapullia ja salaattia
Toinen välipala: Raejuustoa ja banaani
Iltapala: Kanamuna, porkkana ja omena

Niin yritän taas keventää, jos joku ei huomannut. Sekä kukkaroa että kehoa!
Ei nyt tehdä tästä taas numeroa, mutta pudotettavaa olisi semmoset 10 kiloa ellei jopa 12 kiloa... Huh!

Toin Turkista töihin tuliaisiksi Turkish delight-karkkeja enkä itse ottanut yhtäkään!

Lisäksi avasin taas Pokemon Gon ja kävelin maanantaina tosta noin vaan 10 kilsaa!?!
Peli oli meikän osalta talviteloilla syksystä lähtien, mutta lakaistut kadut, lämpenevä ilma, aurinko ja hillitön halu liikkua saivat avaamaan sovelluksen taas.
Ja hei! Pokemoneja on tullut ihan mielettömästi lisää!?
Tästä tulee pitkä kesä! :D

Ja kesästä puheenollen...
Tänä aamuna satoi märkiä räntärättejä taivaan täydeltä ja silti änkesin pipo päässä aamulenkille. Vähän korpesi kun pokemoneja ei uskaltanut tuossa säässä keräillä, ettei puhelin kastu ja hajoa, sukat kastui lenkkareiden läpi, enkä pariin otteeseen meinannut eteeni nähdä, mutta tuli ihan voittajafiilis ja sillä energialla oli mahtia mennä ekaan lomanjälkeiseen työpäivään!

10 kommenttia:

  1. Mutta rasvaton maito, huhhuh mikä maku =D Juopas sitä saksalaista kierrekorkillista tuore kevytmaitoa niin et palaa takas suomalaisiin mauttomiin maitoihin. Sitä on lidlissä kylmähyllyssä ylhäällä sellaisissa laatikoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä oon kuullu tästä jo pitkään.
      Mut on ehdollistettu luulemaan että rasvaton on ainut terveellinen ja irrottaudun vielä joskus tästä harhaluulosta! Vannon!

      Poista
  2. Lidlissä on muuten paljon kaikkia houkutuksia: esim. kreikkalaiset sokerijugurtit aah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Onneksi sain niin ähkyn Turkissa kaikista hiilaripommeista, niin tällä shoppailureissulla noudatin määrätietoisesti kauppalistaa.
      Eilen illalla olin ihan superonnellinen porkkanasta ja ompusta :D
      Kauankohan tätä autuutta kestää..?

      Poista
  3. Hyvältä vaikuttaa sun femmahaastees, koskahan sitä sais ittestänsä irti kokeilla samanlaista, vaikkei muuten niin ihan huvin vuoksi vaan :)

    VastaaPoista
  4. Eihän sun kilotavoite ole edennyt ollenkaan!! Minä olen kohta tavoitteessa, -6kg tällä hetkellä ja vielä yritän puristaa pois 1kg:n. Nyt tosiaan lompakkoa tiukemmalle varsinkin herkkuhyllyjen kohdalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin! Tunaroin koko projektin helmikuun alussa. Luovutin kuin luuseri. Mutta nyt on niin ällöreaktio kaikelle lihottavalle, että josko nyt onnistuisi.
      Ihan mahtava suoritus sulta! Otan mallia! :)

      Poista
  5. Tuossahan on ruokaa hyvin! Itse kävin ostamassa tänään purkin maitoa, pesuainetta, kaurahiutaleita ja ostossumma oli 3 euroa. En tiennyt että kauppaan voi mennä niin vähän rahaa.

    VastaaPoista
  6. se nyt vähän riippuu onko varmasti dödö, hammastahna ja pyykinpesuaineet ostettu. ärsyttävintä on se kun yrittää kituutta aja säästää ostoksissa, sitten huomaa että joo, kaikki nuo edellämainitut ja muutakin puuttuu, ja sitten menee se ylimääränen 10€ kaupassa, vaikka piti vain ostaa vähän sapuskaa silläkin kympillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Tai esim. kylppärin lamppu (10€) posahtaa tms. Mutta ainakin hygienia- ja pesuaineita on hamstrattu niin, että uskaltaisinko toivoa että kattaisivat jopa toukokuun...

      Poista