Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

tiistai 4. huhtikuuta 2017

Back in the budget

Vihdoinkin järkiinnyin!
Kadonnut roti löydetty!

Vaikka mentiin jo miinuksella, olin silti aivan pöyristyttävän pitelemätön kauppareissujeni kanssa.
Pelkkiin työpäivän eväisiin saattoi hyvin palaa 15-20 euroakin päivässä ja yhdellä Prismareissulla shoppailin yli kuudellakympillä ballerinoja.

Tänään olen tuhlannut 1,95€ euroa. Palkkapäivään 6 päivää.

Palkkakuitti ei ole vielä tullut, mutta sain laskettua paljonko palkkaa oo suurinpiirtein tulossa ja totesin että saan vallan hyvin maksettua tuhlaamani summan takaisin. Huh..!
Niin siis ennen kuin teen hurjan matkavelan.

No mutta enivei nyt on siis aika tunnustaa paljonko visalta on jo tähän mennessä hävinnyt:

Visavelka:

-265€

Säästöt:

Tuhottu Puskuri
11400 ASP
30 Nordnet
1639 Eläkevakuutus

Yht  13069

Palkkapäivään on aikaa 6 päivää. Tulen tarvitsemaan vielä ruokaa ennen sitä. Päätin että maksimissaan 25 euroa saa vielä visalta kadota, mutta se on ehdoton yläraja ja paree ois pyrkiä kuluttamaan mahdollisimman paljon tuon rajan alle.

Maanantaina 10.4. olen taas velaton.
(Paitsi jos/kun olen varannut tonnin matkan siihen mennessä.)

Matka

Miksei edellisessä tekstissä leveiltyä Turkin Allinclusivea ole vieläkään varattu?
No kun jotkut täällä hidastelivat sen asian kanssa liian kauan ja kaikki Turkin matkat hävisivät Napsusta.
Että näin. Täällä on nyt siis kourassa uusi passi ja kassillinen ballerinoja, muttei matkaa!
Olemme erittäin toiveikkaita, että kyllä meille sieltä vielä sopiva äkkäri löytyy, mutta onhan tämä aika hermoja raastavaa.

Maksan meidän molempien reissut luottokortilla ja kaveri antaa käteisenä oman osuutensa, joka on sitten mun reissun käyttöraha. Näin ei tarvitse tehdä visalta kallista automaattinostoa.
Ehdoton kipuraja matkan hinnalle on 600 euroa.
Siksi vähän vieläkin korpee se halpa Turkki... Buu!

Tapaus Sonera(Telia)

Muistatteko kun marraskuussa raivosin, koska kuulin olevani huhtikuuhun asti naimisissa Soneran määräaikaisen nettiliittymän kanssa. Halusin sanoa liittymän varmuuden vuoksi jo silloin irti heti määräaikaisuuden päätyttyä, mutta siihen ei "suostuttu" vaan kehotettiin miettimään asiaa, kun aikakin on vielä noin pitkä ja muuta diipadaapaa. Irtisanomisaika määräajan päätyttyä oli siis 2 viikkoa. Kirjoitin päivämäärän ylös vaaleanpunaisen budjettivihkoni etusivulle ja maksoin kiltisti paskamaisen kallista nettiä (43€/kk) viimeiset puoli vuotta.
Tänä aamuna havahduin, että per*ele nyt on huhtikuu?!?! Määräaikainen liittymä loppuu 16.4. Eli olin 2 päivää myöhässä. Hysteerisenä luulin, että määräaikaisuus alkaa taas automaattisesti alusta enkä pääse siitä ikinä eroon ja soitin itku kurkussa Telian asiakaspalveluun.
No eihän se mitään alusta alkanut. Joudun vain maksamaan tuosta 2 päivästä nyt sitten miniminilaskun ja palauttamaan vehkeet postilla Telian piikkiin.

Eli! Huhti(tai touko)kuusta alkaen nettiliittymän lasku laskee 30 euroon, koska pääsen vihdoin vaihtamaan kaverin myymään halvempaan operaattoriin! Jei!

Tapaus veronpalautukset

Palautuksia tulee 213€ + työmatkahyvitykset = ainainen mysteeri!
Mutta ei sentään mätkyjä! Jupii!!!

Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu!

Mitä opin tämän kuukauden aikana?
Päätön tuhlaaminen on noin miljoona kertaa stressaavampaa kuin ainainen kituuttelu.
Tahdon takaisin raiteille. Putosin aika kovaa vauhtia kymppitonnin haasteen vauhdista.
Oisko seuraava haaste kivuta sinne takaisin?
Taidanpas seuraavaksi laskea paljonko on vielä jäljellä ja paljonko ollaan jäljessä.

15 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin ruotuun. :) Et oikeasti edes kovin kaukana käynyt, vaikka voin kyllä hyvin kuvitella tuon ahdistuksen määrän.

  Täällä odotellaan vielä veroilmoitusta saapuvaksi.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti osuu kohdalle sopiva loma! Ei tännekään ole veroilmoituksia saapunut.

  VastaaPoista
 3. Asiasta puheen ollen, minun veroilmoitukseni tuntuu tulevan joka vuosi aina hyvin myöhään. Vai johtuuko se vain siitä, että veroilmoituksen korjaukset on niin jännittävä homma tehtäväksi, että odotan sitä kuin joulupukkia...

  VastaaPoista
 4. Mun veronpalautukset saapui tänään. Yleensä saan ne melkein viikon muiden jälkeen ja olen jo ihan vainoharhainen! Räplään täällä juuri netissä matkakuluilmoitusta.

  VastaaPoista
 5. Vielä kun saisit sen kämpän ostettua niin kaikki olisi buenosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka luovuinkin tosta naapurirapun mahdottomuudesta niin kyttään etuovi.comia ihan joka päivä! Vielä jonain päivänä se löytyy! :D
   Syksyllä täällä yleensä alkaa asuntokuhinat, joten jos silloin viimeistään!

   Poista
 6. Ruotuun paluu on hyvä juttu :) vaikket sä kovin kaukana ruodusta kyllä ollutkaan :D

  VastaaPoista
 7. 30 euroa netistä on paljon! Ostin telia lta määräajattoman rajattoman netin 16,90... plus siinä on jotain ulkomaan juttua.

  Mutta siis mikä toi eläkevakuutus oikein on? Mä soitin tänään mun vakuutusyhtiön ja se muikkeli selitti että mulla näkyy tiedoissa eläkevakuutus muttei tiedä siitä senenempää. Soittelin sitten toiseen numeroon ja kappas mulle oli tehty tarjous siitä vuonna potti ja nakki ja sen takia se on mun tiedoissa.

  Pääsisitkö siitä eroon?

  Verotietoja kauhulla odottaen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä säästin eläkevakuutusta osuuspankin rahastoon 3 vuotta (30€/kk) kunnes tajusin viime vuonna, että huono diili ja katkaisin maksamisen. Rahat on motissa pankissa kunnes otan avioeron, sairastun vakavasti tai joudun pitkäaikaistyöttömäksi. Niin! Tai jään eläkkeelle 68-vuotiaana...

   Poista
  2. Nii! Ja tuo kirottu nettiyhteys. Minä ja halvat yhteydet ei vain tunnuta löytävän toisiamme. Jos otan ihan superhalvan, niin se pompsahtaa puolen vuoden päästä kalliimmaksi, kuin mitä tuo alkuperäinen 43 euroa olisi ollut. Onneksi laski nyt edes tuohon kolmeenkymppään.

   Poista
  3. Onko sulla kiinteä netti vai 4g? Kuulostaa kyllä kalliilta edelleen.

   Poista
  4. Tai siis täsmennän: nyt on ollu kiinteä modeemi, jonka kautta myös digiboksi ja soneraviihde 43€/kk. Seuraavaksi tulee mokkula, jonka hinta 30€/kk.

   Poista
 8. Minulla on edellisen työnantajan ajoilta maailman ärsyttävin eläkevakuutus. Sinne sijoitettiin osa bonuksista vuonna 2010. En voi ikinä sijoittaa tähän senttiäkään lisää enkä myöskään itse vaikuttaa siihen mihin rahat sijoitetaan. Summakin on niin pieni 400-500, että ennen omaa eläkeikääni on summa varmaankin syöty juoksevien kulujen puolesta.

  VastaaPoista