Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Yksi tunnelukossa oleva velallinen matkabudjetilla kiitos!

Olen taas velallinen.

Tällä viikolla siirryttiin jälleen luottokortin käyttöön, koska sekä käyttövarat että huima kahdeksankympin puskuri oli käytetty.
Palkkapäivään 10 päivää.
Tuntui siinä vaiheessa aika pahalta.

Mutta!
Tällä viikolla on tapahtunut paljon muuta joka on tuonut tällekin pilvelle hopeareunuksen!

Tunnelukot:

"Jos tästä tulee selfhelp-blogi niin nyt viimeistään lopetan lukemisen!"
Ei pelkoa! :D

Nopea briiffi vain siitä miten Donna saatiin takaisin raiteille. Tai ainakin sinne päin.

Tässä kuussa siis ahdistuin valtavasti siitä, että ei ollut projektia tai päämäärää. Yhtäkkiä kaikki ahdisti ja masensi ja tuntui turhalta ja elämäntarkoitusta ei ollut jajaja...
Ihana  <3pÜÜdeli<3 huikkasi tunnelukon mahdollisuudesta. Olin tehnyt tunnelukkotestin  netissä joskus tammikuussa ja tulokset oli aika huolestuttavia. Erittäin vahvoja tunnelukkoja oli 9 eikä Donnalla ollut yhden yhtä osa-aluetta jossa ei olisi tunnelukkoa ollut.
Silloin ajattelin, että plääh koko testille ja unohdin koko jutun.
Nyt tein testin uudestaan oikein siihen paneutuen ja tulokset olivat himppusen armollisemmat.
Vain kahdeksan erittäin vahvaa tunnelukkoa ja yksi jossa ei lukkoa olleskaan!
Jei hei...

En lähde erittelemään mitkä kaikki paikat tällä pimulla on lukossa, mutta ihan selvästi pakenen lukkojani keksimällä koko ajan projekteja ja juoksemalla päähänpistojen perässä ja innostumalla yhdestä sun toisesta asiasta ihan kybällä enkä voi pysähtyä hetkeksikään. Jos pysähdyn, ahdistun, koska tunnelukot alkavat kolkuttelemaan alitajuntaa.

Noniin: Eli tiistaina aloin ajan kanssa tiedostamaan ja työstämään lukkojani yksi kerrallaan.
Jotkut lukot niputin samaan kategoriaan ja joidenkin kanssa totesin voivani elää jo vallan hyvin, joten ne vaativat vähemmän työstämistä.

Sitten tulikin deeppiä shittiä!
Sain lainaan Kimmo Takasen Murra tunnelukkosi-kirjan, joka ei sitten tarjonnutkaan avaimia tunnelukkojen nopeaan avaamiseen vaan harjoituksia yksi toisensa perään, jotka tuntuivat aluksi ihan dorkilta, mutta loppuvaiheessa kävin jo läpi kaikkia tunnelukkoihin johtaneita asioita ja tapahtumia tippa linssissä. Mitä enemmän asian ajatteleminen ahdisti, sitä enemmän sen ytimessä oltiin.

Ja kas! Kolme päivää myöhemmin on jo paljon vapautuneempi olo.
En väitä että nyt on valaistuttu ja löydetty sisäinen rauha, vaan prosessi on alkanut ja vapautumisen tunteen ensikuplat kutittelevat sisintäni. Tai jotain semmosta!

Teen harjoituksia matkaani asti ja ikäänkuin "palkinnoksi" pääsen irtiotolle viikoksi etelänlämpöön pohtimaan harjoitusten tuloksia.
Ja kun palaan matkalta puhaltavat uudet tuulet ja hoidan asiani järkevästi kuntoon. Toivon mukaan vuoristorataelämäni ylämäet ja alamäet on siihen mennessä hieman tasoittuneet tai että ainakin välistä löytyy edes hetki tasaista rataosuutta ilman kummallisia kilahduksia ja kriisejä.
Jos vaikka pysähtyis hetken nauttimaan olostaan...

Ja jos jaksoit lukea tänne asti!!!!

Matkabudjetti

Alkuvuodesta kun säästin matkaa varten ja tähtäimessä oli noin 1300euron potti.
600 euroa matkaan ja 700 euroa käyttöön.
Kohteena oli ensisijaisesti Kanaria.
Mutta nyt taisimme juuri innostua Turkin Alanyasta. (Se oli alunperin viimeinen vaihtoehto.)
Koko pakettimatka kolmen tähden hotelliin, (jossa oma vesipuisto) maksaisi 420€/hlö.
All inclusive-mahdollisuuden kanssa 539€/hlö.
All inclusive...hmmm.. Onko siihen järkeä satsata 118€?
All inclusive sisältää: aamiaisen, lounaan, välipalat, illallisen ja ilmaiset juomat sekä sisä- että allasbaarista. 118 euroa jaettuna koko viikolle tekee 16,8€/pv!!! Todellakin siinä on järkeä!?!?!
Eli mikäli sunnuntaina tuo Turkin halpisparatiisi on vielä vapaana, me taidamme varata sen.
No mitä tässä sitten hehkutetaan? No sitä, että käyttörahaa ei missään tapauksessa mene sitä 700 euroa. Tuskin edes 400 egeä, koska All inclusivella syödään (ja juodaan) noin halvasti koko viikko.

Eli olen erittäin toiveikas ettei visalaskua tarvitse tehdä kuin max tonni.
Sen minkä käytän nyt ennen palkkapäivää, maksan 10.4. takaisin, eikä sitä lasketa matkabudjettiin.

Ja matkan jälkeen kaavailen jo mahtipontisia säästötalkoita ja kirpputorikauppoja!

Tästä tulee sittenkin hyvä kevät!

12 kommenttia:

 1. Minulla ei ole epäilystäkään siitä etteikö tästä tulisi hyvä kevät. ♡ Turkki on kiva paikka! Olen reissannut siellä kolmesti. All incl. kuulostaa aika kivalta, mutta itse tykkään enemmän mennä iltaisin tutustumaan erilaisiin ravintoloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mietittiin sitäkin, mutta aamiaiset, allasbaarin käyttö ja muutama lounas ja illallinen omalla hotlalla maksavat itsensä jo takaisin vaikka käytäiski parina iltana muualla syömässä. Eli todettiin tämä kuutenkin edullisemmaksi vaihtoehdoksi!
   Kanarialla allinc. ois kustantanu melkein 200€ per pylly :O

   Poista
  2. Pitää paikkansa! Huippua lomaa!!!

   Poista
 2. Taatusti tulee hyvä kevät! All inclusive kuulostaa kyllä ihanalta, mä vaan todennäkösesti tulisin sieltä takasin 10 lisäkilon kanssa, eikä ne olis laukussa vaan vyötäröllä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä todennäköisesti käy. Yritän tässä hätäpäissäni kahdessa viikossa saada edes vähän tilaa shortseihin...

   Poista
 3. Pöh, mulla on lomaan paljon pidempi aika. Kateellisena puhisen täällä. xD

  VastaaPoista
 4. Tunnelukot auki ja Turkkiin tukka putkella¡! Ja ensi vuonna me matkustellaan ilman, että tarvitsee käyttää luottokorttia ;) sheikkaa munkin puolesta!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hyvältä hinta-laatusuhteelta tuo all in one😀 Silloin ei todellakaan rahaa kulu juurikaan mihinkään paitsi jos sattuu ostamaan tuliaisiksi jotain Turkin rihkamaa tms.

  Kade ole. Me ei käydä tänä vuonna etelässä, koska lentojen hinnat olivat nousseet edellisistä vuosista. Suurperheenä otamme tooosi edulliset lennot ja edullisen hitellin niin että matkan hinnaksi on tullut yleensä n. 200-250e/hlö.

  VastaaPoista
 6. Täällä myönnetään rehellisesti että ollaan kateellisia :D niin kateellisia että heti piti käydä kurkkimassa matkatoimistojen sivuilla, paljonko äkkilähtö pääsiäisenä kustantaisi. Paljon :P ja en tiedä mihin kaksi kissaa voisi reissun ajaksi tyrkätä, jottei tarvitsisi kallista hoitolamaksua maksaa..? Huoh, no katsotaan syksyllä sitten :)

  Skorpiotar
  PennistäMiljoonaksi.blogspot

  VastaaPoista
 7. Tein kanssa ton testin, aika silmiäavaava ja vähän pelottavakin tulos. Ei varmaan tekisi huonoa lukaista tuo kirja ja vähän työstää omaa tilannetta myös...
  Vietähän ihana loma, toisinaan nautinnolle ja rentoutumiselle tulee vähän hintaa mutta mitä olisi elämä ilman? All work and no play makes Donna a dull girl ;)

  VastaaPoista