Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Voitto, luovutus ja kriisi

FemmaDonna-haaste eli eläminen vitosella per päivä (35€/vko) olisi tällä viikolla ihan totta voinut onnistua!

Tällaista täällä loppuviikolla tapahtui:

Torstai

0,55€ Lihapullia
1,49€ Jugurttia
1,49€ Mehutiivistettä (Rainbow appelsiini halvin)

Yht 3,53€
(High five!)

Ilmaiset huvit:
Nukuin päikkärit :D

Perjantai

17€ Ravintolassa pizza ja siideriä (sitten kuitenkin).

Ilmaiset huvit:
Olin siis treffeillä ja pizzan jälkeen käytiin vielä muutamalla lasillisella, jotka nämä herrasmies tarjosi, etten olisi vielä joutunut lähtemään...
Jälkikäteen ajateltuna ihan jäätävän noloa ja itsenäisen naisen ylpeyttä syövää.
Mutta vaadin kundilta jo revanssia!

Lauantai

*Ei ostoksia!*

Ilmaiset huvit:
Ilmainen illallinen työpaikan laskuun! Om nom...

Sunnuntai

*Ei ostoksia!*

Ilmaiset huvit:
Kävin kaverin kanssa virikekortilla Passengers-leffassa (ihan saakelin hyvä!) ja roudasin kotoa mukaan oman popparipussin ja tuosta perjantain mehutiivisteestä sekoitetun oman juomapullon! :D

Eli koko viikon kulutus yhteensä 35,2€

Jumankauta! Se onnistui! Tuolla parillakymmenellä sentillä ei ole mitään väliä!

Sitten oltiin jo menossa kohti viimeistä rutistusta eli seuraavaa 4 päivää 20 euron kulutuksella ennen maaliviivaa eli velattomuutta.
Ja sitten...

Luovutus:

Tuli kutsu syömään ja lasilliselle. Mietin ihan tosissani ensin, että alanko (taas) oikeasti rajoittamaan sosiaalista elämää (lue: elämää) jotta selviän tästä pähkähullusta haasteesta, jonka olen itse keksinyt, säästääkseni rahaa, joka ei ole edes enää välttämätöntä.

Pohdiskellessani tätä iski joku eksistentiaalinen kriisi koko velattomuus-maaliviivan ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisen kanssa.
Ihan tosissani ahdistuin siitä, että olen kohta velaton...???
Joten päästäkseni näinkin pöntöstä tunteesta eroon, lähdin syömään hyvässä seurassa ja siellä jälkipuitiin sekä leffaa, että elämänlaatuani, joka on kieltämättä ajoittain kärsinyt tiukasta säästölinjastani.

Eli loppukateettina:

FemmaDonna-haaste olisi voinut onnistua, mutta en halua jatkaa sitä enää ensi viikolla.

Seuraava postaus on joko ruikutusta siitä että olen hukannut elämäntarkoituksen enkä tiedä mitä seuraavaksi TAI vaihtoehtoisesti voitonriemuinen julistus, jossa olen keksinyt ratkaisun tähän "murheeseni".
Jompsin kumpsin.

Pohdin pari päivää ihan tosissani, ennen kuin päästän ajatukseni valloilleen.

7 kommenttia:

 1. Lisää deitti-infoa kiitos :D!! Mutta hyvin vedetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä koko (netti)deittailu liittyy oikeastaan sitten siihen seuraavaan tekstiin elämäntarkoituksen etsimisestä.
   Olen tässä vaivihkaa aloitellut uutta (vielä) aktiivisempaa elämäntyyliä.
   Sikäli mikäli tämä kyseinen jätkä haluaa enää tavata hullua femmalla-päivässä-eläjää...
   Olin siis niin urpo, että kerroin tästä haasteesta. Kundia nauratti ja halusi nehdottomasti tarjota budjetin ylimenevät juomat. Kattoo nyt :D

   Poista
 2. Super-hienosti vedetty!!

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä aika tiukka tuo femmadonna niukastelu. Mitä jos olisitkin tästä eteenpäin kybädonna? :D

  VastaaPoista
 4. Me kun mieheni kanssa tavattiin niin on melko suurpiirteinen rahan kanssa, usein ulkonasyömistä jne. Muutamia kertoja kävin mutta otin aina listalta edullisinta, ja lopulta sitten alettiin tehdä yhdessä makaroonilaatikkomme.

  En tiedä, se voi olla pääkaupunkiseudulla erilaista se elämä, minä en varmaan pärjäisi. Jos on ollut 40v elämästään nuuka niin miksi sitä enää tästä muuttuisi.

  Minusta oli hyvä kun kerroit tavoitteestasi, sano vaan rohkeasti että se on sinun tuleva elämäntapa, olla siis säästeliäs. Mutta ehkä Osinkokuninkaan ehdotus olisi hyvä; 5e/pv todistetusti pystyt elämään mutta maksimi voisi olla 10e/pv. Se antaisi joustoa ja elämä pysyisi elämänä. Eikä se nyt ihan kauheesti silti ole kuukaudessa, 300e/kk. Miltä summalta se sinusta kuulostaa?

  Opiskelijana minulla oli tapana nostaa kuukauden alussa 1000mk, ja sillä oli pärjättävä kuukausi. Mielestäni se oli hyvä keino kun sen rahan hupenemisen näki lompakosta varsin visuaalisesti.

  VastaaPoista
 5. Minä haluan myös kuulla enemmän treffeistä. Täytyy katsos yrittää elää muiden jännien juttujen kautta, kun oma elämä on niin tylsää.

  Mulle kävi myös vähän aikaa sitten samalla tavalla. Olin jälleen päättänyt pienessä mielessäni olla syömättä ulkona vähään aikaan. Sitten tuli harvinaislaatuinen tilaisuus päästä kaupungille kavereiden kanssa ilman lapsia. Ei oltu missään halvassa ravintolassa ja rahaa paloi. Hauskaa kuitenkin oli ja en lopulta kadu yhtään törkeää törsäämistä.

  VastaaPoista
 6. Joku kultainen keskitie voisi olla hyvä! Viisi euroa on tiukka-ainakin kokonaisvaltaisesti. Miten ois joku 5-2 suhdanne? Viitenä päivänä 10 e/päivä ja 2 päivänä 5 euron kulutus. Miltäs kuulostaa?

  VastaaPoista