Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

maanantai 3. heinäkuuta 2017

Grilli kuumana!

Lomapallero täällä moikku!
Olen turvoksissa kuin pallokala! :D

Tähän mennessä lomalla tapahtunutta

Lähdin viime tiistaina pariksi päiväksi mökkeilemään, josta siirryin pariksi päiväksi kummitädin maatilalle.
Mökillä mm. opettelin savustamaan lohta, lojuin riippumatossa, kuuntelin äänikirjaa, pelasin korttia ja saunoin ihan hiki hatussa. Hehe...
Maatilalla uskaltauduin vihdoin avuksi navettaan, hain lehmät laitumelta, syötin vasikat, joista sain nimetä yhden (kummivasikkani). Ihan mieletön elämys muuten. Lehmät ovat rauhoittavia!

Kaiken tämän ohella söin valehtelematta viisi päivää putkeen silliä, pottua ja grillimakkaraa, muista herkuista nyt puhumattakaan...
Yritin minimoida vahinkoja kävelemällä tunnin lenkin joka päivä, mutta ei se pahemmin missään näy.

Tiistai-perjantai-akselilla rahaa kului 7 euroa kun ostin kahden litran hernepussin!

Perjantaina lähdettiin ekaa kertaa 20v. serkkupojan kanssa "kartsalle".
Serkku toimi kuskina ja antoi pitkin hampain dominoivan Donna-serkun maksaa bensat, limpparit, yölliset pizzat ja kyytipalkkaoluset, jotka nautittiin sitten "jatkoilla" kotona.

Baarikierros ja karaokeilta suoritettiin siis kaukana pk-seudulta nimeltämainitsemattomassa kaupungissa, jossa hinnat oli vähän halvemmat, mutta kuvittelin kuitenkin vinguttaneeni korttia ihan villisti.

Perjantaina rahaa tähän kaikkeen kului 60 euroa...?

Lauantaina palasin kotiin ja koska en ollut (muka) vielä nauttinut tarpeeksi grilliruokia, pistin kaverin kanssa grillibileet pystyyn parvekkeellani.

Ruokana oli kasvisvartaita, grillitassua, kalkkunanakkia, halloumia, pekonia, salaattia, silliä ja uusia pottuja. Tiedättekö mikä ahneella ooon...? :D



Näihin mättöihin meni noin 18 euroa...

Grillimössöt massussa pyörittiin vielä paikalliseen, jossa kortin villi vingutus jatkui.

Rahaa on lauantai-iltana kulunut 30 euroa.

Lauantaina sidukka alkoi tökkiä ihan törkeästi.
Sunnuntaina muuttui ääni kellossa.
Kaiken järjen ja kokemuksen syvän rintaäänen mukaisesti Donnalle luonnollisinta olisi ollut painella terdelle aurinkoon sunnareille ja mölistä siellä huolettomasti seuraavat kaksi päivää koska nyt ollaan lomalla.

Mutta ei! Ei tullut kuuloonkaan!
Sunnuntaina heräsin täynnä tarmoa ja vailla krapulaa ja aloin siivota. Kävin ruokakaupassa jonne meni "jotain euroa" ja ostamassa parveketuoleihin uudet istuintyynyt (yht 8€) ja lähdin lenkille.
Ja sitten toiselle. Ja sitten vielä kolmannelle.
Kävelin sunnuntain aikana 24000 askelta ja kävin saunassa ja  uimassa taloyhtiön uima-altaassa.

Saunan jälkeen ei vieläkään nukuttanut, joten aloin siivoamaan vaatekaappeja ja pääsyin vielä puolen yön aikaan viemään UFFin laatikkoon kolme kassillista vaatteita ja yhden jätesäkin roskikseen.

Tänä aamuna lomapallero ei ollutkaan enää niin pallero, koska turvotus on selvästi alkanut häipymään ja mieli hamusi taas lenkille, mutta buu siellä satoi..
Sitten äkkäsin että hei jee siellä sataa! Ei tule ainakaan kuuma.
Joten vedin tunnin lenkin tuolla sateessa äänikirja korvilla pauhaten.

Eli olen edelleen budjetissa paremmin kuin hyvin!
Rahaa on jäljellä noin 350 euroa, tili saattaa vielä päivittyä, mutta ei hurjasti.
Viikon päästä on palkkapäivä.

Olo on erittäin hyvä! Tästä tulee vielä hieno kesis! \(^_^)/

7 kommenttia:

  1. Nyt on joku kytkin naksahtanut oikeaan asentoon, lomaraportti kuulostaa sen verran hyvältä! Huippumahtavaa lomanjatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!
      Tänään kaupassa pohdiskelin ihan tosissani, että RAASKINKO ostaa minitomaatteja välipalaksi, kunnes tuhahdin itselleni: "Herranjumala nainen sä olet lomalla, selvinpäin, tullut juuri lenkiltä ja haaveilet tomaateista. Tietty ostat ne!"
      Riehaannuin ja ostin vielä vesimelonin ja herneitäkin!

      Poista
    2. No kyllä! Mulla on marketissa semmonen sääntö, että hevi-osastolla saa riehaantua mutta muualla kaupassa pitää olla skarppina ja välttää heräteostoksia. Toimii, kunhan ei vauhkoonnu niin että ostaa enemmän kuin ehtii syömään :) Inhoan heittää ruokaa roskiin, mietin aina siinä tilanteessa että yhtä hyvin voisin kylvää puhdasta rahaa roskapussin pohjalle.

      Poista
  2. Kuulostaa hyvätä lomalta (rentoutumista, kivaa yhdessäoloa jne.) ja rekyylikin toimi ts. kun riittävästi mättänyt niin kaipaa lenkille.

    VastaaPoista
  3. Grillivinkkinä kesäkurpitsa, täytetyt herkkusienet ja alkusalaatti ;) Hauskalta lomalta kuulostaa.

    VastaaPoista