Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

lauantai 23. syyskuuta 2017

Elämää superdieetillä

Muistatteko kun viimeksi olin tullut Ruotsinmässäilyristeilyltä ja epätoivoissani aloitin siltä istumalta Fitfarmin superdieetti simplen, jonka tykötarpeet laivareissun ohella vetivät tilini melkein tyhjäksi ja sitten kuin tilauksesta tilille ilmestyi takuuvuokra, josta jätin 320 euroa käyttövaroja.
Vahvasti epäilin, että riittääköhän tuokaan, mutta ylpeänä muijana jätin sen tietenkin mainitsematta.

No nyt puolitoista viikkoa myöhemmin rahaa on jäljellä noin 200 euroa.
Eli satku tuhlattu 1,5 viikossa.
Palkkapäivään 2,5 viikkoa. Se on siinä ja siinä.
Tänään pitää esimerkiksi mennä ostamaan uusi tehosekoitin.

Rahaa on mennyt pelkästään ruokaan ja yhteen pokkariin.
Vietän taas himolukijakautta ja halusin just sen tietyn kirjan. Toivottavasti myös luen sen... :D

Dieetti

Ensinnäkin sain ohjeet ilmaiseksi kaverilta, joten sori Jutta!
Ostin tosin sikakallista lesitiiniäsi ja muuta älytöntä!
Dieetin alussa näihin kaiken maailman lisäravinteisiin meni yli 60 euroa...

Niitä ei onneksi tarvitse ostaa kuin vasta parin viikon päästä lisää ja silloinkin parilla kympillä.
Aluksi luulin, että tulee muuten kalliiksi tämä kasvisten hamstraus, mutta sitten opin ostamaan kerralla Lidlistä isoja satseja halpoja vihreitä "sallittuja".

Valitsen myös kasviksia, jotka ovat myös mahdollisimman painavia, jotta saan vähemmällä määrällä ja vaivalla päivittäisen grammamäärän täyteen, eikä safkaamiseen mene niin julmetusti aikaa.
Oikeesti, alussa lounaan ääntä kohti saaminen kesti 50 minuuttia.
Kesäkurpitsa ja kurkku ovat uudet parhaat kaverini!

Enää ei tarvitse käydä kaupassa työmatkalla, koska kaikki eväät on tarkasti punnittuna mukana miljoonassa eri purnukassa, joten siinäkin olen säästänyt pitkän pennin ja välttynyt impulssiostoksilta. (Ja saan tiskata joka jumalan päivä, jotta eväsrasiat riittävät...)

Mitä muuten dieettiin tulee niin ekalla viikolla heikotti, tokalla viikolla nukutti, mutta olo on muuten erittäin hyvä enkä kärsi vatsavaivoista yhtään niin paljon kuin ennen, koska "nautittu" ruoka on niin pirun puhdasta.
Alan tässä vihdoin miltei 33-vuotiaana uskoa lisäaineiden haittoihin.
"Rääkki" kestää kuusi viikkoa. Pistin sanan rääkki lainareihin, koska aika helppoa tämä loppujen lopuksi on ollut.

Sitäpaitsi miesystävällä oli hiton hauskaa, kun roudasin keittiövaa'an ja kassillisen omia eväitä mukanani, kun menin viikonlopuksi kylään. Pelkkä aamupalan väsäys ja syöntisuoritus oli kuulemma huippuviihdyttävä show...

Onhan tämä järkyttävän tarkkaa, aikaavievää ja suunnittelua vaativaa, mutta KOLME KILOA on nyt kahdessa viikossa pudonnut, joten jatkan sinnikkäästi epätoivoista ristiretkeä kohti kevyempiä aikoja.
Katsotaan mitkä on fiilikset neljän viikon päästä.
Puhumattakaan siitä, miten kuurin jälkeen jatkan proggistani, koska tunnustan, että onnistuin lihomaan kesän aikana ihan pöyristyttävän paljon.

Mitä muihin raha-asioihin tulee

Laskin jo valmiiksi ensi kuun palkan, joka jää poikkeuksellisten viikonloppuvapaiden takia rankasti pienemmäksi kuin tämän kuun (Buu!), mutta laskiessani myös ensi kuun menoja jäin jälleen kerran myös ihailemaan sitä miten nykyiset asumikulut jumankauta rulettaa!
Rahaa tulee 10.10. arviolta vain kämäset 1600 euroa, mutta lovea kompensoi se, että vastike alenee viime viikolla  maksetun yhtiölainan takia.
En uskalla vielä arvioida paljonko, koska arvioin kuitenkin väärin ja sitten ottaa päähän.

No himpusti ottaa kyllä jo valmiiksi päähän, että puskuri näköjään kasvaa ensi kuussa vain 195 eurolla. Taidanpas alkaa metsästää taas ylitöitä.
Asuntovelallisena ei parane ylpistyä näissä asioissa liikaa.

P.S. Korjattua veroilmoitusta ei ole vieläkään näkynyt. Aloin jo epäillä, että onko osoitteenmuutoksessani tapahtunut joku bugi, mutta postin sivut näyttävät oikeaa osoitetta ja ainakin Kirkko ja Kaupunki-lehti on siirtynyt perässäni tänne uuteenkin koloon, joten kaipa se verottajakin Donnansa löytää.

7 kommenttia:

 1. Niissä veroilmoituksissa voi kestää vielä tosi kauan, lokakuun lopussa tulee vasta viimeiset. Mullekaan ei ole vielä tullut sitä.

  Aika sitkeä sissi olet kun jaksat diettailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai! Mä jo kuvittelin kuinka edellisen kämpän asukas tutkii ihan onnessaan ankeita verotietojani :D
   Ja kiitos kannustuksesta!

   Poista
 2. Ravintorikas ruoka myös vähentää herkkuhimoja :) Vissiin noissa saa kuitenkin syödä ihan runsaita määriä.

  VastaaPoista
 3. Yllätyksenä tuli, että Femppu oot jo 33! Olen jotenkin aina ajatellut, että jotain 26 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkisesti en varmaan edes tota 26:ta :D

   Heräsin 27-vuotiaana vasta säästämis- ja sijoitusasioihin ja tuli vähän kiire kuroa umpeen "menetettyä" aikaa.

   Tosiaan 33 pamahtaa mittariin ensi kuussa, mutta sehän ei vauhtia hidasta!

   Cool beans!

   Poista
 4. Eikö se dieettaaminen ole helpompaa kun vähentää hiilareita vain ja keskittyy proteiiniin ja kasviksiin enemmän? Ei tarvitse ostella mitään lisäravinteita. Samalla siitä tulee enemmän elämäntapa eikä vain kertaluontoinen "rääkki."

  Minäkään en ole vielä saanut veropäätöstä, kai se ensi kuun aikana tupsahtaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä se onnistuukin just tuolla menetelmällä ja ennen tuhahtelin näille valmisteille joita mittaan nyt gramman tarkkuudella joka aamu...
   Siinä kävi niin, että painonhallinta eikä varsinkaan -pudotus ei enää yhtäkkiä ollutkaan yhtä helppoa kuin ennen Liekö sitten syynä hidastunut, aineenvaihdunta, itsepetos, hormonit vai mikä. Mene ja tiedä. Ei ikä ainakaan! :D
   Aloin jo vainoharhaisena epäillä kilpirauhashäiriötä, joten tämä superdieetti oli todellakin epätoivoinen ratkaisu, joka kuitenkin näyttää toimivan.

   Kun nyt saan nämä vaa'an paniikkilukemat aisoihin, jatkan loppuvuoden järkevämmällä vähähiilarisella ruokavaliolla ja todellakin ilman lisäravinteita.

   Poista