Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Treffit Puudelin kanssa

Aloin kirjoittaa aikoinaan tätä blogia pitääkseni motivaatiotani yllä.
Yllätyksekseni löysinkin sanoin kuvaamattoman ihanan blogiyhteisön ja samoihin maaleihin tähtääviä, samoin ajattelevia ja toisiaan tsemppaavia kanssamatkaajia.

Puudeli

Tiistaina tapasin vihdoin ihanan blogisiskoni Puudelin livenä!!!
Menimme motivaation nostatuskahville ja siitä kehkeytyi melkein neljän tunnin lenkki/kahvittelu/ostosreissu, jonka aikana ei hiljaista hetkeä tullut!
Kokemus oli aivan huikea!

Tapasin täysin ventovieraan ihmisen, joka tuntui heti ensi hetkestä siltä kuin oltaisi tunnettu aina.
Aivan uskomaton fiilis, kun olet luonut blogitekstien perusteella kuvan ihmisestä ja sitten se ihminen on elävänä edessäsi ja osoittautuu ihanaksi, lämpimäksi, aidoksi ja avoimeksi ihmiseksi, joka on täysin samoilla linjoilla kanssasi ja jonka kanssa ei jutusta meinanaa tulla loppua! :D

Esimerkiksi kävin Puudelin kauppareissulla, jossa ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin joku ihan oikeasti vertaili kanssani kilohintoja, tiesi, että maanantaina tuo tuote tulee parempaan tarjoukseen, vaihtoi kehotuksestani salottisipulit tavallisiin ja kaivoi repustaan oman kangaskassin.
Olin jo aivan tottunut kavereiden tai mieheni kanssa kaupassa siihen, että joko kommenteilleni nauretaan tai puhun suurinpiirtein kivelle...

Kiitos Puudeli ihana sister from another mother! <3

Koska olen edelleen häkeltyneen liikuttunut kohtaamisestani Puudelin kanssa, lähes neljän tunnin treffeistämme ja Puudelin iki-ihanasta tapaamisen kertomuksesta, en lähde keulimaan sössöttämällä ihan koko stooria uudestaan, joten kohtaamisemme voi lukea paremmin Puudelin omasta blogista täältä!

Puskurikisa med Puudeli

Pohdimme pitkän tähtäimen sijoitussuunnitelmia, joista omat tulevat asuntosijoitushaaveenisuunnitelmani olen jo maininnutkin.
Puudeli saa kertoa omistaan sitten aikanaan itse! <3
Totesimme myös molemmat olevamme (ihan samanlaisia) malttamattomia projekti-ihmisiä.
Meidän täytyi saada myös motivoiva lyhyentähtäimen maali.

Koska kärsimme molemmat synkästä puskurinpuutteesta, syntyi idea puskurikisasta!

Päätimme hankkia molemmat tonnin puskurin!
Puudelilla on tosin edelleen niskassa velkataakka, jonka lyhentämiseen menee vielä hetki ja koska oma velkataakkani on nykyään historiaa, koin että kisa on Femmikselle iiiihan liian helppo ja sitä kautta Puudelille epäreilu.

Joten parahin Puudeli! Korotan oman puskuritavoitteeni kolmeen tonniin!

Kolme tonttua puskuritilille vuoden loppuun mennessä!
Silloin on meidän molempien välietapit saavutettu ja on aika kääntyä sille pitkänmatkansuunnitelman tielle, jolle tarvitsemme tietenkin sitten aikanaan motivaatioksi uudet välietapit.

Next time on FemmaDonna

Tällä viikolla on tapahtunut ja tapahtuu vielä muutakin, josta tulen piakkoin höpisemään

- Ensimmäinen taloyhtiön kokoukseni
- Lopun taloyhtiön velan poismaksu
- Säästökuukauteni eteneminen

Stay tooned. I'll be back... 

4 kommenttia:

 1. You rock Sister!
  Aion tanssia motivaatiotansssin jokaista sun säästämää 500 euroa kohden!!! Eiku laitetaan ranttaliksi: jokaista 200 euroa kohden sheikkailen!! Mäkin olen hautonut ajatuksia miten saada enemmän elantoa... mutta annetaan ajatusten hautua!
  Ps. Ensi kerralla saat suklaata!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana lukea tällaisia blogien kautta syntyneitä kohtaamistarinoita! Teidän tapaamisenne kuulosti todella onnistuneelta ja hienoa, miten kemiat ovat toimineent yhteen myös livetilanteessa. Kiitos myös Puudeli yhtä ihanasta kirjoituksesta!
  Kuulosti niin hienolta, että odotan jo hengessä mukana seuraavaa kohtaamistanne :D

  Onnea myös tavoitteiden kanssa! Tällainen vertaistsemppi toimii varmasti parhaiten :)

  VastaaPoista
 3. Kolmen tonnin puskurilla saa kyllä paljon mielenrauhaa. Tsemppiä haasteeseen, kyllä toi tavoite on ihan tehtävissä!

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea teidän kohtaamisesta! Neljän tunnin mittainen tapaaminen kertoo, että teillä on ollut paljon kerrottavaa :) Yhdessä on mukavampi tsempata toista ja jatkaa kohti tavoitteita.

  VastaaPoista