Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

tiistai 26. maaliskuuta 2019

Viiskaks-haaste vko 12

Se etenee, se etenee!
Saisi edetä kyllä himpusti suuremmin harppauksin, mutta ei nyt valiteta.
"Hitaasti, mutta epävarmasti..."


Eli mukaan valkattu viikot 8 ja 15. Potti kasvanut siis yhteensä 23 euroa.
Nyt eletään jo viikkoa 13, mutta taktiikkaanihan on sijoittaa viikon kulutuksesta jääneet massit sunnuntaisin tähän prokkikseen.

Mihin se raha nyt taas on kulunut?

Eli miksi niin hyvin alkaneen sniiduilun ja budjetoinnin jälkeen sain silti taas kasaan vain noita helppoja alkupään summia?

Tapaus ruotsinristeily

Moni teistä on joko katsonut töllöstä tai Areenasta (tai ainakin lukenut aiheesta) Ylen minisarjan "MS Romantic". (Jos et vielä ole, niin aloita välittömästi!)
Niin katsottiin mekin...
...ja jo ekan jakson jälkeen oltiin varaamassa ruotsinristeilyä ensi kuulle! :D
Kävi munkki ja mies sai kaveriltaan kupongin, jolla B-luokan parivuode-hytti kustansi 15 euroa.
Toki maksettiin etukäteen myös yhdet buffapaikat ja avot, siinä oli tuhlattu sitten yhteensä 42,5 euroa per lärvi.

Samaan syssyyn sain tietää kesäloma-ajankohdan ja ilmoitin sen kälylle, joka kieli pitkällä odotti varmistusta, että päästäänkö tänäkin vuonna tyttöjen hyvinvointiristeilylle (myöskin Tukholmaan), joten samantien oli sekin reissu varattu ja 65 euroa hävinnyt tililtä.

Eli nämä kaksi menoerää verotti huomattavasti kuukauden budjettia, mutta ei tässä hätiä mitiä.
Olemme jatkaneet sniiduilua hienosti suunnittelemalla parin viikon ateriat (ja eväät töihin) etukäteen.

Yritän tehdä jonkunlaisia laskelmia mitä mikäkin on maksanut ja rustaa sitten oman postauksen aiheesta "Femmis in the kitchen" tai "FemmisFoods" tai jotain muuta älytöntä. :)

5 kommenttia:

 1. Hahaa, täällä on huutonaurettu MS Romanticia, ja kappas keppas, hankittu keväinen Tallinnan matka :D Mun mielestä näillä asioilla ei ole mitään yhteyttä, mutta kun nyt tarkemmin ajattelee, niin onkohan kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Heiii…! Mä yritin katsoa ko. ohjelmaa sen ekan jakson, mutta en jaksanut loppuun. Se kesti ja kesti ja kesti... oli liian pitkä =). Mutta onkohan sittemmin parantunut, kun tuntuu että kaikki kehuu sitä ja siitä on tullut ihan hirveän suosittu!
  Risteilyt ovat kyllä ihania. Niissä on niin montaa eri puolta, että jokaiselle löytyy jotain. Yksi haluaa bailata, toinen haluaa ostella jotain mitä saa vain laivalta, joku nauttii erikoisesti niistä ruuista... jne.

  VastaaPoista
 3. Itsekin olen yhden jakson katsonut, mies tykkäsi kovasti, itse vähän siinä kiikan kaakan. Mutta aion katsoa hänen kanssa loppuun asti sen sarjan. :)

  VastaaPoista
 4. Mä en ymmärrä tota M/S Romanticin suosiota, nimittäin mulle se ei uponnut _yhtään_ :D Hauskan sijasta meininki oli musta lähinnä surullista...! Toisaalta, en mä oikein viihdy risteilyilläkään. Mutta FemmisFoodsia odotan! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, aloitin tästä innostuneena myös 52 haasteen viime viikolla! Laskeskelin että tulee 1200 e about vaikka lähden hieman myöhässä mukaan. :)

  VastaaPoista