Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Mastercard nro 1 tuhottu!

Hyvät naiset ja herrat!

Se on maksettu!

Se on tuhottu!

Sitä ei ole enää!

Maksoin juuri masterin loppulaskun yht. 281€.

En odottanut perjantain bonus-satasta, vaan tyhjensin puskurin ja käytin käyttörahojakin. Tilille jäi nyt siis noin 7 euroa :D

Umpihulluako? No ei ees ollut. Olen nyt siirrellyt tililtä toiselle, myynyt tavaraa käteisellä ja tallettanut sen tilille, lainannut luotettavalle taholle rahaa, myynyt niin että saatavat tulevat huomenna ja perjantaina, joten olen hieman sekaisin taloudellisissa laskuissani, mutta tilanne on nähdäkseni seuraavanlainen:

Loppuviikon aikana tienaan nettikaupoillani vähintään 30€. Luultavasti vielä enemmän.
Perjantaina:
Tilille tippuu bonusraha 357€ (laskin 2€ alakanttiin)
Saan lainaamani 100€ takaisin.

Eli perjantaina hynää on taas 487€

Puskuriin lähtee ainakin 250 euroa sitä bonusrahaa. Jos ei tule suuria menoeriä ensi lauantain hautajaisten tiimoilta, laitan puskuriin vielä 50€. Mutta katsotaan sitä sitten.

Kalliiksi tämä on tullut ja oletan että tulee edelleen. Sanomalehden lasku kuolinilmoituksesta oli järkytys (450€), mutta en kadu, koska pidin itsestäänselvänä, että se sinne laitetaan, maksoi mitä maksoi.

24.3. eli 9 päivän kuluttua saan kirpputoritilitykset. Myyntiä on nyt viiden myyntipäivän jälkeen jo 120 euroa. Optimistisena odotan vähintään 200 euroa.

Saatan olla arvioinut Täsmäluoton ja Visan tämän kuun tulevat korot väärin joten tulos saattaa heittää parilla eurolla. Mutta heiiii mitä sen on väääliääääää!!!!!!

Eli uusin velkatilannekatsaus:

 Yht   4330

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 kommenttia:

  1. Summa on n. kolmasosa meikän jäljellä olevasta lainamäärästä, joten ei voi kuin onnitella :) Kyllä täytyy ihailla asennettasi ja ennen kaikkea myös todellakin ylimääräisiä tienattuja euroja.

    VastaaPoista
  2. Joo siis en uskonut että näin paljon löytyy sitten kuitenkin itseltäkin sitä ylimääräistä tavaraa. Noin puolet myydystä on siis ollut omaa, minkä olemassaoloa en enää edes muistanut. Äidin jäljiltä jäänyttä tavaramäärää läpikäydessä tuli olo, ettei ihmisen tarvitse raahata mukanaan tällaista määrää turhuutta. Kaikki on siis prunkirjoituksen tekijän toimesta luokiteltu "arvottomaksi rojuksi", jolla ei ole mitään merkitystä perunkirjoituksen kannalta..

    VastaaPoista
  3. Kaupitteln esim. tällä hetkellä jo unohtamaani kolikkokokoelmaani keräilijoille. Noin sata kolikkoa kotoisin ympäri maailmaa oli pölyyntymässä varastossa laatikon pohjalla :O

    VastaaPoista