Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulukuun palkkapäivä

Tuntuu että rahantuloa ei voi estää!
No on tässä onneksi 32 päivää seuraavaan palkkikseen, joten ehkä tämä illuusio tästä vielä hiipuu :D

Noniin! Koska verokarhu ei ryöstänytkään suurta osaa palkastani, kilahti tilille tänään 1859 euroa.

Rahat lähetetty taas maailmalle näin:

636 Vuokra
108 Matkakortti
20 Puhelin
43 Netti
300 ASP
43 Vakuutus
10 Spotify
17 Bookbeat
75 Visa
207 Puskuri
400 Käyttö

Siin se. Avot!

Huom! Visan lyhennyksessä oli aiemmin mukana Spotify- ja Bookbeat-maksut, joten todellista lyhennystä 75 euroa, josta korkoa noin 15 euroa eli velka lyhentyy n. 60 euroa kuussa. Siksi tästä eteenpäin erottelen ne tuohon maksuihin kun muuten näyttää ihan urpolta, että maksan visaa 102 euroa kuussa mutta velka pienenee vain 60 egeä.
60 on muuten ihan sikavähän, joten taidan alkaa harkita taas velanmaksutahdin kiihdyttämistä puskurin rakennuksen ohella.

Eli näin ollen suuret luvut tänään ovat:

Visavelka

-1828

Säästöt

11000 ASP (!)
846 Puskuri
1534 Eläkevakuutus

Yht 13380

Ensi kuussa visanmaksua voisi kyllä nostaa. Eihän tuo luku pienene tuosta muuten ikinä!
Ja mikäli Jyrkästä joulukuusta jää mitään jäljelle, tungen ylimääräiset massit visaan. Pidän tätä kyllä hieman epätodennäköisenä kun joulusta on kuitenkin kyse...

Käyttörahaa on nyt siis 32 päivän ajaksi 600 euroa.
(Veronpalautukset 200€ ja tämänpäiväinen 400€.)

Älkää nyt pelästykö, mutta tuhlasin käyttörahoista jo melkein satasen verran...
Ruokakauppaan, lottoon (10 viikkoa yht 10 euroa) ja jouluhankintoihin.
Kyllä, parissa tunnissa ehdin jo käydä kaupoilla ja esim. klikkailla verkkokaupasta veljenlapsille pussilakanasetit Ryhmä Hau- ja Frozen-kuoseilla. Täsmätoiveet! :)

Kaikki on budjetoitu ja nyt lähti samalla käyntiin Joulukuun the Lista.
32 päivää seuraavaan palkkapäivään.
Katsotaan sunnuntaina paljonko tälle viikolle ehti jo mennä.
Syy: En kehtaa vielä kirjoittaa tähän tarkkaa summaa, vaikka kaikki meni budjetin mukaisesti ja sitäpaitsi löysin aamulla kaupasta 5 pakettia jauhelihaa -30% tarralla pakastimeen.

Noni joulu. Täältä tullaan!

5 kommenttia:

 1. Blogiasi jonkin aikaa seuranneena olen ihmetellyt, miksi laitat rahaa puskuriin vaikka voisit aivan yhtä hyvin maksaa visa laskua pois samalla summalla.

  Eikö olisi sama maksaa visa laskua kaikilla varoilla jotka sinulla on puskurissa? Silloin säästäisit korkokuluissa ja toisaalta, jos "puskurille" tulee todella käyttöä voit käyttää saman summan taas visalta.

  VastaaPoista
 2. Olet ihan oikeassa. Tää on lähinnä psykologinen juttu ku kavahdan velantekemistä ni jos sijottaisin puskuri visan ni omis suurempi kynnys käyttää sitä. Mikä tietysti ois ihan hyvä juttu. Visalta nostamisessa on myös kuluja, joita karsastan. Mutta korkoja menee noin 15 euroa kuussa velkasumman ollessa noin suuri. Mun pitää nyt hetki pohdiskella mutta voi olla että pian se puskuri visan takana onkin :D

  VastaaPoista
 3. Kieltämättä Visalyhennyksen osuus on pieni. Kun puskurin 1000 ylittyy niin keikauttamalla visan ja puskurin summat päittäin olisi ensi syksynä mahsollisuus olla Visa velaton. Nykyisellä lyhennyssummalla voi päästä itku kun laskea kuukausien määrää Visavelattomuuteen.

  VastaaPoista
 4. Tuota Spotifyita mietin... onko niin tärkeää että saa kuunnella musiikkia ilman mainoksia ja maksaa 120e/v vai jaksaisiko ne mainokset kuunnella... taitaa olla makuasia. Itse en ole raaskinut ostaa, en lapsillekaan, vaikka saan siitä kuulla "kun kaikilla muillakin on"

  P.S Olet blogirollissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta vuotta olin sitä mieltä että en varmana maksa mistään tommosesta, mutta sitten käytin sen ilmaisen kokeilukuukauden ja elämä oli niin paljon helpompaa ja päätin sitten sallia itselleni tämän ylellisyyden :)
   Tuo Bookbeat on tässä vaiheessa alkanut arveluttamaan, kun tuntuu että kuuntelin jo kaiken hyvän sieltä enkä jaksa e-kirjoja niin hirveästi tihrustaa.

   Poista