Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Pelottavaa postia

Tulin äsken iltavuorosta kotiin ja odottelin jo vähän joulukortteja, mutta matolla odottivatkin kirjeet verohallinnolta JA vuokranantajalta.

Ihan vähän säikähdin että mitä hittoa nyt taas?! Tuskin ne jouluterveisiä lähettävät...
Muutenkin jo väsyttää ja masentaa, joten odotin jo vuokrankorostusta ja jotain järkyttävää laskua verottajalta liittyen johonkin jonka olemassaolosta en ole taas lainkaan tietoinen.

Terveiset vuokranantajalta:

"Vuokranantajasi "päläpälä" tarjoaa valituille vuokralaisille mahdollisuuden saada sopimusvakuus takaisin jo nyt, ja kuulut joukkoon, jolle tätä mahdollisuutta tarjotaan. Jotta sopimusvakuuden palautus on mahdollista, solmitaan uusi vuokrasopimus. Uuden vuokrasopimuksen myötä vuokraa tarkistetaan 4% ylöspäin, huoneistoon suoritetaan tarkistuskäynti ja vuokralainen sitoutuu toimittamaan kotivakuutustodistuksen. Tämä edellyttää myös sitoutumista vähintään yhdeksän kuukautta jatkuvaan vuokrasuhteeseen uuden sopimuksen voimaanastumisesta laskien.

Mikäli haluat kuulla lisää mahdollisuudesta saada sopimusvakuus takaisin, ota yhteyttä päläpälä mennessä osoitteeseen päläpälä.

Jos et ole kiinnostunut asiasta, tämä kirje ei edellytä sinulta toimenpiteitä ja voit jatkaa asumistasi normaaliin tapaan."

Eli jos sitoudun asumaan tässä läävässä seuraavat 9 kuukautta ja suostun 4 prossan eli 24€/kk vuokrankorotukseen, saan takaisin vuokratakuuni 1080 egeä, jonka saan joka tapauksessa muuttaessani pois?
Ööö ei käy..

Onkohan niillä rahat loppumassa? Ei edes kovin ovela temppu...

Terveiset Verohallinnolta:

"Verotuspäätös perinnöstä:
Verotettava jäämistö 3018,01 euroa.
Perintöveron määrä 0 euroa.
Maksettavaa yhteensä 0 euroa.
Verotettavan osuuden arvo alle 20 000 euroa, joten perintöveroa ei tule maksettavaksi. "

Ja tämän tiedon ilmaisuun oli käytetty 6 paperia mukana myös muutoksenhakuohjeet eli mikäli haluan tehdä oikaisun tähän päätökseen ni osaan sit...
Ööö en taida...

No mutta huomattavasti huojentuneimmin mielin painun nyt pehkuihin. 

Tuliskohan huomenna niitä joulukortteja? :)

7 kommenttia:

 1. Luulisi pian tulevan, kohtahan tässä on jo koko joulu ohi =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen mä jo kolme saanut! Mutta koska lähetin 14 ja olen lapsellinen niin tänään sais kyllä luvan tulla lisää.

   Poista
 2. Aika omituiselta järjestelyltä kuulostaa, moni tosin varmasti tarttuu tuohon ajattelematta sen pidemmälle. Jos sitoutuu asumaan 9kk ajan ja vuokra nousee tuon myötä 24e/kk niin 9kk aikana vuokraa maksaa 216€ aiempaa enemmän. Käteen jäävä osuus ei siis olekkaan vuokratakuu 1080€ vaan 864€. Jokaisen pitää sitten itse miettiä, että haluaako 864€ nyt kouraan ja maksaa jatkossa 24€/kk isompaa vuokraa täysin samasta asunnosta. Ja tietysti jos nyt saat vuokravakuutesi pois niin mitenkähän sitten pois muuttaessa kävisi jos vuokranantaja löytäisikin jotain sellaista jota ei lasketa "normaaliksi kulumiseksi"?

  Jos täällä pelattaisiin oikeilla nimillä ja osotteilla niin laittasin sulle joulukortin tulemaan tehdystä hyvästä työstä ja viihdyttävistä kirjotteluista menneenä vuonna. Hyvää Joulua siis ja toivottavasti talousprojekti jatkuu myös ensi vuonna hyvällä menestyksellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuokin lämmitti mieltä ehkä jopa enemmän kuin kortti! :)
   Hyvää joulua sinnekin!!

   Poista
 3. Yli viikon kestää tällä hetkellä noi korttien postitukset.. Pari sentään tuli :)
  Hyvää joulua jos ei ennen kuulla <3

  VastaaPoista
 4. Mulla taas kävi toisin päin: kun näin matolla verohallinon kuoren niin kuvittelin että "jee, nyt se opintolainavähennyspäätös tuli". Paskanmarjat, sehän oliki vaa ens vuoden verokortti (ja seki päin peetä eli uusi pitää tehdä netissä :D)

  Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista