Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

lauantai 17. joulukuuta 2016

Joulumasis

Olen vähän kyllästynyt. The Listaan, budjettiin, jouluun, kaurapuuroon, talveen, kylmään, töihin...

En ole jaksanut taaskaan noudattaa budjettia. En ole itseasiassa edes vilkaissut siihen. Jotenkin tämä jouluhässäkkä ja pimeät illat ja pitkät työpäivät (jajajaja) uuvuttavat liikaa.
En edes jaksa vilkaista mitä tilillä tällä hetkellä on, joten tänään ei tule lukuja.

Hyvä puoli on se, etten ole ehtinyt kyllä ostelemaankaan mitään muuta kuin ruokaa töihin ja kotiin illaksi. Kotona on vieläkin niitä jauhelihapaketteja (ja yksi alebroilerisuikaleboksi) joten lihoissa ollaan edelleen.

Mä enää mitään pipareitakaan jaksa leipoa. Piti ostaa kaksikin levyä taikinaa ja pyöräyttää työpaikalle satamäärin kuorrutettuja joulupipareita. Nyt nekin poistuivat budjetista,
koska jouluun on nyt enää seitsemän päivää joista  tasan yksi on vapaapäivä jolloin ajattelin lähinnä nukkua, ni nyt jää piparitehdas ensi vuodelle. Tai sitä seuraavalle...
Kaksi joululahjaa olisi vielä hankittava arvoiltaa 25-30 kipale. Huutelen vielä yhden kaverin perään, josko saisin hänen työpaikaltaa pummittua toisen lahjoista henkilökunta-alella.

Jouluruuissa tulee myös valtavaa säästöä, kun en taida jaksaakaan laittaa erikseen joulua tänne himaan. Käyn broidilassa syömässä hyvät sapuskat kahden päivän ajan (toki vien tuliaisia) ja sitten voin ihan hyvin palata jo normaaliin arkeen. (Lue: Murjottamaan kotiin peiton alle).
Mulla on nykyään sentään ilmainen Netflix, kun ihana ystävä antaa jalosti käyttää omia tunnuksiaan.

Itseasiassa en ole varmaan ikinä ennen odottanut tammikuuta näin suuresti, koska silloin seuraava joulu on taas mahdollisimman kaukana. Tökkii vähän tämä juhla.
En ole ihan hirveän fanaattinen jouluihminen, varsinkaan tänä vuonna kun on eka joulu äidin kuoleman jälkeen.

*Olen muuttunut joulunsapahoittajaksi.*

No mutta hei ei nyt synkistellä liikaa! Tammikuun alussa mulla on tiedossa 5 päivän vapaat, jolloin saan nollattua tämän joulumasennuksen. Saattaa tosin olla, että jo kolmen päivän jälkeen olen ihan valmis taas sorvin ääreen ja alan huudella työpaikalta ylimääräisten keikkojen mahiksia.

Jotenkin tuntuu, että tammikuussa  puhtini palaa taas täydellä teholla!

Ja kaikkea kivaa on tiedossa:

* ASPille maksetaan "muhkeat" korot!
* Tammikuun palkka saattaa olla ihan hurja, koska on pieni bonuksen mahdollisuus! Mutta ei saa taas nuolaista ennen kuin... joten odotan rauhallisesti. Ommmmm....
* Alan maksaa Visaa ihan kreisinä TEIDÄN ansiostanne! :)
* Olen toivonut joulupukilta lahjakortteja, joita voin hyödyntää tammikuun budjetissa.
* Luultavasti jaksan noudattaa tammikuussa taas budjettia.
* Kevät on taas himpun verran lähempänä!
* Loma on taas himpun verran lähempänä!

7 päivää enää...
Joulu tule mene jo!

8 kommenttia:

 1. Oho onko siihen jouluun enää niin vähän aikaa jäljellä.

  VastaaPoista
 2. Äkkiä ne päivät kuluu. Ja onhan tuossa sinun kaikkea kivaa listalla monta asiaa mitä odottaa :)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa keskittää energiat johonkin muuhun, kuin rahaan, siitä ajattelemiseen, tai sen käyttämiseen. Kulutusjuhlat on nykyään muotia, mutta iloa ja mielenkiintoa löytyy myös muista, kuin rahassa mitattavissa olevista asioista.

  VastaaPoista
 4. Ai, että minä niin ihoan jouluja! Katsotaan tuleeko tästä joulusta poikkeus. Voisin viettää, mitä vaan juhlaa kuten joulua vaikka maaliskuussa. Joulupukki on ihan hyvä tyyppi, mutta joulu... En tajua! En myöskään tajua miksi en tykkää joulusta. Ihan perusloma. Mutta jos sen voisi perua, peruisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole jouluihminen. Vietän joulua vain ja ainoastaan lasten takia. En kyllä juhli muitakaan pyhäpäiviä missään muotoa... ;)

   Poista
 5. Meillä vielä lahjat hankkimatta/kadoksissa postissa. Lapset on jo orjentoitu tähän, joten saavat lahjat sitten kun ne saapuu tai löydetään mieleistä.

  Perusviikkosiivous torstaina ja perjantaina koristeet.

  Torttuja on nopea leipoa vaikka aattona suoraan kahvipöytään, nehän on niin nopeita valmiista levyistä.

  Mitä tuota liikaa stressiä ottamaan.

  Nauti olostasi veljen luona ilman stressiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt alkaa jo helpottaa, kun kaikki on hankittu. Broidi kävi tänään hakemassa lahja/ruokakassini ja käly laittoi heti viestiä, että laitoinko vahingossa tuplasafkat kun sitä oli niin paljon :D
   Vastasin, että ihan tarkoituksella, ja kun kerran syödään niin syödään sitten kunnolla :)
   Synkronoitiiin joulumässäilyt niin että käly leipoo ja meikä hommaa suoraan kaupan hyllyltä juustoja, keksejä ja hilloja ja glögiä.

   Poista