Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

torstai 7. heinäkuuta 2016

Potentiaalinen asunto

Heti kun julistin että tylsää on eikä mitään tapahdu, niin....

Aamulla ilmestyi myynti-ilmoitus! Julkisivurempassa eli hupussa oleva hyväkuntoinen yksiö tarjouskaupassa. Lähtöhinta 98000€. Tarjouskauppa tosin saattaa lähteä lapasesta.
Sitäpaitsi pitää ottaa selvää, kuinka paljon julkisivuremppa tulee maksamaan per neliö, kuinka paljon vastike tulee sen takia nousemaan ja vaikuttaako se taas lainansaantimahdollisuuksiini.
Hoitovastike olisi tällä hetkellä n. 129€.
Mielenkiintoista.

Joku tossa kämpässä kuitenkin tökkii. Se ei nyt huuda mun nimeäni. Tilasin taas myyntiesitteen ja tilaan oman esittelyajan tuohon mörskään, mikäli se ei ensi viikkoon mennessä ole viety käsistä. Pidän tätä sen sijaan hyvänä harjoituksena, mikäli en nyt ala muuten innostua.

Lainatarjoukseni korko oli muuten
"1,25 prosenttiyksikköä + 12kk euribor. Tällä hetkellä kokonaiskorko olisi 1,25%"

Todellinen vuosikorko 1,4% sisältäen muut kulut.

Lyhennystapa annuiteetti eli korkojen noustessa summakin nousee. Yritin ruikuttaa tasaerälyhennystä, mutta se ei tässä tapauksessa ole kuulemma mahdollinen.
Kieltäytyessäni korkokatosta oli kuulosti virkailija olevan samaa mieltä siitä, ettei sitä kuitenkaan tarvita... :D
Aspissa on kyllä tietynlainen korkokatto mukana. Jostain syystä en saa nyt esille aspin esittelytietoja pankin sivuilta, mutta se meni jotenkin niin, että jos korko nousee tietyn rajan yli maksaa valtion osan ylittyvästä osuudesta. Mitään lukuja en nyt lonkalta heitä, kun ne menisi kuitenkin väärin.

2 kommenttia:

  1. Tuo asunto on erittäin kaunis, mutta vaikka myyntihinta ei kohoaisikaan taivaisiin niin remonttikulut julkisivurempasta ja tulevasta lvis-remontista nostavat hintaa useammalla kymmenellä tuhannella. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii-i! Ja pankilla on varmasti siihenkin sanottavaa. Mutta sitten taas samanmoinen kämppä, jossa ei ole remppatarpeita saattaa muuten olla kalliimpi. Nyt pitää harkita kunnolla.

      Poista