Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 16. syyskuuta 2016

Asioiden järjestelyä ja S-bonusta

Noniin.

Tapaus Sonera:

Olen siis naimisissa Soneran kanssa ensi huhtikuulle asti.
Kaikkeni yritin, mutta en sitten saanut avioeroa. Hyväksyn tämän tosiasian.
Huhtikuun jälkeen sitten kyllä tulee bänksit. Nyt kuultuani muiden operaattorien tarjonnasta on mielipiteeni se että näiden hintalaatusuhde on aika hanurista.

Saattaa olla, että saan kuukausiveloitusta hieman alemmas, kun kiukuttelin yhtiölle niin tunteella.
Vuodatin koko sieluni ja sanaisen arkkuni asiakaspalautteen muodossa.
En sentään kiroillut yhtään! Vannon!
Vastaus kuului: "Emmeköhän keksi jonkun ratkaisun" ja palaute välitettiin johonkin.
Lukemieni keskustelujen perusteella vastaukseen tosin voi mennä parikin viikkoa. No odotellaan.

Jouduin siis luopumaan uudesta hienosta nettiliittymästäni, jonka jo melkein sain. Eli en ala maksamaan kahta päällekkäistä kuussa. Ihan kreisiähän se olisi ollut.
Puhelinliittymä sentään vaihtui hieman halvempaan: 19,95€ kuussa. (Vanha n. 23€/kk)
Eli vähän edes voitolla ollaan säästötoimenpiteissä.

Ensi huhtikuun jälkeen sitten vielä enemmän.

Tapaus S-bonus:

Talletin S-pankin tilille käyttörahaa ja maksan suurimman osan ostoksistani S-kortilla suurensuurien maksutapaetujen toivossa. (Suurensuuri oli siis vitsi.)
Tällainen sinkkukinkku saa ostoksistaan bonusta kuussa yleensä noin 3 euroa ja risat. Katsotaan josko maksutapaetu toisi edes 50 senttiä siihen mukaan.
Joten tämä kokeilu on varmasti erittäin hyödyllinen... :D
Tosin olen huomannut, että s-pankin tilitapahtumat päivittyvät näkyviin nopeammin, kuin Pivon. Jopa saman päivän aikana. Pivossa joutuu välillä odottelemaan kaksikin pankkipäivää.
Eli fyrkan suhteen ajantasalla pysyminen on helpompaa.

Tapaus lisätyöt:

Ensi kuun palkkaa nostettu taas viikon aikana satasella. Olen niin onnellinen, että vaikka palkkani ei olekaan kiinteä, voin vaikuttaa siihen ylimielisesti ilmaistuna "tostanoinvaan", jos tuntuu että nyt ei ole tulossa tarpeeksi.
Tuossa vähän aikaa sitten elvistelin hiuksiani heilauttaen isoveljelleni, että "Tiedätkös, otin vanhasta muistista taas ylimääräisen työvuoron, vaikka en niinkään enää tarvitse lisää rahaa!"
Broidi totesi: "Tarviitpas! Sulla on kohta sadantonnin laina!"

*Ainiin*

Heitetäänpäs se ylimielisyys suosiolla veke ja jatketaan puskurin kokoamista.

3 kommenttia:

 1. S-bonusten kerääminen on kyllä ihan mukava juttu. Hädän hetkellä (lue käyttörahan loppuessa) voi s-tilillä olla hyvinkin useampi kymppi.

  VastaaPoista
 2. Itse otin S-tilin yhdessä vaiheessa ainoaksi pankkitilikseni (Nordnetin sijoitusitilin ohella siis). Syynä oli Danske-bankin suunnaton ahneus perusasiakkaan kuukausimaksuissa. S-pankki on ihan kohtalaisen toimiva käyttötilipankki, eikä vie perusasiakkaalta mitään palvelumaksuja (jos ei tee yli viittä automaattinostoa kuukausittain).

  No, minulla ei ollut mitään ASP-tilejä tai muita sotkemassa, joten voi olla, että tämän esimerkin noudattaminen ei tomisi tässä tapauksessa. Ja sitten kun otin asuntolainan Nordeasta, niin palkkatili piti siirtää Nordeaan, joten tuo on mennyttä elämääomalta osaltani, ja S-tili on minullekin taas pelkkä maksutapaetua tuova vihreän kortin kotitili...

  Jos muuten saat puolentooista prosentin tasolla bonusta yli kolme euroa kuukaudessa, niin maksutapaetua tulee jopa euron verran, jos saat maksutapaetua kaikesta samasta, mistä bonustakin tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kävi joku aivopieru ja muistin että maksutapaetu oli 0,05% vaikka 0,5% oli oikea luku. Nyt jo kerääntynyt ihan mukava summa!? Varsinkin kun pyrin ostamaan ihan kaiken nyt s-ryhmän puljuista ja maksamaan "omistajakortilla".

   Poista