Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 30. syyskuuta 2016

Käyttövarojen inventaari

Hei! Ei täällä niin huonosti mennytkään!

Puskuriin ei olekaan vielä tarvinnut kajota, eikä ehkä tarvitsekaan. *Koputan puuta*

Koska rahavarani on nykyään jaettu s-tilille, osuuspankin tilille, lompakkoon ja tuohon nurkassa lojuvaan pullokassiin (heh) , näytti tilanne paljon huonommalta kuin olikaan.

Tiistaisen itkuvirren jälkeen tuhlailu loppui kuin seinään. Olen käynyt sen jälkeen vain kerran kaupassa ja sinnekin meni vain 10 euroa. Ostin Lidlistä kaksi kassillista hedelmiä, kasviksia, rahkaa ja raejuustoa ja tosiaan kympin ne multa pyysi. Aika hurjaa...

Aloitin kauneus ja terveys-kampanjan , jotta jaksaisin paremmin. Käyskentelin jo Life-myymälän hyllyillä, kunnes tuli vahva deja vu-tunne, että täällä on muuten käyty aiemminkin ja käytinkö nyt varmasti kaiken aiemmin ostetun loppuun?
Keväisestä konmarituksesta, muistui mieleen lääkekaapin ja kylppärinkaappien siivouksessa tulleen vastaan jotain.., joten päätin ensin mennä kotiin tarkistamaan tilanteen.
Kaapista löytyi pari levyä biotiinejä, kasvonaamiotuubi, hiusöljyä ja monta muuta hoitotuotetta, joille miehet nyt varmasti tuhahtelevat, mutta tytöt! Tiedän että ymmärrätte!

Mutta siis pointti oli että rahaa ei mennyt sitten (vielä) tähän projektiin senttiäkään.

Rahaa tällä hetkellä yhteensä n. 60 euroa.
Päiviä palkkapäivään 10.
Tekee: 6 euroa per päivä.

Koska luulin jo, että puskua pitää ryöstää jo niinku viime tiistaina, ei tunnu maailmanlopulta jos sitä tässä kymmenen päivän aikana joutuu vähän verottamaan.

Mutta kaiken kaikkiaan: Mulla on tänään hyvä päivä!

Hauskaa viikonloppua dudes!

6 kommenttia:

 1. Pullokassi on pelastanut täälläkin osoitteessa loppukuun monta kertaa! :D Raportoisitko lisää K&T -kampanjan sisällöstä, etenemisestä ja vaikutuksista - tekisi höpöniä itsellekin kun on tullut vietettyä liikaa aikaa mökömökö-puussa viime aikoina. Pelkään että kohta otsaan jää pysyvä kurttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain! raportoin tasaisin väliajoin miten menee ja millä keinoin ja myös mitä maksaa! :)
   Tässähän kävi siis niin että huonosti nukutut yöt, roskaruoka ja bailabaila tekivät musta aika nuhjuisen, väsyneen ja kärttyisän. Keskiviikkona itsetunto oli ihan maassa ja olo täysin blääh..
   Torstaina päätin ryhdistäytyä ja aloittaa projektin.
   Perjantaiaamuun mennessä olin saanut nukuttua hyvin, kävin pitkästä aikaa lenkillä ja tein kaikenmaailman kasvo- ja hiushoitoja ja työnsin tylsään aamupuuroon piristeeksi makeaa päärynää. Näytin varmasti aivan samalta kuin keskiviikkonakin, mutta hoitojen ja vitamiinien placebo-vaikutus nosti itsetuntoa niin että hymy oli niin herkässä että moikkailin tyyliin vastaantulijoita ja jopa flirttailin :D

   Poista
  2. Oi että, just tollasia ihania tyttöjen hömppähommia taidan kaivata :) Mäkin haluan flirttailla! Pitäisköhän lähteä mukaan sun kampanjaan (huomisesta alkaen, luonnollisesti) ennen kuin naama on niin nutturalla että se kääntyy ympäri :D
   Ainakin roskaruoan ditchaaminen vois olla bueno homma (välillä ihmettelen itekin mitä kaikkea sontaa tulee kitusiin sullottua, mutta sitten syön sitä silti), ja tuskin pieni itsensä hemmottelu tekis kellekään yhtään pahaa. Joo. Tätä mä kokeilen :)

   Poista
  3. Hyvä tyttö!
   Ja meitsi tässä salaa toivoo, että kun munkit ja pasteijat on vaihdettu salaattiin ja rahkaan ja hedelmiin, niin josko sitä vahingossa laihtuisi, joka taas tuottaa onnistumisen tunnetta ja itsetunnon kohoamista ennestään! Kävin myös tänään shoppailemassa treenikuteita (kirpparilta tosin) niin ei sitten ole mitään tekosyitä lenkistä kieltäytymiseenkään :)

   Poista