Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 2. syyskuuta 2016

Tauti vei rahat osa 2.

Uusi hieno haasteviikko saapui.
Tuhluritytöllä oli 50 euron viikkobudjetti.
Flunssa jatkui, jopa paheni, joten kauppareissuista ei ollut puhettakaan.
Maanantaina rahaa ei kulunut senttiäkään. Jee!
Tiistaina menin jällleen lääkäriin hakemaan lisää sairaslomaa ja anomaan apua.
Kuulin, että tauti on vain tavallista ärhäkämpi ja kyllä se antibioottikuuri pian tehoaa.
Sain silti väliaikaisen astmapiipun oloa helpottamaan. Lompsin kiitollisena apteekkiin ja ostin uuden hienon piippuni: 45€!?!?! Voi jösses!
Mukaan vähän ruokaa kaupasta 9,40€ ja siinähän se budjetti sitten ylittyi jälleen kerran.

No astmapiipun olisin voinut kustantaa puskurista, mutta kun en millään vielä halunnut kajota siihen, kun hirveällä vaivalla yritän sitä taas kasvattaa.

Mutta onni onnettomuudessa!
Sairastumisen takia en päässyt ammattiyhdistyksen tapahtumaan, josta olin pulittanut sitovan 30 euron osallistumismaksun.

Lähetin viestin, etten harmi kyllä pääse ja ymmärrän maksun olleen sitova ja toivotin vielä kaikille osallistujille hauskoja juhlia.
Sain paluuviestin, että joku saatiin hetken varoitusajalla tilalleni ja näin ollen osallistumismaksu palautetaan tililleni!!! Thank god!!!!!

Vähensin kylmästi astmapiippuun kulutetusta summasta tuon 30 euroa, jotta viikkobudjettiin olisi vielä toivoa. Kävin eilenkin vielä kaupassa. ja nyt viikon tuhlumäärä on 43,56€
Toivoa siis on!

Osallistuin myös Johannan (http://tiukilla.blogspot.fi/) vinkistä facebookin "Syyskuun halparuokalaiset" haasteeseen. Sen innoittama tänään keitetään makkarasoppaa. Koko satsin hinnaksi tulee noin 2 euroa (!) ja annoksia siitä saa 5-6... Eli annoksen hinnaksi jää 0,4 euroa (?!)
Aikas edullista sanoisin..
Lisäksi eilen sain kai jonkun etiäisen tästä haasteesta ja leivoin sämpylöitä.
Yhden palleron hinta arviolta n. 5 senttiä... (ei herranpieksut...)

2 kommenttia:

  1. Tuota "halparuokahaastetta" tulee ihan ilman haasteita harrastettua. Vinkiksi annankin että pyrkii siihen ettei samaa ruokaa tarvitse syödä montaa päivää peräkkäin. Kyllästyttää melko äkkiä. Omat vinkkini ovat että ruokia joita voi pakastaa niin pakastaa ja ottaa aina pakkasesta seuraavalla viikolla yhden ja taas seuraavalla viikolla toisen annoksen käyttöön. Esim. maitokastitta teen isomman erän kerralla ja pakastan. Käytän sitten esim. pinattilettujen/kalapuikkojen yms. ruokien kanssa tulevina viikkoina. Puurot ovat halpoja esim. voileipä välipanaan verrattuna (leipä+päälliset). Vaihtelua saa esim. ruispuuroon lisäämällä keittovaiheessa puolukkasurvosta ja kaurapuuroon vaikka vähän kuivahtaneen omenan raasteena. Lisäksi puuro kannattaa nauttia iltapalaksi sillä ainakaan minulla yksinään ei pidä nälkää lounaaseen asti. Jos sinulla on nyt hunajaa niin lisää sitä puuronjoukkoon tai syö ihan teelusikallinen pari kertaa päivässä. Flunssassa tekee hyvää.

    VastaaPoista
  2. Piti tulla korjaamaan jottei jää pahaa epäselvyyttä ei maitokastitta vaan maitokastiketta.

    VastaaPoista