Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

lauantai 10. syyskuuta 2016

Syyskuun palkkapäivä

Sieltä se taas saapui!

Palkkapalkkapalkkapalkkapalkkaaaa!

Palkkaa tuli tällä kertaa hurjat 2037€. Tosiaan alunperin ilman sairastumista sitä olisi tullut vielä enemmän, mutta se joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään jne..

Näin sitä aamulla verkkopankissa taas tuhlailtiin:

636 Vuokra
105 Bussi
30 Puhelin (varattu valmiiksi)
45 Netti (varattu valmiiksi)
100 ASP
30 Eläkevakuutus
44 Vakuutus
75 Visa
450 Käyttöraha (Kävin sittenkin pihiksi)
522 Puskuriin

Tilannekatsaus:

Velat (visa)

-2016

Ihan kohta päästään ykkösellä alkavaan lukuun!!!
Jos käyttörahoista jää tässä kuussa jotain niin visa voisi saada ylimääräisen lyhennyksen.

Säästöt:

450 Käyttötili
800 Puskuri
10400 ASP
1496 Eläkevakuutus (hmm...Kannattaakohan tätä muuuten edes laskea mukaan...?)

Yht. 13146

Puskuri kasvoi ihan julmetusti! O_O
Lainasin siis sieltä tällä viikolla vähän hynää, joten siitä ja palkan pienentymisestä johtuen siellä ei nyt ole niin suurta summaa mitä tässä vaiheessa piti, mutta kivijalka nousee tiili tiileltä!
Päätin jättää käyttörahaa 400 sijasta 500 euroa, mutta aloin nuukaksi ja korotin sitä sittenkin vain viidelläkympillä, koska tupakointi näyttää viimein lopullisesti jääneen. Oli siitä superlenssusta sentään jotain hyötyä. Kun meinasi tukehtua pelkkään huoneilmaan, ei pahemmin tehnyt mieli tukehtua myös savukkeeseen.
Lisäksi uudet puhelin- ja nettiliittymät on avattu eilen!
Uudet kustannukset ensi kuusta alkaen: 49,80€. Eli tulen säästämään vähintään 25 euroa kuussa!! Jippiii!!!

Saikulla tehty suunnitelma kohti rikkauksien polkua etenee.

Toimenpiteet kuuluivat:

Puskuriin 2000€ (puuttuu 1200€)
Aspiin 11000€ (puuttuu 600€)
Visa pois (jäljellä 2016€)
Puhelimen osamaksu pois (jäljellä n. 283€)
Puhelin- ja netti laskut pienemmiksi (Checked!)

6 kommenttia:

 1. Mitä kaikkea sulla muuten sisältyy tuohon vakuutukseen joka on kulurivillä "Vakuutus 44€"? Jos se on kotivakuutus niin aika kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on ainakin laaja kotivakuutus, matkavakuutus (yli 50km kotoa reissuille), tapaturmavakuutus ja oisko ollu vielä jotain.. Tarkistan kunhan kerkeän :)

   Poista
 2. Itse olisin ehkä tuosta puskuriin menneestä 522 eurosta nipsaissut pois 17e ja lyhentänyt sillä Visaa, koska alle pari tonnia on kuitenkin selkeesti eri yli kaksi tonnia.. Omalla kohdalla psykologinen merkitys olisi valtava, rajapyykkien ylitys on kai jotenkin mun juttu ;)
  En tiedä tarkemmin sun netti- ja puhelinjärjestelyistä, mutta 50e/kk noihin kuulostaa mielestäni edelleen aika paljolta. Olet toki just hommannut uudet liittymät, eli optimointi on varmasti kuitenkin hyvin ajantasalla ja palvelut vastaa tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, että vielä teenkin! Tuohon summaan on laskettu jo valmiiksi kuun lopussa ilmestyvät korot ja spotify-maksu yht n. 25€ Tällä hetkellä Visan saldo on komiat -1991€. Korot ovat pienentyneet koko ajan saldon kutistuessa, joten odotan vielä tarkkaa summaa ja teen sitten ylimääräisen lyhennyksen jos kykenen.

   Poista
  2. Nii! Ja jahtasin noita liittymiä hiton pitkään ja ne on tosiaan ihna pöyristyttävän hintaisia. Okei netin suorituskykyyn mulla on omat vaatimuksensa, joten siihen ei mikä tahansa kelvannutkaan, mutta nämä oli kyllä nyt näköjään aikalailla halvimmasta päästä :O
   Suuri säästö ainakin minulle! :)

   Poista