Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

tiistai 25. lokakuuta 2016

Itsensähemmottelu karkasi käsistä

Varoitus: Tuleva teksti jakaa mielipiteitä ja aiheuttaa kuohuntaa.

Viime viikonloppuna syydin rahaa itseeni aikas paljon..

Vierailin I love me -messuilla ja vietin synttäreitäni.
Ostin itselleni synttärilahjoja (kyllä, monikossa) ja tuhlasin kauneus- ja terveystuotteisiin ihan kiitettävän summan ja huom! niitä en edes laskenut lahjoikseni vaan tärkeiksi käyttötuotteiksi.
Lisäksi kutsuin vähän vieraita ja ajattelin kerrankin tarjota vähän fiininpää kuin se iän ikuinen Lidlin sipsipussi. Täällä nautiskeltiin esim brietä viikunahillolla. Ja sitten piti päästä vielä jortsuilemaan.
Koska virallinen synttäripäivä oli eilen maanantaina niin pitihän silloin käydä vielä ravintolassa lounaalla.

Lopputulos:
Käyttötili tyhjä ja puskurista hävinnyt 150 euroa..
Että näin...
Palkkapäivään 16 päivää.
Marraskuun palkka ei päätä huimaa, koska laiskottelin tässä kuussa.
Mahtavaa blondi!
Edessä tiukat ajat.
MIttarissa 32 eikä mitään olla opittu! :D
 
Lisäksi I love me- messuilla mieleeni nousi taas päähänpisto, jota tosin aion nyt harkita  tarkkaan ainakin seuraavat puoli vuotta. Hintaa päähänpistolla on 590 euroa. Miksen kerro mikä se on? Noku kyseessä on sellainen pieni esteettinen hoitotoimenpide, joka jakaa jyrkästi mielipiteitä.  Tällä hetkellä lähes kaikki ovat toimenpidettä vastaan, paitsi yksi kaveri, joka haluaa tulla mukaan...

Mikäli tähän lähden, tarvitsen viikon loman töistä, koska näyttäisin hetken niin hurjalta.
Kyse on siis tummien silmänalusten hoidosta. Mitä tässä nyt kiertelemään.
Yritin tosin itsekin puhua itselleni järkeä ja olen sopinut itseni kanssa seuraavaa:
Puolen vuoden ajan kokeilen kotikonsteja (voiteita, naamioita, kurkkuviipaleita, vitamiineja yms yms.) ja jos huhtikuussa en ole vieläkään tyytyväinen niin sitten saa harkita uudestaan.

Huhtikuussa on siis edessä viikon talvilomani. Tämä mun piti paljastaa teille vasta myöhemmin, mutta haaveilen äkkilähtölomasta sille ajankohdalle. Vain jos saan siis säästettyä sen summan erikseen. Matkaa varten tarvitsisin noin 1300 sisältäen matkan ja viikon käyttövarat.

Olisin siis luopumassa tuosta reissusta tämän toimenpiteen takia, jolloin loma tulisi huomattavasti halvemmaksi (se lieneekin päähänpiston ainoa hyvä puoli..), mutta tekisi se etelänmatkakin ihan hyvää pitkän hirveän talven jälkeen.

Asuntorintamalla ei tapahdu mitään. Jatkan ASPin kasvattamista...

14 kommenttia:

 1. Kuulin tässä sellaisen kokemuksen että eräs ihminen oli ollu kehokuurilla ja käyttäny fitline tuotteita ja kun kehosta oli moska tyhjentyny kuurilla ja oli saanu kroppa hyvää ravintoa ja lepoa oli tummat silmänaluset vaalentuneet... eli summa summaarum kannattaa kokeilla jotain elintaparemonttia niiden voiteiden lisäksi =)

  VastaaPoista
 2. Jos itse olisin tuossa tilanteessa niin harkitsisin kyseistä operaatiota ainoastaan jos sen saa maksettua täysin ylimääräisellä rahalla, eli puskurissa olisi oltava operaatioon mennessä tuo tarvittava 590€ PLUS ainakin toinen mokoma joka jäisi edelleen pahan päivän varalle odottelemaan.

  Onko kyse siitä happihoidosta, tms jossa silmänalusiin injektoidaan happea tai vastaavaa ainetta? Muistan lukeneeni jostain kyseisenlaisesta operaatiosta ja kuvat olivat aika hurjia :D Itse koittaisin ennen tuota kaikkea muuta mahdollista mitä vaan pystyy. Omat tummat silmänaluset pysyvät kurissa hyvillä yöunilla ja liikunnalla, heti jos unet jäävät vähiin niin sen kyllä huomaa seuraavana päivänä pelistä pärstää kattoessa...

  VastaaPoista
 3. Kuva silmänalusista blogiin ja me lukijat äänestetään tarvitsetko sinä edes tuollaista toimenpidettä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin kannataa toimia. Vaikka silmänaluset olisivat maailman tummimmat, niin äänestystulos tältä porukalta on, että ei missään tapauksessa rahan menetystä ja että puskuriin ei varsinkaan kosketa. Eli jos laitat kuvan ja äänestystulos on IHAN selvä hoidon kannattaminen niin sitten saat mennä siihen...

   Poista
 4. Nostaisiko tuo toimenpide tosiaan elämänlaatuasi, vai löytäisitkö sen jälkeen kehostasi taas jonkin toisen asian mikä pitäisi korjata?

  VastaaPoista
 5. Nyt järki käteen ja.. Ei ainakaan ostoksille! Meillä on kyllä ihan eri käsitykset puskurirahastosta. Meillä puskurirahastoon kosketaan jos on pakko. Toistaiseksi pakkoa ei ole usein ollut,vaikka pintaremonttia on tehty ja vaatteitakin on joutunut ostamaan. Ne rahat on säästetty erikseen. Missä tilanteessa koskisin puskuriin? Jos mies jäisi työttömäksi,jos ei olisi rahaa ruokaan tai jos auto tai talo vaatis välitöntä korjausta. Tai jos lapset sairastuisivat ja hoito vaatisi rahaa. Jokainen tietty käyttää rahansa kuinka tahtoo,mutta jos haluaa kerryttää puskuria,suosittelen tiukempaa linjaa..

  VastaaPoista
 6. Nyt järki käteen ja.. Ei ainakaan ostoksille! Meillä on kyllä ihan eri käsitykset puskurirahastosta. Meillä puskurirahastoon kosketaan jos on pakko. Toistaiseksi pakkoa ei ole usein ollut,vaikka pintaremonttia on tehty ja vaatteitakin on joutunut ostamaan. Ne rahat on säästetty erikseen. Missä tilanteessa koskisin puskuriin? Jos mies jäisi työttömäksi,jos ei olisi rahaa ruokaan tai jos auto tai talo vaatis välitöntä korjausta. Tai jos lapset sairastuisivat ja hoito vaatisi rahaa. Jokainen tietty käyttää rahansa kuinka tahtoo,mutta jos haluaa kerryttää puskuria,suosittelen tiukempaa linjaa..

  VastaaPoista
 7. Sä oot kyllä nainen hassu! :D Ihan hyväntahtoisesti siis sulle naureskelen, en missään nimessä ilkeyttäni.

  Mitä sitten tuohon kaavailemaasi kauneusoperaatioon tulee, en siihen jyrkästi ota kantaa, koska a) en tunne kyseistä operaatiota ollenkaan ja b) en ole nähnyt silmänalusiasi. Mutta en lähtökohtaisesti teilaa suunnitelmaasi, koska jos toimenpide oikeasti olennaisesti parantaisi sun ulkonäköä ja siten sun fiilistä ulkonäöstäsi, voi se olla ihan järkevää. Mutta kuuntelepas silti tarkkaan niitä ystäviäsi, jotka ei ton kannalla ole. :)

  Itse olen tyytyväinen ulkonäkööni, mutta myönnän kyllä heti, että jos mun kasvoissani olisi jokin piirre, joka pahasti häiritsisi, harkitsisin kyllä mitä sille olisi tehtävissä. Esim. roikkuvien silmäluomien leikkaukseen mahdollisesti menisin kyllä, mikäli tarve olisi, mutta se nyt ei olisikaan pelkästään esteettisistä syistä.

  Noiden kotikonstien lisäksi mieleen tuli ihan sellainenkin asia, että mitäs jos kyselisit ammattimaskeeraajien vinkkejä ihan kosmetiikalla taikojen tekemiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No fence taken! Itsekin nauran itselleni tasaisin väliajoin :D

   Poista
 8. Tekisin mitä vaan, että saisin omat mustat silmän aluset pois. :O

  VastaaPoista
 9. Ihanan kalliita haaveita/suunnitelmia!
  Itse olen jo pari vuotta harkinnut valoimpulssihoitosarjaa kainaloihin, joka siis tuhoaa karvatupen eikä sen jälkeen karva enää kasva. Olis niin kätevää! Mutta se hinta...
  Jos vielä puolen vuoden päästäkin tuntuu ettet voi olla ilman sitä silmänalusten toimenpidettä, niin go for it. Huolellinen harkinta on kuitenkin varmasti paikallaan, ettei jälkikäteen tule morkkis.. Joku muu saa tuon summan herkästi tuhlattua lapsiin tms, mutta yksin ollessa voi mielestäni panostaa itseensä, kunhan kustannus on säästettynä eikä tarvita lainaa tai luottoa.

  VastaaPoista
 10. Nyt pitää kyllä tarkentaa, että mistä toimenpiteestä on kyse, eli että toimisiko se edes vai onko huuhaata?? Itteä alkoi eilen (?) jostin syystä ärsyttää luomi kasvoissa. Pitäisikö poistaa vai ei, ärsyttääköhän se muita ihmisiä jne..

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kommenteista! Arvostan niitä kaikkia ja jokaisessa oli hyvä pointti. Juttelin tänään no lähes jokaikisen työkaverin kanssa asiasta ja sain sieltäkin aika voimakasta tekstiä. Juuri nyt on kylässä naapurini vuorostaan motkottamassa asiasta. Teen yhteenvedon saamistani kommenteista, mielipiteistä ja niiden pohjalta tehdyista omista päätelmistä ja ajatuksista tossa parin päivän sisällä. P.s. Yritin ottaa sitä valokuvaa, mutta siinä erottu tämä "ongelma" niin vähäisesti, etten itsekään sitä enää ´nähnyt. Niin... että tästä voitte päätellä mikä lopputulos saattaa olla.

  VastaaPoista