Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Tuhlailu lopetettu

Piru taltutettu!

Viime keskiviikon pöyristyttävien sisustussummien laskeminen ja asian täällä tunnustaminen aiheutti seuraavaa:

Neljän päivän aikana käytetty rahaa 9 euroa!

9 euroa!!!

9 euroa!!!

9 euroa!!!

Wow! TapuTapu!

En olisi itsestäni uskonut. Kyseessä oli kuitenkin viikonloppu. Olin jopa ulkona, mutta tuhlasin siellä hurjat 3,5 euroa (narikkaan). Bileprinsessa joi tällä kertaa ihan vain ilmaista vettä ja kivaa oli!
Ihan  kaikkea ei ole siis menetetty. Jätin loput sisustushaaveeni seuraaville palkkakausille ja päätin muutenkin edetä siinä projektissa vähän hitaammin. Kaikkea ei ole saatava hetinyteilen.
Puskuria tuhottiin tällä kertaa sisustushulluuspuuskassa 251 euroa.
Eli 549 on vielä jäljellä.. Huomenna on palkkapäivä (Olé!) ja Puskuri karttuu taas 270 eurolla eli voihan tässä nyt edes vähän iloita siitä, että periaatteessa voitolla ollaan taas.

Sitäpaitsi lyhensin tosiaan visaa niin, että visavelka on tällä hetkellä 1999€!!
Ja huomenna se pienenee taas.
Mutta, koska olen vielä puhelimesta velkaa noin 275€, ajattelin laskea sen tästä lähtien mukaan velkoihin, koska muuten tuntuu, että petän itseäni. Velka on velkaa vaikka voissa paistaisi.

Eläkevakuutus on nyt sitten katkaistu, enkä laske sitä enää säästöihin, koska let's face it: aika motissa se siellä pankissa nyt on ja realisointi on eeerittäin hankalaa. Nii et olkoon!

Eläkevakuutukseen mennyt 30 egeä sijoitetaan tästä lähtien muihin kohteisiin, Kun tämän hetken tärkeimmät etappini ovat vihdoin saavutettu on sitten Nordnet-seikkailun vuoro.

Ja viime kuussa ideoituun 10 vuoden suunnitelmaan johtavat etapithan kuuluivat:

Puskuriin 2000€ (puuttuu 1451€)
Aspiin 11000€ (puuttuu 600€)
Visa pois (jäljellä 1999€)
Puhelin maksettu (jäljellä 275€)

Hynää tarvitaan yhteensä siis 4325€

Huh huh..
Mutta huomenna päästään taas askel eteenpäin kun tilille posahtaa 1892 ökröä.
To be continued...

3 kommenttia:

 1. Yhteensä yhdeksän euroa neljän peräkkäisen päivän aikana on aika kadehdittava suoritus, varsinki kun sisältää tuon viikonlopun. Ite kun ajattelee omalle kohdalle niin ei taitas onnistua ellei ole ennen yritystä hamstrannut moninkertasesti tuolla summalla tarpeita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta olin tosiaan tuhlannut alkuviikosta neljäkymppiä ruokakauppaan niin sekin edesauttoi näin vähällä pärjäämistä. Tosta baarireissusta olen kyllä erittäin ylpeä!

   Poista
 2. Hienoa. Voit jatkossa laskea tuon eläkevakuutuksen sijoituksiin. Sijoitusten luonteeseenhan kuuluu että toisinaan ne ovat onnistuneita ja toisinaan vähemmän onnistuneita, myös sijoitusten arvo vaihtelee ja toisinaan eivät olet realisoitavissa ennen tietyä määräaikaa.

  VastaaPoista