Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

torstai 13. lokakuuta 2016

Kämppää kyttäillen

No nyt tuli myyntiin ihan kiva yksiö-yksilö!

Todella hyvässä kunnossa! Oikeesti en lähtis muuttamaan mitenkään.
Putkarista ei ainakaan vielä ole tietoa, eli menee ainakin kymmenen vuoden päähän.
Kylppäri on remontoitu. Keittiö on remontoitu. Parveke on lasitettu.
Kokonaisuus muutenkin "Aah!-ihana"! Ehkä puoli kilometriä liian sivussa toivomastani säteestä, mutta hei oisko jo aika joustaa sillä saralla, koska aika mitätön matka on kyseessä.

Hintapyyntö oli vain vähän liian korkea: 119 000 joka oli kaiken lisäksi tarjouskaupan lähtöhinta. En ostaisi edes noin kalliilla! Eli en lähde kilpailemaan. Sen sijaan odotan, että josko tarjouksia ei tule ja tarjouskaupasta luovutaan, lähden ihan pokkana tarjoamaan 110 000 tai jos kehtaan niin vielä vähemmän.
(Tungen Aspiin siis sitten puskurista sen puuttuvan 400 euroa, jos kiire ja hätä tulee.)

Aika varmasti kohde ehtii tässä välissä mennä, mutta nyt ainakin alkaa selkeytyä kuinka paljon olen tulevasta kodistani valmis maksamaan ja mitä ominaisuuksia siltä odotan ja mitä arvostan.

Sillä aikaa raharintamalla:

Maanantain palkkapäivän jälkeen tuhlattu 42,5 euroa joista 5,5€ meni matkakorttiin, joka oli taaaas budjetoitu liian pieneksi menoksi. Tällä kertaa en tee viikottaista menotavoitetta (ainakaan vielä), koska otan lokakuun lunkisti, mutta pyrin kuluttamaan mahdollisimman vähän, vaikka kauneus- ja terveyskampanja tässä jatkuukin koko ajan.
Josko sitä kuitenki alle satasen viikkotuhlailulla selviäisi, jolloin käyttörahakin riittäisi ihan passelisti.

5 kommenttia:

 1. Mitäs jos tuollaista kohdetta ei tulekaan ikinä, suostutko sitten maksamaan muutaman tonnin lisää =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suostun.. :D
   Olen vain perinteisesti aina jonkin aikaa jääräpäinen.
   Broidi on sitä mieltä, että pitäis ostaa mahdollisimman halvalla ihan pommiluukku, joka rempataan sitten itse alle kymppitonnilla mieleiseksi, jolloin kokonaiskustannukset jäävät reilusti alle tällaisen tason.

   Mutta kieltämättä tuo kaikkivalmiina-ratkaisu houkuttelee ihan hitosti. Olen hiljakseni harkinnut jo 115 000 euron kauppahintaan kallistumista.

   Poista
  2. Onhan tuokin toki mahdollista, mutta kyllä siinä hermot menee =)

   Poista
 2. Omg noita joidenkin alueiden hintoja.. Jousta vielä "pikkusen" tosta toivotusta sijainnista ja tuu ostamaan tämä mun 60m2 3h+k+p. Putket tehty, ikkunat tehty, julkisivu tehty, keittiö, kph ja sisätilat skandinaavista 2000-lukua. Tarjouskaupan lähtöhinta alkaa kasilla :)
  Vakavasti puhuen, toivottavasti löydät jonkun loistoyksi(l)ön vaikka itsellesi joululahjaksi!

  VastaaPoista
 3. No nii-i! Kateellisena kuuntelen laspuudenystävien asunnonostohintoja kotiseudullani landella päin. Ne alkaa kanssa kasilla...
  Käytän budjettivihkoa, johon on alustavasti budjetoitu jokaisen kuukauden menot jo ensi kesään saakka. Lainanlyhennyksen piti suunnitelmien mukaan alkaa viimeistään marraskuussa. Nyt alan jo olla aika pessimistinen sen suhteen. Mutta karttuupa tuo ASPi tuossa kaiken aikaan, joten ei tämä aika kai nyt sitten ihan hukkaan mene. Kieltämättä tympii vaan hukata 636 euroa kuussa vuokraan, kun voisi lyhentää jo lainaa ja kasvattaa omaisuutta.

  VastaaPoista