Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 28. lokakuuta 2016

Mielipidekyselyn tulos

Silmäpussiprinsessa täällä taas moikku!

Viime viikonloppuna tosiaan I love me-messuilla eksyin plastiikkakirurgin juttusille ja sain päähänpiston (lue: pakkomielteen) tummien silmänalusten korjaamisesta laserhoidolla.
Hinta 590€.
Suunnitelma:
Kokeilen kotikonsteja puoli vuotta ja jos olen vielä samaa mieltä, uhraan talviloman huhtikuussa tälle operaatiolle enkä lähde Kanarialle, jota varten oli tarkoitus säästää ylimääräinen lomakassa joulukuusta alkaen.

Kyselin mielipidettä asiasta niin monelta kuin kehtasin. Sain erittäin rankkaa kritiikkiä. Keski-ikäinen miespuolinen työkaveri jopa haistatti pitkät, motkotti ja "isällisesti" kielsi menemästä. Noin kolmisenkymmentä henkilöä oli myös vastaan. Yksi ainoa kaveri oli ihan messissä ja halusi mukaan.
Blogikommenttien yhteenveto oli myös vastalauseinen.
Ja arvaatkaa vaan mitä isobroidi sanoi... kaiken täältä sensuroidun mäkätyksen jälkeen käski lähteä kanarialle ja tuoda tuliaisia :)

Ananakselta tuli hyvä ehdotus, että kuvaan silmänaluseni tänne ja lukijat äänestäköön onko hoidolle tarvetta. Yritin ottaa kuvaa. Noin 10 versiota eri valaistuksissa, meikin kanssa ja ilman. Yksikään kuvista ei päätynyt tänne, koska niitä tuijoteltuani päädyin siihen tulokseen, että ongelma ei näy niissä nyt kunnolla. Niin... Eli onko sitä siis edes olemassa?

Googletin keskusteluja hoidosta jota toki ylistettiin kovasti, mutta hoitoon menneet kertoivat ongelmansa olevan aika lailla rajumpia kuin meitsin korkeiden poskipäiden ja kalpean ihon aiheuttamat varjot silmien alla. Ja täytyy nyt myöntää, että viime viikonlopun jortsuilun jälkeen ne olivat ihan extraturvoksissakin ihan itseaiheutetuista syistä. Alkoi vähän hävettää.

Seuraavaksi jo googletinkin niitä kotikonsteja.
Jo käyttöön otetut:
(Sisältyvät siis viikonlopun ja maanantain puskurinryöstöretkeen)
Silmänymäpärysgeeli hinta 8€
Peitevoide hinta 10€
Geelimaski 6€ (viilennetään jääkaapissa ja toimiii samalla lailla kuin kurkunviipaleet)
Sikana vettä! hinta 0€ (Mul on hana)
Lisää kasviksia ruokavalioon hinta ehkä 5 euroa/vko (jos sitäkään)
Biotiini extra-kapseleita messuilta hinta 10€
Melatoniinit auttamaan nukahtamista. Unohdin hinnan mutta Lidlistä jotain 6€
Ja nukun nykyään puoli tuntia pidempään aamuisin, koska en tarvitse niin paljon aikaa ihan vaan läppärin ruudun tuijottamiseen.

Lisäksi hankittavaa:

Sitruunamehutiiviste (Aamuvesilasiin. Poistaa kuona-aineita) Oisko hinta jotain 2 egee..
Lisää D-vitamiiniä koska tämä syksy...yök..

Eli loppukateettina:
En mene puolen vuoden päästä siihen toimenpiteeseen!

Sen sijaan lähden Kanarialle, joka onkin sitten oma lukunsa, mutta sinne ei mennä puskurin rahoilla vaan tarkka säästösuunnitelma on tehty jo erikseen.

Lisäksi koska tuhlasin viime viikonloppuna käyttörahat loppuun ja osan puskuristakin ja 9.11. asti puskurin rahoilla, elän hyvin tiukasti ja niukasti. Esim tänään meni ruokakauppaan yksi euro. Euro! Tai itseasiassa 0,99€ ja senkin maksoin kortilla, jotta säästin vielä sen yhden sentin. Jepjep...
Aloitin myös kaapintyhjennyskampanjan ja saan ensi viikonloppuna poikkeuksellisesti töissä ilmaiset lounaat, joten puskuria käytetään nyt niiiiiiiiin vähän kuin voidaan ja vahinkoja tarkastellaan sitten parin viikon päästä. Tällä hetkellä kokonaisuudessaan ryöstetty 168€. Jäljellä siis 667€

Keskitytään nyt vain taas siihen oleelliseen eli tavoitteisiin.

Tavoitteethan olivat:
(Tämä on nyt varmaan jo viides kerta, mutta muistutan lähinnä itseäni uudestaan ja uudestaan)

Asunto ostettu (puuttuu 400€ todellisuudessa summa X..)
Puskurissa 2000€ ( puuttuu 1333€)
Visa maksettu (jäljellä 1949€)
Puhelin maksettu (jäljellä 267€)
Nordnet kk-säästäminen aloitettu (väh 30€/kk)

Näillä mennään. Samat silmäpussit ja samat suunnitelmat!

2 kommenttia:

  1. Lisäksi vielä heität roskiin sen suurentavan meikkipeilin ;) Ei näytä silmäpussit niin isolta.
    Hyvä suunnitelma ja edullisia nuo itsehoitovälineetkin!

    VastaaPoista
  2. Mä miettisin sinuna, että menet sit 50 tai 60 vuotiaana jos edelleen tuntuu tarpeelliselta :) Silloin toimenpide on kehittynyt ja ehkä ne silmäpussitkin oikeasti :D! Nyt vaan oikein pieteetillä huolehdit itsestäsi, hierot kaikki voiteet ihanasti aamuin illoin, nostat jalat ylös ja kurkut silmille, kuuntelet hyvää musaa ja juot sitruunavettä viinilasista!

    VastaaPoista