Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

perjantai 10. helmikuuta 2017

Helmikuun palkkapäivä

Ja taas se on täällätäällätäällä! Jihuu!

Palkkaa tuli nyt sitten tuo 1965 euroa.

Ja suisaitsukkelaan oli neki rahat naputeltu uusiin osoitteisiin:

636 Vuokra
100 ASP
100 Matkakortti
20 Puhelin
43 Netti
300 Puskuriin
44 Vakuutus
150 Visa
10 Spotify
70 Passi
25 Sähkölasku
89 Risteilymaksu kälylle
378 Käyttöraha

Avot.

Huomioita:

* Aamutuimaan summia siirrellessäni tapahtui joku aivopieru ja laitoin visaan 25 euroa liikaa, joten käyttörahaa on nyt sitten sen verran vähemmän, mutta aika varmasti tuollakin pärjätään.
En missään nimessä mene sitä ainakaan pois sieltä ottamaan!
Moka saattoi olla suorastaan positiivinen :)
Lisäksi visa sai jo eilen sen 15 euroa, jonka sain kuin sainkin säästettyä!

* Neuvottelen piakkoin uusista vakuutuksista, koska koen tuon summan aika kalliiksi.
Summa pitää sisällään tapaturmavakuutuksen, kotivakuutuksen ja matkavakuutuksen.
Olisi mahdollista saada meinaa halvemmallakin. Lisäksi haluaisin vakuutuksen vakavan sairauden varalta, jota oma pankki ei suostu myöntämään synnynnäisen sydänvian takia. Siellä ei siis ole mitään räätälöintimahdollisuutta. Buu!

* Matkakassa on sulautettu puskuriin ja kulkee nyt myös epävirallisesti nimellä Remonttirahasto :)


Suuret luvut:

Visavelka:

-1230

Säästöt:

11300 ASP
1746 Puskuri (Remonttirahasto)
1530 Eläkevakuutus (Arvo noussut, mutta toisaalta mitä sitten..)

Yht 14576  Wouuuu O_O


Näin se homma etenee!
Seuraavaan palkkapäivään 28 päivää!

13 kommenttia:

 1. Minkälainen korko sun visassa on? Olenko hölmö jos mietin mikset lyhenne vikaa nopeammin kun puskuria on jo melkein 1800?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole hölmö. Se olisi järkevää mutta tämä on lähinnä psykologinen juttu. Tuntuu pahalta ensin maksaa visa pois ja sitten käyttää sitä remppaan. Korko on käytännössä 8€ kuussa. Pohdin toki tässä koko ajan että josko sittenkin maksaisin visan könttänä veks.

   Poista
  2. Juuri mietin samaa kuin alkuperäinen kyselijä, eli miksi ihmeessä et maksa Visavelkaa pois käyttämällä esim. osan puskurista. Itselleni olisi psykologisesti helpompi lähteä puhtaalta pöydältä tietäen, etten joka kuussa maksa edes sitä kahdeksaa euroa turhasta.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Koko päivän täyä samaa pohdittuani totean että kyllä mä taidan visasta ainakin osan maksaa puskurirahoilla, mutta jotenkin en kykene jättää puskuria liian pieneksi. Joten jos maksan puolet nyt tässä kuussa ja puolet ensi kuussa. Mietin vielä mutta päätös lujittuu koko ajan.

   Poista
  5. Kuulostaa hyvältä ratkaisulta! Nyt kun olet saanut puskurin kasattua tuntuuko siltä, että sieltä on helppo "ottaa vähän käyttörahaa"? Eli olisiko vähemmän "ylimääräistä" rahankäyttöä jos puskurin sijasta rahat olisivat visaa lyhentämämässä.

   Poista
  6. Puskuri ei onneksi enää polttele. Nyt vähitellen Olen alkanut oppia, että se on vain hätätapauksia varten. Harjoitteluun meni tosin noin vuosi.. viime maaliskuussa oli vaikeuksia pitää puskurissa edes 300 euroa! :)
   Ja visan nopeassa maksamisessa on just se pelko, että mitä jos sitten pitääkin taas tehdä uutta velkaa. Sikai en kykene kerralla maksamaan.
   Ja odotan nyt ainakin maanantain lainaneuvotteluiden yli niin tileillä on mahdollisimman paljon rahaa. Tosin pankkivirkailija on varmaan teidän kanssa ihan samaa mieltä :D

   Poista
  7. Kalliit korot pois veks maksa nyt heti :D Pankkivirkailija voi toki sanoa ihan mitä sattuu, jos heidän luottokortti niin toki suosittelee pitämään sen maksun miniminä, jotta saavat korkoja :P

   Poista
 2. Hyvä että raha löysi oikeat käyttökohteet :D

  VastaaPoista
 3. Vakuutuksen kanssa kun tingit niin muista että Visassa on matkavakuutus kotimaassa ja Mastercardissa olisi koko maailmassa. Et tarvitsisi erillistä matkavakuutusta. Ja jos kuulut johonkin liittoon niin todennäköisesti sielläkin on joku vakuutus. Ainakin Prolla on.

  Miten sun passi oli noin kallis?

  Spotify family kantsii ottaa vaikka perheen/sisarusten/ kavereiden kaa yhdessä ja jakaa kuuteen osaan => kustannus vain 2.5e/kk

  Muuten kulut ok👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi seitkyt on varattu passia varten. Kuva + muu passihässäkkä. En ole varma paljonko kustantaa niin budjetoin varmuuden vuoksi noin paljon.

   Poista
  2. Nii ja kukaan läheinen ei halua maksaa spotifysta (paitsi mä) joten sen joudun pulittaa ylsin mutta onneksi netflixin saan pummittua ilmaiseksi :D

   Poista
 4. Niin kateellinen, oma palkkapäivä vasta ensi viikon keskiviikkona! :)

  Maksaako sulla vakuutus kuukaudessa tuon 44 euroa? Meillä vastaava kuukausittainen summa on ~68 euroa / kk sisältäen lasten sairauskuluvakuutukset, koko perheen tapaturmavakuutukset, miehen matkustajavakuutuksen (omani ja lasten ovat ammattiliiton kautta), matkatavaravakuutuksen, kotivakuutuksen, vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Eli ns. koko paketin.

  Alalla työskentelevänä on pakko mainita noista luottokorttien kautta olevista matkustajavakuutuksista sen verran, että niissä on monesti voimassaolon ehtona se, että matkan kuluista on vähintään 50% maksettu kyseisellä luottokortilla, jotta vakuutus on voimassa. Toki näissä varmasti on korttikohtaisia eroja.

  VastaaPoista