Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Raha tulee rahan luo?

Juuri kun alkoi näyttää ihan toivottomalta, S-pankki maksoi äidin kuolinpesäosuuden 116 euroa tilille!

Siirretty 115 euroa puskuriin. Tuntuu ihan tyhmältä, etten sitten voinut siirtää samaa summaa vaan oli pysyttävä tällaisessa tasaluvussa. Hmm.. Saatan mennä pian siirtämään sen yhden euron vielä :D

Ja tästä intouduin laittamaan omalle pankilleni palautetta perinnönjaon viipymisestä. Vetosin siihen, että kyllä S-pankissa paperit on jo tarkistettu ja hyväksytty. Ja ne vein sinne vielä 10 päivää myöhemmin kuin omalle pankille. Jospa pelästyisivät, että siirryn kohta kokonaan S-pankin asiakkaaksi. Mikä ei muuten ole kaukana, koska alkaa kyllästyttää tämä odottelu. Viestini välitettiin äidin asuinpaikkakunnan konttoriin, eikä vastausta ole vielä näkynyt.

Vietin viikonlopun sukulaisten kanssa maalla serkun Yo-juhlissa ja autoin juhlien järjestämisessä ihan hiki hatussa. Pidin itsestäänselvyytenä, että tottakai sukulaisia autetaan, mutta sitten juhlakalun äiti eli kummitätini työnsi lähtiessäni palkkioksi 140 euroa kouraan!?!?
Vastalauseet eivät auttaneet, vaikka yritin, että laitetaan tuosta edes puolet uudelle ylioppilaalle lisälahjaksi. Kummitäti totesi siihen, että ei varmasti laiteta, pikemminkin otetaan serkun lahjarahoista lisää palkkiota. No sitä ei onneksi tehty!

Lisäksi: Perjantaina palkkaa tulee 2829€!!! Eli 200 euroa enemmän kuin odotin.
Miksikö? No siksi kun en i-ki-nä opi laskemaan lomarahoja, koska työskentelen tuntisopimuksella ja lomarahojen määrä vaihtelee vuosittain tehtyjen työtuntien mukaan. Yhtä kaikki: EI HAITTAA!!! \(*_*)/

Kotiin palattuani lähdin vielä paikalliseen tapahtumaan hieman humputtelemaan ja törsäämään, mutta kummitädin palkkiorahoja on jemmassa vielä 120 euroa.
Tilillä makaa 25 euroa.
Lompakossa 6,30 euroa.
Palkkapäivä 4 päivän kuluttua.
Selviydyn vuorenvarmasti.

Puskurin "kivijalassa" on nyt se 115 euroa. Siirrän kaiken tilille jäävän perjantaiaamuna puskuriin.

Pieni takaisku tapahtui taas meikkirintamalla. Uudesta hienosta puuterirasiasta hajosi matkan aikana kansi eikä se nyt pysy kiinni. Murrr... Yritän pitää boksin kasassa kumilenkillä, kun ei olisi nyt pienintäkään mielenkiintoa mennä taas puuteriostoksille. Vanhan Kehnon hyvään kommenttiin meikittömästä elämästä joudun vastaamaan, että kunpa voisinkin! Mutta ilman meikkiä näytän sairaalta ja kalpealta couperosaläikikkäältä albiinolta. Vaikuttaisi varmasti niin työelämässä kuin sosiaalisissa suhteissakin :D

3 kommenttia:

 1. Hienoa että taas talousrintamalla on positiivinen vire ja "taantumasta" selvisit kuivin jaloin.
  Tarkemmin et avautunut puuterirasian hajoamisesta, mutta jos hajosi ns. normaalikäytössä ja kuitti on tallessa niin koetappa reklamoida asiasta. Eivät ehkä korvaa, mutta saavatpahan ainakin palautetta tuotteen pakkauksen kestävyydestä. Itse olen alkanut melko herkästikin reklamoimaan huonolaatuisista tuotteista ja en pelkästään mahdollisen korvauksen vuoksi vaan myös siksi että meille ei myytäisi rumasti sanoen huonolaatuista sontaa. Äkkiä mieleeni tulee mm. pikkukassi jonka saumat alkoivat repeillä ja rispata pian käyttöön oton jälkeen ja tarkempi tarkastelu osoitti että sauma oli ommeltu aivan liian lähelä kankan reunaa ja ilman huolitteluja joten se ei edes voinut kestää käyttöä, sateenvarjo (halpa kaupan tarjouspäivien kampanjatuote) jonka mekanismi hajosi heti ensimmäisinä käyttökertoina sekä vastikään kosketusnäyttökynä jonka kumiosa repesi vain kuukauden käytössä (tässä tuotteesta oli tosin vuoden takuu).
  Eli puuterirasian kannen kyllä tulisi kestää normaalikäyttöä mielestäni ja pian hankinnan jälkeen hajonnut on selkeä reklamoinnin peruste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannen sarana oli yhtäkkiä katki, vaikka lisäsin juhlissa puuteria ehkä kerran. Vika näyttää kyllä itseaiheutetulta, joten en tiedä meneekö läpi. Katson löytyykö kuittia vielä ja pohdin menenkö valittamaan. Kaveri on töissä siinä citrarissa, joten täytyy varmaan kysyä häneltä onko tässä mitään saumaa.

   Poista
 2. Olen ollut vastahakoinen ostamaan tätä tyhjää pankkiautomaattikorttia, josta kuulin verkossa, koska kaikki näyttää liian hyvältä ollakseen totta, mutta olin vakuuttunut ja järkyttynyt, kun ystäväni työpaikallani sai kortin takuuautomaatin tyhjältä kortilta ja vahvistimme molemmat. se todella toimii, annoin sen viipymättä. Siitä lähtien olen nostanut kortilta 5000€ päivittäin ja rahat ovat olleet omalla tililläni. Olen niin iloinen, että vihdoin kokeilin sitä ja tämä kortti on todella muuttanut elämäni taloudellisesti jäämättä kiinni, sen todellinen ja todella toimii, vaikka se on laitonta, mutta teki minut rikkaaksi!! Jos tarvitset tämän kortin takuuautomaatin tyhjältä kortilta, tässä on heidän SÄHKÖPOSTI: blankatm156@gmail.com

  VastaaPoista