Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Tervetuloa perintö, tervemenoa täsmäluotto!

Vihdoinkin!!!!!

Kannatti kiukutella pankille! Perintö maksettiin tilille tänään!

En muistanut tarkkaa summaa kunnolla, joten odotin taas vähemmän rahaa.

Sitä tuli tarkalleen:
2238,35€
Tilillä oli valmiiksi 25 euroa.

Pistin hösseliksi ja suunnitelmat käyntiin.
Tilillä on tällä hetkellä 10 euroa ja risat :D
Aika hurjaa...

Maksuja lähti näin:

1691,66€ Täsmäluotto (maksettu kokonaan!!!)
200€ Kaverille velanmaksu
150€ Visa (oli mennyt tappiin ja vielä korot päälle...)
211,78€ Asp-tili (jotta tuli tasasumma)

Eli velkojen ja säästöjen tilanne muuttui rajusti!
Ja muuttuu perjantaiaamuna vielä lisää!
En meinaa itse pysyä perässä...

Velat (visa)

-2392€

Säästöt ja sijoitukset

10€      Käyttötili
115€    Puskuri
9700€  ASP
1337€   Eläkevakuutus
120€ jemmassa kirjan välissä

Yht

11282€

Tuntuu ihan vähän hyvältä (O_O)

Nyt olen jonkinmoisessa shokissa, enkä malta lähteä edes kauppaan. Käyn sitten huomenna.
Tietysti jotain vastoinkäymistä tässäkin päivässä piti olla ja tietokone taisi sanoa itsensä irti. Onneksi en ollut myynyt äidiltä jäänyttä läppäriä, vaan pidin sen varakoneena just tällaisia tilanteita varten. Kaverin mies yrittää elvyttää vanhaa konettani ylihuomenna. Saan hyvän syyn käydä leikkimässä pariskunnan tuoreen vauvelin kanssa :)
Miksikö haluan korjata vanhan koneen, enkä vain pidä tätä toimivaa? No kun mä vihaan tätä! Muutosvastarintainen blondimme kun haluaa käyttää sitä mihin on tottunut. Tällä pääsi bloggeriinkin vasta kamalan evästesäädön jälkeen. Buuuuu!!

Perjantaina on luvassa sitten Visan lisälyhennystä, Aspin kasvattamista ja raivokasta Puskurin rakennusta!
Stay tuned!

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos!! Oli pakko työntää heti kaikki pois tililtä, etten nyt vaan mokaa :D

   Poista
  2. http://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/nailla-kahdella-osakkeella-rikastut-kun-muut-koyhtyvat-6557708

   tulit jotenkin mieleen tästä uutisesta kun on tätä sinmatkaa lueskellu... =)

   Poista
  3. Interesting.... Tulipas ajatus, jotta mitä jos sijoittaisi jommankumman luottoyhtin osakkeisiin.. (niin sitten joskus jos jotain sijoitettavaa olisi!) Eli en enää menettäisikään rahaa noille kahdelle suurelle vaan hyötyisin näistä vihollisista O_O Ihan varteenotettava ajatus, vaikkakin tekee pahaa ajatella kaikkia niitä, jotka ovat noiden yhtiöiden velkakierteeseen joutuneet. Tosin kaikkien velkojen historiaa tuotkaillen nämä kaksi olivat pinimmät pahat vaikkakin määrällisesti suurimmat. Santanderia tulen tästä lähtien karttamaan kuin ruttoa.

   Poista
  4. se miust tos sijoittamises tuntuukin vaikeelta kun eiluonne annaperiksi...haluis sijottaa eettisesti...tai siis sillee ettet sie ny tienaa sellasel mikä mielestäs väärin.

   Poista
 2. No ohhoh! Kylläpäs tuota lukua nyt kehtaa esitellä :) Muista nyt vaan olla tiukkana itsellesi läpi kesän, että hyvä tahti jatkuu! Kohta olet varmasti asunnon omistaja ja matkalla miljonääriksi :) Kesälomarahat on pop :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä vetoa, että heinäkuun tavispalkkapäivänä ruikutan taas projektin hitautta, kun miljonääri-illuusio hälvenee! :D Mutta josko sitä tosiaan maksaisi itselleen asuntolainanlyhennyksen muodossa. Äääääääää kun jännää!

   Poista
 3. Lisää vaan asunnosta haaveilua. Se alkaa olla lähempänä. Oma asunto olisi hyvä sijoitus. (Jos siis ostat budjetille sopivan asunnon)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvin, pienin ja rumin yksiö mitä löytyy! Tällä suunnalla se tarkottaa vähintää 105000€ maksavaa. Ja sitten on tietysti tarkoitus maksaa mahdollisimman nopeasti se pois ja haaveissa hankkia sijoitusasunto. Pitää kirjoittaa pikapuoliin haave/suunnitelmateksti :)

   Poista
  2. Omaapääomaa 15000, lainaa 90000=105000 euroa. Sen maksusuunnitelmaksi 13 vuotta, kiinteä tasalyhennys, 676 euroa/kk (2,5 % korko), 100 e yhtiövastikkeen säästät lisää siitä onnesta että asunto on oma. Lisäksi teet aina ilmaisia ylimääräisiä lyhennyksiä, kun ylimääräistä tilillä. Siitä se asuntosijoittaminen lähtee.

   Poista
  3. Sounds like a plan! Itseni tuntien tosin varmasti matkan varrelle tulee lisää hetke mielijohteita hidasteeksi ( joita varten tosin pyrin säästämään nykyään etukäteen), mutta varmasti myös tulisia ryhdistäytymiskausia, jolloin maksetaan raivolla enemmän kuin koskaan aiemmin.

   Poista
 4. Hei ihan mahtavaa! Onneksi olkoon :)

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Onnea! Asp-tili näyttää myös jo erittäin hyviä lukemia eli ei muuta kuin pientä ekstraa sinne ja hätävaran kasaamista jotta visa-laskuilta välttyy tulevaisuudessa kokonaan. Varmasti mahtava tunne siulla tällä hetkellä näin kesän alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on kyllä hieno, mutta vieläkin sekava, kun odotin tätä niin pitkään. Enkä malttaisi odottaa ylihuomisen palkkapäivää, jolloin tapahtuu taas lisää ja paljon. Aloin nyt nuukailla ihan pähkinöissäni, kun tuli olo ettei halua nyt mokata ja toisaalta haluaa säästää vielä lisää, kun alkaa olla tuo ensimmäinen etappi eli asunto jo niin lähellä :)

   Poista
 7. Anteeksi Ananas!!! Poistin vahingossa kommenttisi kun yritin vastata siihen, enkä osa palauttaa sitä :( Mutta siis vastaus kysymykseesi. Täsmäluoton katoaminen vapauttaa menoista 93€ kuukaudessa :) Ja samaa mieltä olen, että mun paperit pankissa oli varmasti vain unohdettu.. Mietin jo nerokasta salaliittoa, johon kuului perinnön tahallinen viivytys jotta joutuisin maksamaan luottokorkoja pidempään, mutta taitaa mennä vähän liian vainoharhaiseksi :D

  VastaaPoista
 8. Aika pirun pieni puskuri sinulla on, siitä ei paljoa yllättäviä kuluja maksella. Suosittelisin kasvattamaan sen vastaamaan ainakin yhden kuukauden kuluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna on palkkapäivä ja puskuriin on budjetoitu se tonni. Itseasiassa tarkalleen ottaen 1020 euroa :) ja heinäkuussa kasvatan sitä vielä lisää.

   Poista