Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Elämää femmalla (osa jotain)

Hyvin sujuu!

Koko viikon eletty femmalla per päivä ja koska keskiviikkona oli palkkapäivä ja "tilikausi" vaihtui ilakoimme tänään ajanjakson ke-su-onnistumista!
Noh päivähän on vasta nuori, mutta viikon viimeinen kauppareissu on jo hoidettu eikä sinne päin ole enää asiaa.
Loppupäivä siivotaan, lenkkeillään, luetaan kirjaa ja illalla mennään vielä taloyhtiön lenkkisaunaan kuulemaan viimeisimmät juorut lähestyvästä putkiremontista. Tiedon sisältö vaikuttaa sitten siihen lähdenkö tarjoamaan naapurirapun pommikämpästä 85 000 euroa näin kolme kuukauden hiljaiselon jälkeen.
Niin. Kuuntelin neuvojanne tietysti jälleen kerran ja hylkäsin ajatuksen tarjouksen nostamisesta heti 90 tonttuun.
(Sadannen kerran: Mitä mä tekisin ilman blogiyhteisöä...?)

Bilehiletystä

Eilen pidin lepopäivän lenkkeilystä, herkkupäivän dieetistä ja olin vielä kaverin tupareissa yömyöhään saakka. Tämä lysti kustansi sekalaiset-menot-osiosta 5,75 euroa (tuparilahjaan, joka ostettiin isolla porukalla kimpassa) ja ruokabudjetista 2,08 euroa kun huipentelin ja ostin töihin välipalaksi kismetin ja kaksi pasteijaa ja juhliin painelin sitten vadelmavichy kourassa.
Loput herkkupäivän mussutuksista hoidin siis röyhkeästi ilmaiseksi tupareissa. :D

Epäilyä

Femman päiväbudjetti on saanut paljon ihmettelyä ja jopa epäilevää kommentointia lähipiirissäni ja ainakaan terveellisesti ei sillä voi kenenkään mielestä syödä.
Sanoin epäilijöille että voin kuun lopussa tuoda ostoslistan, jossa on tavara tavaralta listattu miten se tapahtui.

Ja siitä ja Johannan tiukilla -blogista sainkin idean listata myös tänne jokaisen viikon lopuksi mitä viikon ostokset pitivät sisällään ja mitä mikäkin maksoi.

Eli seuraavat neljä sunnuntaita on luvassa pikkutarkkaa tuotelistaa hiuksiahalkovasti sentilleen merkittynä.
Alla olevassa listassa siis ke-su-välin ostokset, joihin sai siis kulua yhteensä 25 euroa.
(Listä kopioitu excelistä, joten toivottavatsi ei näytä ihan dorkalta esim. mobiiliversiossa...)

Viikon ostokset

Pirkka Maito 0,65
K-Menu ananaspurkki x3 1,74
Sika-nauta-jauheliha -30% 1,22
Valion rasvaton vaniljajugurtti 1,49
6 Banaania (1,18/kg) 1,05
Kinkkusuikale (250g) x2 2,7
4 Omenaa (0,94/kg) 0,39
Milbona maitorahka x3 2,67
Milbona raejuusto 200g 0,69
Jäävuorisalaatti (2,39/kg) 1,79
Paprika (2,89/kg) 0,58
Kurkku suomi (1,69/kg) 0,88
2 Lihapasteijaa 0,9
Kismet 0,59
Vadelmavichy 0,5l 0,59
Pakastemansikat 500g 1,65
Kotimaista rasvaton maito 0,64
Soijakastike 0,5l 2,99
Rainbow astianpesuaine 1,19
Makaronipussi 0,12

Yhteensä 24,52€

Eli ylijäämää 0,48€!!!

Huomioitavaa

* Ananaspurkeista sain alennusta 3 senttiä per purkki, kun olin kaverin mukana erään kauppakeskuksen k-marketissa, jossa muuten on ihan liian kallista meikäläiselle, mutta jonka kauppakeskuskortti kaverilla sattui olemaan, joten käytin tilaisuuden hyväksi ja pyysin kaveria ostamaan mun puolesta viikon ananakset 5 % alennuksella. Kaveri ei edes nauranut itseään kipeäksi (enää, koska on tottunut näihin tempauksiin) ja jeesasi Donnaa mäessä! :D

* Turhamaisuutta on havaittavissa soijakastikkeessa, jota en oikeasti olisi tarvinnut, mutta jota haluan lisätä ruokaan makua antamaan. Ketsuppia kun en sen sokeripitoisuuden takia enää käytä.
Sentään ostin litrahinnaltaan halvimman suurensuuren pullon, josta riittää varmaan ainakin kahdelle kuukaudelle.

* Niin ikään astianpesuaine ei ole litrahinnaltaan sitä halvinta, mutta se tuoksuu paremmalta ja koska tiskaaminen on muuten niin puuduttavaa, niin "hemmottelin" itseäni...

* Tarjoussika-nautajauhelihasta on tulossa alempana tiukkaa asiaa, mutta listassa näkyvä loota ei liity alla mainittuun tapaukseen. Ilmeisesti paikallinen S-market tilaa lihaa liikaa, tai sitten mulla käy järjettömän hyvä flaksi joka kerta kun lihahyllylle satun.

Sekalaiset menot

Sekalaiset menot-tililtä on tuhlattu 11,2€ sisältäen tuparilahjan ja hiustenhoitotuotteita, jotka ronskisti fuskaamalla siirsin päivittäistavaroista sekalaisiin sillä perusteella, että hankinta ei ollut pakollinen vaan pikemminkin arjen luksusta.....
Eli sekalaisiin menoihin jäljellä vielä 88,8 euroa!

Pientä kikkailua

Tänään kaupasta löytyi myös jauhelihaa -30% alennuksella. 1,75€-30%= 1,22€/pkt!
Ostin viisi pakettia...
Miksi ne eivät näy viikko-ostoksissa? No kun muuten se olisi ylittynyt, enkä periaatteessa olisi tarvinnut juuri tänään jauhelihaa, mutta olisi ollut superidiotismia jättää halvat lihat sinnekään, joten keksin pikkukikkailun. En vähennä jauhelihoihin mennyttä hynää eli 6,1 euroa vielä viikkobudjetista vaan sitä mukaa kun paketit käytetään. Eli ensi viikolla "ostan itseältäni" pakastimesta kaksi pakettia ja vähennän ne sitten ensi viikon budjetista.
Kreisiäkö? You bet! :D


Että tällaista täällä tänään!

P.S. Edellinen kirjoitukseni Taloudellisesta riippumattomuudesta toi niin paljon positiivisia kommentteja ja palautetta ja mikä tärkeintä lisäsi allekirjoittaneen innostusta potenssiin kolmesataatuhatta, joten palaan siihen ensi viikolla!

4 kommenttia:

 1. Tarkkaan laskettu ja aika vähäiseltä kuulostaa, mutta ilmeisesti et nähnyt nälkää..? :D Pitääpä omaakin kauppalaskua tarkastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nää nälkää vaikka dieettaankin. Mä syön 5-7 ateriaa päivässä yhteensä 1900-2100 kaloria. Kulutus on sitten 2500-2700 kaloria päivässä eli noin 500kalorin päivävajeella edetään hitaasti mutta epävarmasti kohti tavoitetta, joka saavutetaan varmaan joskus jouluna. Vauhti on nimittäin noin 0,5kg viikossa.

   Mietin koko viikon kauppalistan jo sunnuntaina valmiiksi ja sen kanssa sitten metsästän tarjouksia ja vertailen hintoja. Onneksi kaapeissa oli valmiina kaikennäköistä ja mausteilla saa ihmeitä aikaan!

   Poista
 2. Muista sit se litukkamaito tällä viikolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa, että hinta sopii budjettiin! Ostan heti kun toi kuramaito loppuu!

   Poista