Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Sata ja yksi syytä tuulettaa (ja relata)

Tunnetaan myöskin euroina.

Tuuletus

Tilien päivittymisen, lompakkoinventaarin ja s-pankin 10 euron osuusmaksun jälkeen tilanne on lähes sentilleen 101 euroa.

Palkkapäivään aikaa 16 päivää.

Tarkoittaa siis 6,3€/pv.
Toisin sanoen 45€/vko.

Jei!

Sekalaiset menot-tili eli ns. hupiraha ja arkinen ruokaraha on nyt sekoitettu keskenään ja siksi tilanne näyttää jopa paremmalta kuin femmadonnahaasteessa.

Eli jos/kun palaan femmabudjettiin jää loppuajan ruokarahaksi 80€ ja hupia saisi irrota siis 21 eurolla.

Relaaminen

Mutta enpäs nyt viitsikään.
Syy: Alkaa mennä jo hiustenhalkomiseksi.

Nyt on syynätty femman päiväbudjettia ja 35 euron viikkobudjettia 24.4. lähtien ja nyt puuduttaa.
Lisäksi ruokarahan ja muiden menojen pitäminen erillään oli välillä vähän työlästä, kun joko piti kaupan liukuhihnalla välillä erotella, että "nää tällä kortilla ja nää tällä..." tai sitten myöhemmin siirtää rahaa tililtä toiselle (ja pankilta toiselle) parin päivän viiveellä, jotta laskut pysyivät ajantasalla.

Yleensä saankin kicksit tällaisesta, mutta nyt sitä on jatkunut jo liian kauan, joten olkoon nyt kaikki fyrkat yhdessä ja niitä kulutetaan nyt 45 euron viikkobudjetilla sisältäen ihan kaiken. Näin päätin.
Eli tällä viikolla saa mennä vielä 32 euroa. Jep.

Loppupeleissä on ihan sama miltä tililtä ja mihin se raha käytetään, jos/kun tuolla summalla pärjätään.

Sanomattakin selvää, ettei 150 eurolla pärjää koko kuuta, jos otetaan huomioon muutkin kuin ruokamenot.

Ja juuri tämän takia kitumaista femmalla elämistä jaksaa vetää korkeintaan parin-kolmen kuukauden välein, koska tuo syynäys on pitkällä tähtäimellä niin "päätäsekoittavaa".

Tuli huono omatunto ja melkein jo morkkis siitä, että on käyttänyt omia rahojaan niin, etteivät ne edes ole loppuneet, eivätkä näytä loppuvan ennen maaliviivaa muutenkaan.

Noin. Huh kun helpotti!

Ja matka jatkuu!

P.S. Palautin eilen kauppaan pullot, joita olen löytänyt parin viikon aikana aamulenkiltä. (Pidän muovipussia aina taskussa.) Ja sain niillä uuden K-menu-kahvipaketin (1,75€), koska olen aivan hullaantunut siihen kanelimakukahviin. Ajattelin kokeilla lisätä huomenna sekaan kaapissa kyhjöttävää makeuttamatonta kaakaojauhetta!

13 kommenttia:

 1. Älä liian tiukalla pidä lompakon nyöriä. Sitten tulee täyskäännös ja hullu kulutusjuhla, kun tympii. Ainakin minulla. Pikku pahe pitää pirteänä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Siis hetkinen, lähdet lenkille muovipussi taskussa ja kun vastaan tulee pullo, otat sen talteen. Puolivälissä juokset jo muovipullopussi kädessä? :D

  VastaaPoista
 4. Harvoin tuolla Vantaan kylillä näkee lenkillä olevia naisia pullokassi kädessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niitä muitakin mutta ne on yleensä 50+ ihmisiä ja mä painelen vuorotyön takia niin kummallisiin aamuaikoihin (5-12) ni ei mulla paljon katselijoita ookkaan. Ja jos on niin lunkkiasenne: Pussi on asuste-tyylillä :)

   Poista
  2. Ja missä on lidlin saksalaistuoremaito arvostelu :D

   Poista
  3. Menee vielä hetki koska aina kun maito on loppu en ole tietenkään lähelläkään Lidliä! :O
   Mutta kyllä mä vielä!

   Poista
 5. Kyllä ne pullot pitääkin kerätä pois että pysyy kadut ja luonto siistinä ja sivutuotteena siitä nettoaa vielä rahaa👍

  VastaaPoista
 6. Hmm, just pohdiskelin blogissa, mistä saisin vähän lisätuloja, pitäisköhän kokeilla tuota pullokassin kanssa lenkkeilyäkin :D

  Ihan huippuviihdyttävä blogi siulla, käyn aina lukemassa uudet postaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Sanat lämmitti!
   Ja todellaki lenkille ja pussi mukaan. Lauantai- ja sunnuntaiaamut ihan parhaita! Etenkin jos lähtee tarpeeksi aikaisin!

   Poista
 7. Tästä pullokassilenkkeilystähän vois saada ihan kunnon kuntoilulajin, jos vielä olisi painavat lasipullot suosiossa :D Muutaman tyhjän pullokorillisen jälkeen kyllä tietää niitä kantaneensa :D Ja on taas niin ihanaa lukea päivityksiäsi, jatka samaan insiroivaan tyyliin :)

  VastaaPoista