Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

tiistai 9. toukokuuta 2017

Kurakahvikokeilun tulos

Halvan kurakahvin (K-menu 1,75€) ensimmäisen kohtaamisen testitulos oli seuraavanlainen:

Ihan juotavaa. Tulee mieleen risteilybuffetin tai tai ulkomaisen hotellin aamiaisen antimet tai kenties jopa pikakahvi. Tietää, että maku ei nyt ole ihan sitä mitä pitäisi, mutta ei se ihme kyllä pahaakaan ollut! Ja kofeiinia ainakin sisälsi, koska virtaa riitti iltavuoorn viime metreille saakka.

Haju sen sijaan on äärimmäisen pistävä ja kitkerä. Haju ei sinänsä itse kahvikupista juodessa häiritse, mutta keittiössä se leijuu vielä nyt illallakin. (Yh..!)
Käytän kyllä paketin loppuun ja siirryn sitten vasta takaisin Pirkka Costa Ricaan tai Kulta Katriinaan mikäli löydän hyvän tarjouksen.

Kerran ostin Lidlin halvinta sontaa ja se maistui niin pahalta, että tuli sekä fyysinen että henkinen paha olo ja jokainen päivä oli pilalla jo heti aamusta.
Totesin silloin, että kaipa se tulee halvemmaksi ostaa hiukan kalliimpaa kahvia kuin hankkia mielialalääkkeet. :D

X-traa kokeilin myös joskus, mutta siitä ei ole mainittavia muistikuvia paitsi se, että vaihdoin salamana takaisin parempaan kahviin eli oli varmaan ihan yhtä hirveää oli.

Ja sitten asiaan:

Huomenna on palkkapäivä (!)
24.4. saavuin Turkista ja käteen oli jäänyt 90,50 euroa. Päätin elää niillä 16 päivää ja julistin femmabudjettisodan alkaneeksi.
Tuosta summasta jäi 16,84€, jotka muuttavat tämän tekstin julkaisun jälkeen visanmaksuun.
En edes itse olisi uskonut, että se onnistuu...

*Jumankauta ja jei!*

Eli koska itsensä ylittäminen on täysin mahdollista kun vain päättää niin, alkaa huomenna vielä tiukempi koetinkivi kun säästösoturiprinsessa aloittaa kuukausihaasteen.
10.5.-8.6. eletään femman päiväruokabudjetilla ja "satasen sekalaiset"-back-upilla eli ruokaan ja päivittäistavaroihin (hygienia, kosmetiikka, mitä-noita-nyt-on) jätetään kuukaudeksi 150€ ja sekalaisiin tarpeisiin (tuparilahja, lenkkarit, kylpylälippu yms.) 100€.
Eli koko kuukausi pitää tulla toimeen 250 eurolla.

Starting tomorrow! Can't wait! \(^_^)/

8 kommenttia:

 1. Sinä vaan tarvitset haastetta. Ala vaan päässäsi miettiä sijoittamista. Tee tavoite. Saavutat sen kyllä... (Ja sellainen sijoituskohde missä on olemattomat kulut, lue ei rahastosijoittamista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen alkanut! Hiljakseen täällä valkkailen jo yhtiöitä ja heti kun (lue: heinä-elokuussa) Nordnetiin menevä summa on sellainen, että sillä kehtaa osakkeita ostaa, alkaa shoppailu! :)

   Poista
 2. Ja minäkin olen tehnyt tuon kahvikokeilun... Mutta ehkä kahvi on sellainen, joka parantaa elämänlaatua kun se maku on kunnossa.

  VastaaPoista
 3. Kuran makua voi kokeilla parantaa tekemällä itse maustekahvia. Suodattimeen kahvin joukkoon voi lisätä ainakin kardemummaa tai kaneli+vaniljasokeri jos vain maustekaapista löytyy em pusseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan loistavasta ideasta!
   Kokeiltu jo käytännössä!
   Nyt täällä tuoksuu (ja maistuu) kaneli! :)

   Poista
 4. Kaivoin oman kurakahvini kaapista kun rainbow loppui. Se olikin first price eikä xtra. Pahaa oli, mut koska en aio käydä kaupassa tällä viikolla niin juodaan sitten sitä :,D vois tietty testata tota kanelia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kokeile! Ja varmasti se vaniljasokerikin makes all the difference, mikäli kalorit ei pelota!

   Poista