Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

torstai 10. elokuuta 2017

Elokuun palkkapäivä

Täällä taas!

Olen ollut yli viikon ihan turpa kiinni, koska odotan jännittyneenä remonttilaskuja ja lisäremonttitarpeiden kustannusarvioita.

Palkkaa tuli LUOJAN KIITOS taas enemmän kuin pessimistisesti odotin, koska en edelleenkään opi ikinä laskemaan loma-ajan palkkaa oikein.

Palkka

Sain 1835 euroa.
Ja palkkaa meni näääääin paljon tänä aamuna:

642 Vuokra (Viimeinen!!!!!)
340 Lainanlyhennys
173 Vastike *
105 Matkakortti
20 Puhelin
30 Netti
0 Vakuutus *
75 Visa
28 Sähkö
30 Nordnet
35 Worldvision
17 Bookbeat
10 Spotify
20 Kuntosali *
310 Käyttö (Buu!) *

**Huomioita**

* Vastike on siis vielä noin hemoiso, koska odotamme niitä taloyhtiön lainan laskuja. Toisen osan saa maksaa syyskuun aikana ja toisen (vasta!) joulukuussa. Pöh...

* Vakuutusmaksu menee jostain syystä vasta ensi kuussa (kahteen kertaan), koska tein uuden kotivakuutussopimuksen samana päivänä kuin asuntokaupakirjat allekirjoitettiin, ja se siirsi tämän kuun maksun ensi kuulle. Miksikö? Emmätiä. Ei tuntunut tietävän pankkitätikään...

* Maksoin kevällä virikekortilla monen kuukauden salihikoilut kerralla ja unohdin missä kuussa tuo rupeama loppuu ja e-laskut alkavat taas rullaa. Käyn maksamassa huomenn lisää, mutta ensi kuussa saan nauttia vielä tämänkin laskun maksusta. Jippii....

* Käyttöön jäävä massi on ihan surkea.Ei varmasti tule riittämään, koska kahden viikon päästä alkaa kesäloman vika osio viikon mittaisella vapaudella ja koska tarvitsen tasantarkkaan vielä sitä ja tätä ja tota, mitä en vielä ole tajunnut uuteen asuntoon hankkia, joten mikäli visa ei remontin valmistuessa ole vielä tapissa, on sinne joutumisen vaara hyvin suuri.

Arvatkaa ressaako?
Mutta tämä oli tiedossa, joten odotan jo nyt "innolla" aikaa, kun pääsen jälleen kerran tuhoamaan visakorttia. Ainakin se on silloin kaiken järjen mukaan nopeampaa kuin milloinkaan aiemmin.

MUTTA koska tämä kaikki ruikutus kuulostaa sekä luovuttamiselta että selityksen maulta, aion heti kättelyssä ryhtyä vastarintatoimenpiteisiin! Säästökuuri on jo maanantaina julistettu aluille ja rahaa tuhlattu niin vähän kuin on kyetty.
Esim. Tänään palkkapäivän kunniaksi roudasin lidlistä kaksi kassillista ruokaa 14 eurolla.
Pihistelen niin pitkälle kuin pystyn ja katsotaan mihin se johtaa.

Ja jos ihmettelitte mihin sitä rahaa enää tämän jälkeen muka vielä kuluu?
Onhan visalla 1500 limiittiä?
Tässä uusimmat käänteet:

Remonttimaailmassa tapahtuu seuraavaa

Tilasin arvion vaatekaapin liukuovista ja asennuksesta. Saan sen huomenna. Uusi kaappi kokonaisuudessaan olisi maksanut 500 euroa, joten oletan ovien olevan huomattavasti halvemmat vaikka peukalo keskellä kämmentä joudunkin asennuksenkin vielä maksamaan.
Toivon että pysytään 400 eurossa...

Kylppäriin haetaan peilikaappi, allas, allaskaappi ja suihkuteline Bauhaussista (ellen löydä vielä edullisempaa vaihtoehtoa) ja sen asentaa joko veli/poikaystävä-osio tai vaihtoehtoisesti jo työssään häärivä remppa-reiska. Riippuen hermostukseni tasosta. Lueskelin netistä kauhutarinoita kylppärin seinien poraamisesta itse ja sain snadin paniikkikohtauksen, joten tekijä on siis tästä syystä vielä mysteeri, mutta kalusteet tulevat kustantamaan yhteensä siis noin 400 euroa...

Koska kaihtimet ja remontti veivät siis remonttitilin tyhjäksi siirryttiin jo ennen viime kirjoitusta visan käyttöön. Ihan vähän muuten korpesi. Kaikkea muutakin on tässä tarvittu, Ikeassa on käyty hankkimassa sitä ja tätä ja tota, kaverilta ostin uudet (hiton hienot) kaiuttimet satkulla yms. joten visa on nyt sitten miinuksella jo noin tonnin. Se viime kuussa ostettu sohva (500€) sisältyy hintaan, joten en sentään kaikkea ole pistänyt tässä parissa viikossa haisemaan.

Raha-ahdistus

Rehellisesti sanottuna rahaa on nyt mennyt ja tullut ja mennyt taas sen verran, että en enää kykene pysymään perässä, enkä halua suoraan sanottuna edes yrittää.
Yritän selviytyä tästä(kin) stressiä tihkuvasta ajanjaksosta päivä kerrallaan.
Sen takia en vielä päivitä velka/varallisuustilannetta tuohon sivupalkkiinkaan.
Ensi kuussa lupaan edes yrittää heti kun takuu vuokra (1120€) saapuu ja ensimmäinen taloyhtiönlaskuosio lähtee maksuu ja asuntolainani suurenee sen myötä lisää.

Mutta jos rahat kerta kaikkiaan loppuvat kesken, on vielä Nordnetin rahastossa 180 euroa, jonka voin hätättapauksessa kotiuttaa.

Onnellisuus

MUTTA ei nyt synkistytä! Vaikka raha-, remontti-, talous- ja asuntoasiat ovat aivan levällään enkä malttaisi odottaa asioiden stabilisoituvan, olen siitä huolimatta aivan vilpittömän onnellinen! :)
Uusi asunto odottaa ihan kulman takana!
Pääsen muuttamaan kahden (SIIS KAHDEN) viikon kuluttua!
Poikaystäväni on söpö ja ihana!
Olen alkanut syömään terveellisesti ja käymään taas salilla!
Olen lähdössä sinne vielä tänään ihan kohta!
Vointini on ihan mielettömän hyvä!
Saatan jopa vihdoin laihtua!
Vietän viikonloput joko töissä tai hanini kanssa, joten rillumareille ei ole aikaa eikä kiinnostustakaan!

Joten kaikki kyllä lutviutuu!
Tämä dramaqueen vetää nyt salikassin olalle ja kälppii nostamaan rautaa. (Tänään on käsipäivä...)

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa isoista hankinnoista huolimatta siltä, että kaikki on hallinnassa ja lähtee sutviutumaan :)

  VastaaPoista
 2. No huh huh! Jokos on mustikat pakkasessa😂

  VastaaPoista
 3. Tuntuu tutulta. Etenkin toi visa-kriiseily. :) Ihanaa, että poikaystävä on söpö ja ihana. ♡

  VastaaPoista
 4. FemmaDonna rentoutuu nyt vähän. Hyvin sä vedät! Loistoveto tuo asunnon osto.

  VastaaPoista
 5. Kun elämässä oikein sattuu ja tapahtuu niin tuntuu että on ihan kunnolla elossa :D

  VastaaPoista