Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

sunnuntai 27. elokuuta 2017

Uudessa kodissa

Vihdoinkin!!! Täällä sitä kökitään! Uuden kodin uudella sohvalla.
Olen myöskin lomalla! Töihin palataan vasta viikon päästä tiistaina.

Ja kuinka sieluni lepää!
Tämä asunto tuntuu kodilta ehkä enemmän kuin mikään kämppä aiemmin!
Liekö syynä sitten se, että tämä on kovan työn tuloksena oma, vaiko se, että olen ollut ostohetkestä asti enemmän tai vähemmän stressitilassa, josta viimein eilen taisin vapautua.
Oli nyt syynä kumpi tahansa niin varmaa on se, että nautin!

Remontin kanssa aikataulut heittivät ihan huolella (tosin sen mahdollisuus oli tiedossa, eikä se lisännyt luojan kiitos laskua).
Piti hankkia sitä ja tätä.
Lavuaarin kanssa oli ongelmia. hajulukon kanssa oli ongelmia. Peilikaapin kanssa oli ongelmia. Suihkutelineen kanssa on vieläkin ongelmia. Silikonimassaa tarvitaan vielä lisää.
Sulake paloi. Piti kutsua sähkömies. Ensi viikolla on tulossa lisää sähkömiehiä vaihtamaan pistokkeet ja katkaisijat jajajajaja...
Starkissa, K-raudassa, Bauhaussissa ja Ikeassa on rampattu harva se päivä ja tullaan ramppaamaan vielä tästäkin eteenpäin muutamaan otteeseen.
Tarvitsen vielä mm. uuden kenkätelineen ja säilytyskoreja jajaja...
Vaatekaapin liukuovia saa tuon kokoisena vain yhdestä paikasta ja kyseisellä firmalla on mennyt jo 3 viikkoa vastata tarjouspyyntöön, joten sitä jäämme vielä odottamaan.

Raha-asiat ja velan määrän lasken ensi viikolla, kun viikonlopun muuttokustannukset ovat päivittyneet tililtä. Hui.. Jännittää jo vähän valmiiksi.

Muuton kanssa oli niin ikään ongelmia.
Alunperin muutto oli kaavailtu jo viime viikonlopulle, mutta koska remontti meni pitkäksi jouduttiin muuttoa siirtämään viikolla ja se ei ylläripylläri käynytkään muuttoporukalle. Joten paniikinomaisesti huutelin viikon ajan kaikki mahdolliset avut läpi ja viimein eilen sain paikalle sellaisen tehotiimin, että koko maallinen omaisuuteni oli roudattu uuteen osoitteen kolmessa tunnissa. Tehokkuudesta johtuen tavarat eivät olleet muuton jäljiltä järin järjestelmällisessä järjestyksessä, joten puuhaa riittää seuraaville parille päivälle...Tosin sitten pistin hippulat vinkumaan ja pari tuntia myöhemmin näytti jo tältä:I love my home <3

11 kommenttia:

 1. Olkoon iglussasi lämmin, lampussasi öljyä ja sydämessäsi rauha :) onnea omaan kotiin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! <3
  Lampuista puheenoleen. Kattovalot saan vasta ensi torstaina, joten siihen asti mennään jalkalampun tunnelmavalaistuksella! :D

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen omaan (pankin kanssa yhteisomistamaasi) kotiin :)
  Oliko nuo sähköhommelit ylläri pylläri vai enkö vain muista niistä mainitun? Sähköpäivitykset kuitenkin ovat odotettavia jos mennään alkuperäisin, onhan nykyajan viide-elektroniikka vehkeet usein enenmän sähköakuluttavia kuin entisajan tv + sähkölaitteita ylipäätänsä on enemmän kuin ennen. No toivottavasti tuosta selviää ilman tuhoisia vaurioita tilisaldoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylppärin peilikaapin asennuksessa paloi sulake ja johto vaurioitui, joten siihen tarvittiin heti sähkömies, jonka remppafirma luvallani hommasi. Ensi viikon sähkötyöt hoitaa veljen hommaamat ammattikorkeakouluopiskelijat, jotka vaihtavat pistokkeet, katkaisijat ja asentavat lamput, joihin broidi ei anna mun koskea... Asensin ne vanhaan kämppään itse ja sain sähköiskun (joka ei ollut edes iso) joten siksi sain asennuskiellon.
   Ja okei..tämän kämpän lampunpaikat (eli nuo reiät katossa) on kuulemma myös vaihdettava, niin tulkoot nyt sitten. Tekevät kuulemma halvalla.

   Poista
  2. Aikaisemmin kirjoittelin noista meidän kämpän sähkötöistä ja kyllä siinä rahaa sai menemään useamman satalappusen vaikka työstä ei tarvinnut maksaa ja pistorasit yms. tuli hyvällä alelle työntekijähintaan. Niin ja unohdin vallan että sähkökaappi oli jo aikaisemmin uusittu. Pienemmässä kämpässä noita rasioita onneksi tarvitaan vähemmän kuin perheasunnossa.

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! Kivalta näyttää.

  VastaaPoista
 6. Oma koti kullan kallis. Onnea uuteen kotiin🎂

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin. Ja hyvä kun ostit asunnon. Järkipäätös ja nyt alat kiltisti jättäämään säästöön sijoitettavaa rahaa. Kyllä!

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää, onnea! :) Sähköhommat kannattaa tosiaan jättää muille jos on pienikin riski saada näpeilleen, vaikka luen itseni ns. osaavaksi remonttihommissa niin kerran sain näpeilleni katon valojohdoista ja sen jälkeen on yleismittari pysynyt tiiviisti kädessä, palojälki kahdessa sormessa ei houkuta kokeilemaan uusiksi :D

  (Mainittakoon tosin, että kyseinen accident tapahtui muualla kuin kotona, talon vanhat sähköt oli vedetty vääränvärisillä johdoilla joten erehdyin hieman kytkennöistä) :)

  VastaaPoista