Pizzaonline

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

maanantai 22. toukokuuta 2017

Lätkä vei rahat

Tapahtui pieni "horjahdus" niinkuin se Temptation Island-sälli sanoi.
Huomio! Luin lehdestä. En nähnyt. Pois se minusta! :D

Loppuviikosta nousi kuume ja budjetti meni tunnissa pilalle kun kävin apteekissa, kaupassa ja Alkossa (joo oikeesti) hakemassa troppeja ja lohturuokaa. Uskokaa tai älkää mutta viini jeesasi kurkkukipuun ja laski kuumetta.

Seuraavat kolme päivää taistelin orastavaa räkätautia vastaan ja yritin helpottaa oloa milloin milläkin mätöllä ja pillerillä.

Siksi ette saanutkaan sunnuntai pihistelykauppalistaa, koska budjetti ylittyi reippaasti ja lista sisälsi, patonkia, munkkeja, lakuja ja sipseja. :D

Lisäksi lauantaina lähdin katsomaan lätkää ja pubissa istuttiin niiden molempien matsien aika, oli syötävä ja juotava sikakalliisti. Suomenlippu hukkui samalla reissulla. Buu!
Mutta lätkästä en luovu, joten hyvä reissu se oli!

Lieneekö syynä sitten finrex, viini vai lätkä, mutta tauti tuli näemmä selätettyä eikä punkan pohjalle jouduttu.

Lauantaina korttia vingutellessa tuli mieleen, että jos en olisi tehnyt sitä ylimääräistä 75 euron lyhennysä visaan, niin olisin voinut kustantaa kansallisurheiluriekkumiset sillä. Rahaa taisi palaa meinaa juuri se määrä. Sekalaiset-menot-tili päivittyy laskujen mukaan tänään tyhjäksi ja s-ruokatiliäkin on käytetty liikaa niiden kaloripommien osteluun.

Mutta koska visalyhennys on ainahyväjuttu, niin ei sitä nyt ainakaan katumaan aleta.
Nyt jatketaan pokkana femmahaastetta! Ja keventämistä!
Tänään tuhlattu jo 8 euroa, kun kylppärin lamppu paloi heti aamusta ja rahka oli loppu.
Samalla hoitui aamulenkki!

Viimeistään huomenna selviää, paljonko sitä hynää on kaikenkaikkiaan jäljellä, kun tilit päivittyvät.
Mutta tähän loppuun todettakoon, että ei kyllä harmita.
Olen viikonlopun jäljiltä äärimmäisen rentoutunut ja helpottunut kun olo ei ole enää niin kuumeinen ja vetämätön.
Kelitkin olivat mitä ihanimmat! Luau!

6 kommenttia:

 1. No mutta kipeenä saa hemmotella itseään, ja onnistuneestihan sinä hemmottelitkin, nyt olet terve :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä, hoki comes first. Hyvä että näytit tautipöpölle kaapin paikan, sodassa rakkaudessa ja terveyden edistämisessähän kaikki keinot on sallittuja! Onpa tässä itse kullakin tullut tuhlailtua, mutta minkäs teet kun välillä pitää vähän chillata :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi säkin lipsut niin mäkin voin antaa lipsumiseni anteeksi 🐒🤠

  VastaaPoista
 4. Mullakin lentsu päällä :( Olin myös reissussa sen kanssa. SInkkitabut ja strepsils ase-arsenaalissa.. Ei vieläkään näy loppua, olo periaatteessa jo hyvä.

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Kirjoittamasi perusteella olet todella impulsiivinen rahankäyttäjä. Enkä tarkoita pelkästään tätä tekstiä. Rahan käyttö ei siis todellakaan ole sinulla hallussa. En tiedä kuinka tosissasi olet kohti "järkevämpää taloutta", mutta näen monta estettä siihen. Pahoittelen jyrkkää sävyäni, mutta hassuttelun kautta ei tulosta tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ymmärrän täysin pointtisi.
   Impulsiivisuus on tiedossa ja koska siitä en pääse eroon, tarkoittaa järkevämpi talous nyt sitten näiden impulssien kanssa elämistä ja mielellään niihin etukäteen varautumista. Puskuri oli ensimmäinen askel. Ottaa hitosti päähän ettei sitä tällä hetkellä ole, se kun uhrattiin velanmaksulle korkojen pienenemiseksi. Ensi kuussa sen jälleenrakennus taas alkaa. Ja puskurin tarkoitus on siis olla ensisijaisesti pahanpäivänvaralla, mutta myös kattamaan näitä tällaisia hetken mielijohteita, jottei varsinainen suunnitelma ja tulos niiden takia kärsi. Valitettavasti hassuttelua en kykene lopettamaan (enkä edes halua), mutta pyrin saamaan sen ja tuloksiin pääsyn tasapainossa.

   Yksi blogin pyrkimys oli alunperin juuri selvittää, voiko tällainen hepsankeikka saada oikeasti jotakin aikaan. Ja tämä myös pitää ne hulluimmat tempaukset kurissa, kun niistä on koko ajan tänne tilivelvollinen :D

   Poista